Сватбените агенции
Katy:
Здравейте,
Предстои ми сватба. Търся отзиви относно една дама, която организирала сватбените тържества в Пловдив(където ще бъде нашата сватба:))-казва се Мария Найденова. Някой ползвал ли е нейните услуги или присъствал ли е на организирана от нея сватба.
daniela83:
Здравейте!
Искам да питам някой ползвал ли е услугите на сватбената агенция Приказен ден.Мен по-скоро ми трябват само идеи и изпълнение за декорация.Имам си човек за координиране на сватбата.Някой има ли представа дали е възможно това?
Pachoran:
Цената не е критирий за избор на агенция. В тази тема многократно съм разяснявал много неща. Все още в България няма сватбена агенция във вида, в който трябва да съществува. И тази година ще се повторят негативните неща. Незабравяйте, че в деня, в който е Вашата сватба има още минимум една, която е обслужвана независимо от кого в бранша. Ако искате по специално отношение, то ... има начин.
divna:
Ха-ха-ха!Pachoran пак е захапал темата за агенциите! Всяко момиче осъзнава ,че в деня на нейната сватба има още много други! И все пак за всяко момиче това си е нейният ден! Май е очевидно,че ти не харесваш нито начина по който се провеждат сватбите ни,нито украсата,която правим,нито агенциите ,които ползваме;нито ресторантите,които избираме;не си съгласен с ди джеите и фотографите които ангажираме,а камо ли с това,което им заплащаме.......... И все пак е ясно ,че имаш отношение по въпросите ,та защо не споделиш с нас според теб как трябва да изглежда перфектната сватба !?!?!?! Може пък и ние да научим нещо от теб! Няма лошо да имаш различно мнение -ще ми е интересно да го прочета! ;)
Pachoran:
Не че не харесвам начина - добър е, но се опитвате сами да свършите всичко и то евтино /ако може и без пари/. Приемате съвети само помежду си. Явно имате опита. Така стоят нещата и заради самите "сватбени агенции" - повечето са посредствени в работата си и резултатите са налице.
Навигация
[0] Списък на темите