Сватбените агенции

<< < (79/86) > >>

korneliq_donkova:
Здравейте и от мен.И аз съм нова тук и ми предстой сватбаааааа *YAHOO* Чета форума от доста време,можели някой да ми препоръча добра агенция в Стара Загора.

darling:
Добре дошла!
Има тема булките от Стара Загора, там  също можеш да обмениш мнения с момичетата. :good_luck:

iolly_:
Цитат

имаше един човек който беше така мил с мен още от самото начало!човек,който не съм предполагала че ще направи толкова неща за мен че ще се постарае без това да му е работата!

Благодаря на kleo за прекрасните думи.......малко са радостите ни в живота и смятам, че парите са необходимост но не най-важното. Аз се заредих с много повече енергия от нейната радост и радостта на Григор. Аз им благодаря, че ми дадоха възможността да им помогна, че ми се довериха, макар, че нямам агенция и дори и собствено ателие. Kleo знае, че не съм го правила заради пари.

Мисля, че най-важното е в агенции да работят хора, които най-вече си обичат работата и сватбата за тях е страст....намерите ли такъв човек всичко ще е наред.

Pachoran:
Парите са нещо, без което не можем, колкото и да сме добри и отзивчиви един към друг. Без пари не става. Опитайте и Вие!

iolly_:
Разбира се всяка една агенция взима пари и това е нормалното, не обратното. Не казвам, че трябва да го правят само от страст, но все пак съм се убедила, че когато го правиш само за пари хората го усещат. Трябва да си и пристрастен към работата си и да си личи, че се радваш от това, че си помогнал на хората и си ги направил щастлив. А отделно /извинявам се , че не е по темата/, когато взимам пари, отивам директно в един супермаркет, да не го цитирам, и за десет минути парите ги няма и то за неща, които свършват за два дена. А радостта, която съм доставила на хората, от това, което сме създали съвместно, я помня много дълго и всеки път като се сетя ми носи много радост. А повярвайте ми това е най-важното...да се усмихваш повече. Та исках да кажа, че при мен радостта от парите е по-кратка от радостта от добре свършената работа и щастливите лица.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница