Сватбените агенции
tonitta:
Alucinado aniiii8 искам да ви кажа,че абсолютно съм съгласна с вас за всичко!
То че няма да се върне сватбата,няма,ама за несвършената работа,по която и да е вина компенсация винаги трябва да има.Иначе съвсем кофти става!По-добре ли ще е като в моя случай хем сгафила(и то от пълна немърливост и безотговорност),хем се прави на разсеяна!Аз от опит мога да кажа,че ако имаше някаква компенсация и добро отношение и показване на каквото и да е разкаяние щеше да ми е много по-добре,макар и да не ми се беше върнала сватбата!
И макар нашата агенция да се попровали в някои неща,аз имах възможност да се срещна(за жалост късно) и с доста големи професионалисти и все още съм ЗА агенциите,но наистина тук е мястото да се разисква всичко около тях.Ако бях прочела по-рано някои от нещата,които сега пишем и споделяме може би нямаше да се случи и гафа с моята сватба...
aniiii8:
Аз за това съм във форума за да си спестя колкото е възможно гафове, да прочета различни мнения и да си съставя свое. Откакто съм форумка доста понаучих и за сватбените агенции и за други неща. Много ми е полезно. *THUMBS*
Цитат на: gucci в ноември 05, 2007, 10:01:35
Мила aniiii8 когато гафовете са си твои е едно а когато плащаш за гафове е друго не мислиш ли
А относно агенциите (не искам да обидя никой), мисля ,че ако наема неподходяща и некомпетентна агенция гафа ще си е пак мой.
gogorincho:
аз досега почти навсякъде(при всички агенции) съм виждал с дребен шрифт "агенцията не отговаря при несвършена работа от трети лица" но примерно фотографите предложени от тях също са трети лица *db*
aniiii8:
:SHREK:Не съм проучвала въпроса много добре ,(затова ако не съм права ще приема критиките) ,но аз мисля,че сватбената агенция се наема за да ти спести време и да ти предложи своя опит. Тя само ти предлага различни варианти- фотограф,DJ и др. ,а ти можеш да провидеш среща с тях да видиш снимки, клипчета и др. и да прецениш дали отговарят на твоите изисквания. Ако не ги харесваш агенцията ще ти предложи други. За някои хора, DJ който пуска само чалга хитове е истински ужас, но за други е перфектен. Някои искат DJ да е весел ,да разказва истории и да пуска шеги и закачки, а други това им е неприятно и ги дразни. Всеки има избор. Просто трябва добре да се информираш преди да наемеш някой.
moiatasvatba:
Здравейте!
За съжаление отдавна не бях влизала във форума, но виждам,че са се разгорели ожесточени спорове по темата Сватбената агенция.
истината е,че колкото и да ни се иска,риск винаги има-и когато организираме събитието сами, и когато наемем сватбен агент.Отделен е въпроса,че като че ли българите още не сме свикнали да плащаме за нещо,което не можем да пипнем,тоест материално и чисто и просто решаваме,че чудесно можем да се справим и сами с тази задача.
от друга страна,не е лъжа и че доста хора днес решиха,че това е доходоносна и приятна работа,прочетоха две-три списания,вписаха се в няколко форума и решиха да се титулуват СВАТБЕНИ АГЕНТИ. Лошото е,че и без друго наплашените младоженци като попаднат веднъж на такъв-иди им обясни,че е случайно.
Общо взето проблема е комплексен.
На първо място май трябва да се научим да отстояваме това,което искаме, да не си затваряме очите пред финансовите параметри и да гледаме реално на нещата.
Да сме пределно точни в изискванията си,за да не се получават недоразумения след това.
А,да,и още нещо!
Съгласете се с мен,че между младоженци и сватбени агенти или има ли "химия" или не...Човек, с който се чувстваш спокоен и разбран, и на който можещ да гласуваш доверие е нещо особено ценно-особено в сватбения ден!
Навигация
[0] Списък на темите