Сватбените агенции

<< < (2/86) > >>

animoni_78:
Наистина не звучи добре...
Много благодаря за подробния и откровен отговор, накара ме да се замисля наистина сериозно.
Много жалко, защото мислех, че съм намерила точните хора.
Успех днес на срещата, дано все пак потръгнат нещата.Много е неприятно да разчиташ на помощ, а вместо това
да те изнервят и затормозят още повече...

Zori M:
silverarrow това, което казваш е направо  ohmy
Не мога да повярвам, аз бях на сватба организирана от същата агенция миналата година, младоженците бяха доволни до колкото си спомням, но ...

silverarrow:
Благодаря за подкрепата, утре имам среща най сетне и с Ники, да видим дали ще свършим нещо, ще пиша ако има подробности

silverarrow:
Както обещах - подробности от днешната ми среща с Приказен Ден:
Прекарахме повече от два часа в обсъждане на декора за сватбата и за разлика от всеки друг път сега бях много впечатлена от идеите които получих и фактът че реализацията на моите идеи е възможна. Ники имаше много добри предложения, които няма да разкривам да не ги откраднете  :P, но днес съм много обнадеждена за бъдещата ни работа с Приказен Ден. Мисля че който иска красива сватба и няма идеи и/или физическа възможност да окрасява, е най добре да потърси услугите на Приказен Ден в този аспект, но да проучи ресторант, видео, фото, т.н. сам за най-добри цени и да не разчита много на агенцията. Ще пиша пак след сватбата как е преминало мероприятието.

Elena:
Е това звучи много по-добре.  *THUMBS*
Съгласна съм, че човек трябва сам да проучи какви са цените. Много често сватбените агенти получават процент от всички, с които работят и не е в техен интерес да работят с някои друг.  :\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница