Сватбените агенции
Pachoran:
Хубаво е човек да бъде предпазлив и подозрителен. Ами аз какво знам за Вас? Нищо. Отнасям се обаче с уважение. Днес твърде много се изморих, имах гости, племенницата ми има бал през месец май, най-малката е в първи клас на 15 септември, утре продължава работната ми седмица... Мисля, че ми трябва време да си събера мислите. Аз не говоря и не пиша ей така за спорта.
По принцип съм песимист в 50% от случаите, но в останалите 50% съм оптимист. А задавате ли си въпроса защо е така?
лин:
Pachoran,грешно съм разбрана.Аз не се интересувам от вас и племенниците ви(да са ви живи и здрави),а от вашата работа.Ако не проявявах уважение към вас,едва ли щях да искам да чуя мнението ви по въпрос,зададен преди дни.Виждам активността ви в други теми и се чудя защо ви е нужно време за тази.
Ivet:
Здравей Лин не съм много компетентна по въпроса за задълженията на сватбените агенти но при нас той ни направи сценарий на сватбата , листа със задължителните неща който трябва да имаме ,участва пир намирането на заведение ,оператор ,фото и оркестър ,украса, свърза ни с гримьорка ,фризьорка и шивачка за роклята ми където излезе около 200 лв по евтина от големите булченски къщи ,цялостната украса беше от от тях като включваше настаняване на гостите и следеше за цялостното протичане на сватбата и дали се спазва сценария аз лично бях спокойна както и родителите ни защото имаше кой да се грижи за всичко и обща взето съм доволна от свършената работа на нашия агент .Мнението ми е че е необходимо да има такъв човек .По време на сватбата торта ни е занесена в друг ресторант даже ние не сме разбрали когато отидохме да си връщаме стойките от фирмата ни се извиниха за неудобството а ние дефакто нищо не знаехме след което говорих ме с агентката си и разбрах ме че тя се е свързала с цеха за торти когато е видяла че тортата е няма почти към края на сватбата и тогава се е установило че е в друг ресторант и от там са е докара ли при нас така че ние спестила излишни притеснения за това и в такива моменти си мисля че е нужно да има професионалист който да се грижи за нормалното протичане на сватбата.
лин:
Ivet, благодаря ти за отговора.Ще имам предвид твоето мнение.Това е важна и полезна информация,но както каза ти сама не си много компетентна по въпроса.Исках мнинието на хора,които са компетентни в тази област и го искам защото те се опитват да ни съветват и напътстват.
dorotea:
Здравейте. Можете ли да ни препоръчате някоя агенция за Варна. Говорихме вече с една ,но искаме да имаме и други оферти за сравнение.
Мерси.
Навигация
[0] Списък на темите