Сватбените агенции
animoni_78:
Silverarrow,
много се радвам, че срещата е минала така добре.
*THUMBS*
Persiana:
Моето мнение е, ако можете сами си уредете нещата. Това зависи и от типа на сватбата. Ако не е голяма сватбата, опитайте сами, ще останете по-доволни *THUMBS* Успех на всички!
mariya:
Ние сами се организирахме сватбата - само с половинката и сме горди с това! *YAHOO* 8P
silverarrow, пожелавам ти един ден и вие да си имате едно сладко човече, на което да се радвате и ще разбереш, че тогава наистина не разполагаш с времето си *ROFL*
owissta:
Здравейте,
Аз съм бъдеща булка и макар сватбата ми да е след година, вече се ориентирам да избирам и подготвям всичко необходимо......защото искам този ден да е перфектен, аз нас и аз нашите гости....Предполагам че това го иска всяка булка,но не затова пиша.
Бях малко смаяна от изказванто на.....silverarrow. O_O
На скоро бях на сватба на моя приятелка организирана от същатата агенция "Приказен ден"и да ви кажа беше невероятно красиво и изискано....Украсата беше изпипана от всякъде, както и храната, и музиката....танцувахме страхотно много.
*YAHOO*
В последствие говорих с приятелката си и тя беше останала много доволна, каза че не въобще не е имал проблеми с тях и винаги са й съдействали с всичко. А пък самият ден е минал като приказка за нея.
Да си призная мисля да ги използвам и за моята сватба....но до тогава има време.... *db*
silverarrow:
Owissta, здравей, ние продължаваме да се работим с Приказен Ден и изглежда понеже сватбата наближава, те се активизираха и вече задвижваме нещтата в желаната посока. Значи искам пак да повторя - не се съмнявам във вкуса на Ники, и съм напълно съгласна с факта че украсата която тя измисля е превъзходна и че нашата сватба ще е също токова красива както и на другите. Проблема е по-скоро организационен да не говорим и за други дребни подробности. Да поясня: планираме сватбата още от миналата година - както споменах, едва сега нещата се задвижиха и слава богу не се налага да си търся сама всичко. Моето усещане е че в приказен ден всичко се оставя за последния момент.
Второ, не съм сигурна твоята приятелка колко финансова възможност има, но ако не е намерила за нужно да се противи на някои цени, значи действително не би имала за какво да негодува. Аз обаче имам нещо напротив да плащам 3,000 лв (да правилно!) за осветление на залата и 7 хиляди лева (!!!!) за обличане на стените с воал!!! Това са факти които не си измислям. В последствие се уговорихме да платим 800 лв за първото и 350 лв за второто!!!
Навигация
[0] Списък на темите