Сватбените агенции

<< < (77/86) > >>

Nina Style:
Здравей gucci !  Виж мисля че правиш прекалено крайни исказвания ! Вярно е че когато сам провалиш нещо боли по малко но не мисля че трябва да убием човек за да се почувстваме по добре ! Всекидневно се случват инциденти които отнемат човешки животи и естественно има и виновни за това ,но каквото и да е  наказанието няма да ни върнат любимия човек ! Ето това е трагедия ! Не мисля че щастието на брака зависи от нещо дребно пропуснато в сватбения ден ! Живота продължава , а всички ние се учим всеки ден ,всяка минута и всяка секунда ! А който не се учи от грешките си проблема си е негов ! Така че не е нужно този остър тон !  Аз лично приключвам темата защото бъдещите булки не са във този форум за да четат нашия спор ! Моля ако искаш да ми отг. нека да е на лични за да не дразним останалите ! Извинявам се на всички бъдещи булки ! И на всички минали вече под венчилото разбира се !

Rou:
Аз бих искала да дам един съвет на бъдещите булки като вече минала по този път и останала мноооого доволна от сватбената агентка. Съвета ми е следния, момичета не се надявайте на чудеса, също не мислете че агентите са магьосници, дайте им да свършат първо нещата които са най-маловажни за вас, например колата, украсата за колата, бутонери, част от украсата в ресторанта и т.н.

Знаете ли най-добрия начин на мислене преди сватбата е че вие ще се омъжите за вашия любим, всичкото друго е детайли... агентката е там да отмени от стреса и дано успее да направи това.

И давайте точни инструкции, всичко до детайли, агентите не са телепати!

Аз пет дни преди сватбата съм гледала да оправям всичко... отгоре на това имахме много приятели от чужбина (около 70 човека) организирахме им вечери, дискотеки, забавления... и да ви кажа въобще не ми пукаше какъв ще ми е букета, каква ще е украсата... цветарите ми казват няма еди какви си рози, ами добре, като няма няма... сложете най-близките до тях и ако случайно намерете от тези които искам перфектно, ако не пак ще кажа ДА когато ме питат.

Определих си няколко важни за мен неща...

1. документите (за да можем да се оженим все пак)
2. снимките (за да ни остане по материялен спомен)
3. гостите да бъдат настанени по правилния начин (за да им е забавно) и затова вечерта преди сватбата, независимо чи имахме списък с хората, аз отидох и докато агентката оправяше украсата аз си наредих гостите, разместих някой в последния момент и т.н.

Мисля че аз улучих една добра рецепта за успешна и страшно забавна сватба.

Успех на всички, и помислете защо иската сватбен агент и дали изискванията ви са реални... все пак агентите зависят от цялата система в страната ни.

toni3030:
Здравейте ! Аз съм нова но прочетох доста ! Искам да кажа че NASI е права . Аз тепърва се захващам със организацията и проучих доста Агенции но искам да попитам и nasi за координати за да се срешна лично със тях и да разбера какво предлагат ! До сега вече съм отчаяна от цени и надменно отношение от страна на представители на агенции. Тези хора не могат да ти вземат парите ! Говоря за Пловдив . А що се отнася до обещетенията не съм съгласна със Гучи ! Не бива така и ние не сме безгрешни в работата си !

deizi:
Цитат на: maslinka в ноември 02, 2007, 11:34:06

Цитат на: plamik в ноември 02, 2007, 10:35:41

Бих искала да се обърна към модераторите - уважаеми, вземете мерки срещу абсурдното разводняване на иначе хубавата тема. Ако Pachoran, nasi i iolly_ искат да се "надцакват" кой повече разбира от това как работи сватбена агенция - моля правете го в друга тема. Мисля си, че тук всяка една от нас трябва да споделя други неща за агенциите.
Благодаря Ви предварително!

а за какво точно трябва да се говори в темата,нали се обсъжда плюсовете и минусите да си наемеш агенция.мен пък ми  еинтересно да разбера гледната точка и на другата сррана(хотрата работещи на нашите сватби)

Здравей маслинка,
на мен след няколко месеца ми предстои един от най-очакваните дни в живота на всяко момиче, в тази връзка те питам, възможно ли е да ми кажеш коя агенция си ползвала и ако е възможно да ми пратиш телефони за връзка. А съм от София, не знам дали това е от значение.

maslinka:
deizi моята сватба беше във Варна и сигорно няма да ти е полезна моята агентка.ако искаш все пак мога да ти дам на лични координати

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница