Сватбените агенции
magica1983:
Аз много умувах дали да си взема организатор на сватбата.Но след като мина една сватба това лято,която беше организирана от най-известната дама в бранша,реших твърдо,че не я искам на сватбата си.През цялото време гледаше намръщено и изнервено, и следеше строго кой какво яде,кой къде ходи,къде сяда,дали сме се разписали в книгата за пожелания....Почувствах се следена..беше смешно...Да не говорим,че само подвикваше след горките сервитьорчета,и те,горките,не можаха да вдигнат поглед от работа.Да,хубаво е някой да съблюдава как вървят нещата,но да имаш надзирател над главата си-не,благодаря. *crazy*
nqma me:
Цитат на: magica1983 в януари 13, 2008, 16:15:19
Но след като мина една сватба това лято,която беше организирана от най-известната дама в бранша,реших твърдо,че не я искам на сватбата си.
Мила,не е необходимо да намеш най-известната дама в пранша....има много хора, които се занимават с организация и това не означава, че са такива......+това не винаги скъпото се оказва качествено.
magica1983:
Всъщност,аз вече съм резрвирала бепроблемно ритуална зала,ресторант и църква.А останалите дреболии ще са приятна грижа...Просто си мисля,че мога да се справя и без такъв помощник. :wedding:
Pachoran:
Към magica 1983 : Да, права си ! Това не е основното задължение на сватбената агенция. А все пак си мисля, че сватбената агенция не може да бъде от един човек, който е например собственика. Мисля, че ще бъда в състояние да маркирам основните задължения на подобна фирма през следващата седмица.
лин:
Цитат на: divna в януари 11, 2008, 22:34:30
И все пак е ясно ,че имаш отношение по въпросите ,та защо не споделиш с нас според теб как трябва да изглежда перфектната сватба !?!?!?! Може пък и ние да научим нещо от теб! Няма лошо да имаш различно мнение -ще ми е интересно да го прочета! ;)
Вероятно не съм единствената,която чака отговора на този въпрос.
Цитат на: Pachoran в януари 13, 2008, 16:45:50
Мисля, че ще бъда в състояние да маркирам основните задължения на подобна фирма през следващата седмица.
Помогнете ми ,ако съм в грешка,но когато човек има мнение по даден въпрос го изказва.На хората,които не познават материята, по която се води дискусия, им трябва време да се подготвят за да вземат отношение.Знае ли някой какъв е Pachoran?От какво разбира, с какво се занимава или просто за него "чашата винаги е на половина празна - вечния песимист".Критиката е полезна,но когато критикуваш трябва да имаш работещ вариянт, а не да си говориш от любов към спора.И какво пречи да се "маркират основните задължения" още сега(вероятно това са познания по темата)? Тук не пишем научни трудове, а споделяме мнения и опит.Или ги имаш или си мълчиш.Дайте съвет,а не празни приказки!
Навигация
[0] Списък на темите