Сватбените агенции
Арлина:
nasi, като бъдеща булка, искам да ти кажа, че ако на мен от агенцията ми объркат текста на поканите, ще ми бъде много по-полезно, ако уреди в най-кратък срок да се отпечатат нови с правилния текст (предполагам, че ако работите редовно с една фирма за тези услуги това е възможно срещу допълнително заплащане) и да платят допълнителната цена за това, от колкото да не ми вземат пари, но да ми оставят други покани и аз да нямам време да поръчам нови. Не искам да споря, просто ти казвам моето мнение, защото едно от моите притеснения за сватбените агенции е точно това - ако не са добри не ми нансят материални щети. И 10 хил лв. обещетение да запишем в договора, то не връща сватбата и не ме компенсира. Основното е гафовете да се изчисват максимално бързо. Не ми се вярва да има сватба чиято подготовка да е протекла без проблеми независимо дали с или без сватбен агент.
kleo_20:
здравейте и от мен аз не мислех да се включвам много много в темата ама мисля че имам какво да кажа!и съжалявам ако ще убидя някого не това ми е целта!аз не съм ползвала агенция защото мислех че няма да има кой д ами обърне вниманието от ковто имах нужда!е да ама неее имаше един човек който беше така мил с мен още от самото начало!човек,който не съм предполагала че ще направи толкова неща за мен че ще се постарае без това да му е работата!това момиче не само ми направи най прекрасните покани подаръчета и картички за масите си но ми помогна изцяло за всичко което не съм мислела че някой би могъл да направи и да ми помогне да осъществя сватбата си по този невероятен начин :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:това момиче е писало във форума и даже няколко страници по назад във темата!!iolly_ на нея дължа приказката която изживях!тя не е агент не се занимава професионално с това но се отдаде изцяло за това да изживеем с мъжа ми такива прекрасни мигове около подготовката и на самата сватба!не правя реклама!изказвам благодарност и същевременно се ядосвам на това че някой е помислил че си прави реклама!!мили бъдещи булки няма нищо по прекрасно от това да имате такъв човек до себе си да разчитате на него и той да оправдае 100 кратно очакванията ви!защото тя направи именно това за мен!съгласна съм че труда е ценен и то най-вече качествения труд!сега е момента и да и се извиня че така се захласнахме с мъжа ми като се върнахме че нямаме време да се видим с нея!нямаше човек който да не се е възхитил на всеки детайл от сватбата ни!и на всеки който ме хвалеше за сватбата аз казвах че похвалите определено не са за мен!ето това за емн е стойностен човек който вложи старание и любов във всяко нещо което направи за нас!казвала съм и милион пъти че направи ли агенция няма да сбърка и че се надявам радостта която ние изпитахме да я окъражи да се заеме!казвам всичко това защото го мисля и така го усещам!а останалото ще си кажа на нея и не само ще си кажа!!
abi78:
Помогнете ми моля :(
goldi:
Аз мога да ти препоръчам Роси Колева пиши на лични да ти дам координатите и. Страхотна е
anadim:
Цитат на: ani84 в ноември 01, 2007, 17:22:18
КОлКО ПрИблИЗИТЕлНО ИЗлИЗА С АГЕНцИЯ :girl_wink:
Мисля, че зависи най вече какви услуги ще искате от агенцията и това ще определи крайната Ви сума. Трябва да се информирате. Всички имат ценоразписи.
Навигация
[0] Списък на темите