Сватбените агенции

<< < (5/86) > >>

Elena:
Високички са цените, които се пишат.  Но явно са така нещата.

На мен лично ми беше много интересно за цените, понеже никъде не се споменават цени по сайтовете...

owissta:
Здравей  silverarrow,

Мерси за съветите, само че моята сватба е догодина и сега само събирам инфо.....

Но коментарите ти и тези на RV ме карат логично да ви попитам, защо не ги смените с друга агенция?
 *crazy*

silverarrow:
 *blush*

rv:
Owissta, аз бях на косъм да се откажа -
но 1) не ми се даваха 400 лв на вятъра.
    2) все на някой още трябваше да се доверя
    след няколко дена... седмица ->
    3) те се активизираха с наближаването и нещата макар и с някои издънки напредват лека по лека.
Както казва silverarrow, не се знае при другите как е.
Може би с другите ще има други проблеми, кои знае, за това е добре да споделяме и обменяме информация.

Мариела Камбурова:
В отговор на *****
Плануващи сватба за *****
Хотел Х.

В условията за ползване на сайта е посочено в т. IV. Съобщения във форума
Никой няма право да разкрива самоличността на другите потребители във форума (имена, адреси, телефонни номера, ЕГН и каквато и да било друга лична информация)
Чрез регистрацията, вие сте се съгласили с тези условия, затова личната информация е заместена с *****, нищо друго не е променено. Пазим копие.
Промените са направени от администраторите на форума.

Мариела Камбурова, Николета Тодорова, както и целия екип на сватбена агенция „Приказен ден” се чувстват истински обидени от горе изложените изявления на *****   (или silverarrow) и в отговор на това, ние считаме за необходимо да занимаем аудиторията на този иначе много приятен и полезен форум с повече пояснения по случая.

*****,
За да мога да спазя хронологията на събитията ще започна с началото на нашето запознанство миналата година. Вие с ***** посетихте нашия офис на 14.Юли.2005г. с желание да разберете повече за нашата дейност и възможностите на „Приказен ден”. В желанието си да Ви бъдем максимално полезни в информацията си за нас Ви поканихме да погледнете за 5 мин. как организираме и украсяваме сватба на наши клиенти в хотел Кемпински. Датата на сватбата е 16.Юли.2005г. „Ани и Сани” ( виж галерия www.prikazenden.com). Тогава вие дойдохте, погледнахте, казахте „ОК, добре е!” и цитирам ***** „ Ако решим да имаме сватба в шатра ще се обърнем към друга агенция, ако рещим да имаме красива сватба ще се обърнем към вас”. С тези думи ви изпратих извинявайки Ви се, че съм на работа и времето ми за разговори е напълно ограничено.
Година след това в началото на април 2006г. ***** ни потърси, за да каже, че започвате подготовката на вашата сватба. Договора, който подписахме с него е от 23.Април.2006г. Това е датата, от която „Приказен ден” се чувства ангажиран да взема участие в организацията и подготовката на вашата сватба (ако не се лъжа регистрацията на ***** във форума е от 24.Април.2006г.).
***** пътува 2 (два) пъти до САЩ преди да започнем с огледите на заведения за вашето тържество. От наша старана бяха предложени всички пет зваздни хотели с преференциални цени и много добри условия, с изключение на Хилтън, защото там куверта е 120 лв. – едиствения куверт за сватбено тържество на тази висока цена. Вие обаче, както споменаваш във форума се спряхте на него защото „Гаргата трябвало да е рошава”.
След първата ни среща с теб, през 2005г., втората ни беше тази година на 30.Май.2006г. в нашия офис. Тоест, ние сме се срещали само 2 пъти лично. Кой от 2-та пъти по точно ме видя да дъвча дъвка, да ходя по дънки и да не се интересувам от събитията, които организирам?
СЛЕДВА>

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница