Сватбените агенции
moiatasvatba:
Цитат на: Ivet в януари 18, 2008, 15:10:13
Здравейте момичета аз съм от скоро в сайта но и моето мнение да изкажа.Имам чуството че има доста регистрирани който са фотографи ,оператори и сватбени агенти който пишат от името на булки което не е правилно !Всеки може да изкаже мненито си за това което е ползвал като услуга ,не мисля че тук е мястото за реклама !Мое лично мнение!А ако искат да помогнат да се представаят кой са и от коя агенция или фирма са мисля че и на нас ще са в полза да се консултираме но иначе не е правилно да се представят от името на други !
Ще си позволя няколко думи. В това кой какво работи и пише тук не мисля, че има нещо лошо-напротив. Така може да се обмени много полезна информация. А и все пак мненията на булките никак не са малко. Пък и всеки сам решава на кого да се довери и какво да предпочете.Аще повече, че реклама тук може да има от доволни и съответно не чак дотам доволни младоженци.....поне от моите наблюдения
Azumi:
Най -интересното беше ,че ходихме заедно с кръстницата ми.Тя винаги влизаше първ и задаваше въпроси ,защото има повече информация за декоративните елементи от мен и за роклите ,понеже е ходила със своите приятелки на същите места и на моите въпроси се отнасяха с пренебрежение ,накои даже ми повишаваха тон и ми отговаряха торснато,както и в булчинските магазини...и когато кажа -Ама аз съм булката направо си сменяха цветовете 3 пъти.Едва ли не аз какво се обаждам изобщо ,като не съм булка.Веднага сменят тона и започват да ти говорят с най милия тон.Случи се на няколко места ,също и в магазин Холидей Сона. *crazy*
Pachoran:
Azumi нормално е да има разлика вцената на калъвките. Има едни, които са ушити от скъп плат, а други от някакъв. Позаинтересувайте се само, колко струва прането на брой. Цена под 2 лв. е малко несериозна.
Все пак в Била има кремвирши от 4 до 10 лева. Така е и с мобилните телефони.
Azumi:
Май изобщо няма да ползвам такива ,защото заведението си има бели калъфи от скъп плат :girl_wink:
4лв си е скъпо какъвто и да е плата.Предлагат ми оферта да ми ги доставят с поставяне,транспортиране и химическо по 3 лв.А тези са без панделката и без поставянето.Панделката е 1 и 50.Става по 5 и 50 на човек .Е много е....
maria_lakova:
Новата тема е ето ТУК! *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите