Сватбените агенции
hrisi:
Цитат на: silverarrow в юни 28, 2006, 03:24:46
3,000 лв (да правилно!) за осветление на залата и 7 хиляди лева (!!!!) за обличане на стените с воал!!!
Ехехеехееее, какви са тези суми .... ohmy ohmy ohmy Прекалено ми се вижда.
Много ми е интересно, да споделиш впечатленията си от фирмата
след като мине сватбата ти.
(след тези премеждия ти пожелавам една хубава сватба *DRINK*)
owissta:
Здрасти пак, silverarrow , ;)
Радвам се, че този форум е активен,защото не мислех, че ще ми отговориш толкова бързо.
Съжелявам,че така ти се случва с "Приказен ден". :(...не съм очаквала.
Аз се запознах с Мариела на самата сватбата ....и останах много очарована,е не сме си говорили много, но като цяло ми направи добро впечатление.
За мен организацията на сватба е много по-важна от самата украса (разбира се , че и украсата е важна, но подготовката е с предимство...е поне за мен,важно е да знам, че всичко е наред през този ден *THUMBS*)......и някак си не ми се струва логично да наемеш цялата фирма само защото ти харесва украсата им.
Доколкото съм се ровила в нета има и други фирми ;), които организират сватби, защо се спря на "Приказен ден"? До колкото знам си била и при Ади Цанова, тя не ти ли хареса?
Сумите, които цитираш са наистина големи =O, както точно са включвали......а и разликата после между това, което си успяла да свалиш също е голяма, защо се е получило така???? :-#
Интересно ми е също, доколкото разбрах не живееш в БГ, ходила ли си в агенции, там където живееш? Те как са? Много ли е скъпо,и какво предлагат, за организацията на една сватба?
Ще чакам отговора ти с нетърпение, за да знам и аз какво да правя!
*THUMBS*
rv:
Здравей owissta,
аз също имам ангажимент с тази агенция.
И мога да потвърдя доста от думите на sivlerarrow.
И аз бях много доволна от първата ни среща. Но за съжаление в БГ все още има доста хора, които предлагат услуги и докато им платиш първата вноска ти свалят звезди от небето, а след това си действат както те си знаят.
Не искам да кажа че случаят е точно такъв, но аз така се почувствах в един момент.
В моята представа за сватбена агенция стои организация, както и украса. Но под организация се има предвид от-до.За съжаление - организацията е малко проблемна. Може би накрая всичко се нарежда, и стават много хубави и красиво организирани сватби. Но по време на подготовката(организацията) и аз нямам чувствтото, че моята сватба е важна за тях, почти колкото за мен, особено, когато има някакъв проблем - дата, ресторант покани и т.н. Все пак затова се плаща за да не се ангажират други твои близки хора, които биха свършили с подобен успех организацията (не говоря за украса, там се иска майсторство).
Искам само да кажа, че аз не съм наела фирмата само и единствено за украсата, но досега май се получава така че украсата е това което те ще направят, т.е в крайна сметка се плаща една такса за пакет услуги и после се плаща за украса допълнително (както видях от silverarrow в невероятни цени).
Т.е ти ги наемаш за цялостна подготовка, а се оказва, че украсата е единственото, което те задържа.
Дано се лъжа....
Ще пиша пак накрая да кажа какво се е получило, но и аз имах малки разочарования досега. Надявам се все пак накрая да са всички доволни и щастливи в този вълнуващ ден. =]
silverarrow:
Цитат на: owissta в юни 28, 2006, 11:48:45
Ще чакам отговора ти с нетърпение, за да знам и аз какво да правя!
*THUMBS*
Zdrasti Owissta,
Моето предложение е да се срещеш с агенцията, защото всеки има собствено разбиране и очаквания. Аз пускам тези съобщения във форума защото искам хората да са информирани , нещо като т. нар. review and discussion boards на запад, кадето хората си дават съвети кой става и кой не за всякакви услуги. Аз съм пак казвам много доволна от Ники и смятам че тя е много лоялна. Например ние казахме че искаме големи цветя, за да може да са по-евтини и да имаме нужда от по-малко и тя предложи понеже вазите са високи, да сложим само като венец отгоре за да спестим. Имам предвид че се съобразява. Препоръчвам ако парите не са ви излишни и вие така да направите. Другата ми препоръка е за организацията - не разчитайте на Мариела - или ако оставите тя да прави резервации, следете отблизо, за да не се окажете изненадани (едно момиче ми се оплака в лично съобщение за доста сериозен гаф). Третата ми препоръка е да не казвате с какъв буджет разполагате, защото ако е твърде малък може да не ви обърнат достатъчно внимание (аз нямам лични впечатления, просто чух оплакване от някой) а ако е твърде голям - да ви "одерат" кожата :( ... Вместо това искайте цена на всичко което се предлага (панделки украси тн) и ако не ви харесва или си потърсете сами или се пазарете. И в двата случая съм сигурна че ще излезе по евтино. :hiphip: Малко е тъжно че се чувствате като на война с планера си, но пък съм сигурна че на края ще се получи хубава сватба на разумни цени където и агенцията да спечели и вие. Аз нямам нищо напротив да си слагат надценка, в крайна сметка така се прави бизнес, просто нека надценката не е 300%!.
ani4ka:
леле момичета вие ме разбихте.....какви са тези цени за които пишете O_O
Навигация
[0] Списък на темите