Сватбените агенции

<< < (9/86) > >>

injbi:
Здравейте и от мен,

аз съм съвсем нова тук и в последните два дни следях темата - мисля че много излишни неща бяха изписани, но все пак аз цялата тема не я видях много изчерпана, съчувствам на всички, чиито емоции бяха засегнати тук. Но наистина не желая да заемам някаква позиция непознавайки всички детайли. 
Какво искам да кажа - аз се опитвам да се ориентирам защото моята сватба е след два месеца, а аз още нищичко не съм приготвила, и за това си помислих,че може би би ми било полезно да разбера нещо повече за сватбените агенти и дали те биха ми били полезни (имайки предвид че съм от Варна, а не от София).

Моля ви - ако някой може нещичко да ме посъветва за различни агенти - обичам да имам поне три-четири алтернативи преди да избера обикновено. 

Благодаря на всички предварително

P.S. съгласна съм със  silverarrow,  че техния спор и тема би трябвало вече да е приключила

moni13:
Извинявай Silvearrow ако думите ми за френското копеле са ти се сторили неподходящ език за пред дама. Въпреки, че не са имали за цел да те засегнат по какъвто и да е начин.
То (френското копеле), обаче, явно толкова се е засегнало от болезнената истина за жалкото му обслужване, че още на следващия ден получих анонимен мейл, който накара дори моите бузки да порозовеят.
Такова изящество на мисълта и красота на изказа. Дето имаше един лаф ако изпусна нецензурните думи - нищо не каза. Но това, разбира се, е само още едно потвърждение за класата на заведението.
Смисълът на посланието беше много да внимавам какво говоря, което моменталически промени първоначалното ми решение да не пиша повече във форума.
А на теб, Силве, желая наистина вълшебна и незабравима сватба!
Изчезвам, че се чука на вратата. Дано не е френското копеле!

tsveteli:
 Здравейте на всички! Аз сама си организирах сватбеното тържество. Три месеца преди датата на сватбеното тържество, започнах с подготовката. Никак не е трудно, за мен беше удоволствие. Знаех какво искам- от роклята до тортата! Исках изискан ресторант който да отговаря на критерийте ми- имах го. Роклите за който съм мечтала,поканите, подаръци за гости, шаферските рокли, булчинския букет, украси.
 Според мен, само момиче което от малка, не си е мечтало да бъде булка само тя може да потърси услугите на сватбена агенция, за да и предлагат идеи за сватбено тържество.

Ивета:
Цитат на: tsveteli в юли 05, 2006, 10:17:10

Според мен, само момиче което от малка, не си е мечтало да бъде булка само тя може да потърси услугите на сватбена агенция, за да и предлагат идеи за сватбено тържество.

Може би момичето няма време да се занимава, организацията отнема доста ресурси.
Агента е този който дава идеи, все пак не може всеки да е специалист във всичко.
Това да си организираш сам нещата са си и лични качества все пак  ;)

Ive:
Тази тема беше много интересна за мен. Особено развитието и  :)
Но все пак аз ще разчитам на агенция, да обикалям ще ми отнеме толкова много време, че сравнено финансово ще ми е по-скъпо ако аз си организирам всичко. А и не искам да натоварвам родителите си с това да ми помагат. Искам те да се веселят, а не да се притесняват това – онова.
Вероятно както на вън, така и в България има и лоши и добри агенции. Ще бъда много благодарна, ако някои ми препоръча някоя агенция, която си е свършила работата при него.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница