Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:06:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173017 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #60 -:
февруари 05, 2015, 11:18:09 »
Цитат на: mariola85 в февруари 05, 2015, 09:38:24
Свекс ожали се нещо от снахата! Ти що още ходиш на работа?
Мариолка
, пепел ти на устата, аз такива работи не правя
. На всичко отгоре и днес има РД. Да е жива и здрава, с другото се свиква. Ама няма да почерпя, да си знае всеки мястото
. Да кажа какъв колет и пратих по повода - една лъжекнига кутия /стои красиво на нощно шкафче/, пълна с чай от рози /аз съм ги сушила, еко са/, че има проблеми с отделителната с-ма
, мартеници, престилка по три повода /бяло и червено, има сърца и нещо като снежинки/ и кърпа, като собственоръчно и избродирах името на тях /уж за красота, ама повече да не я пробутва на сина
/, ръчно направена шнола за коса и сапун с кисело мляко и розова вода в красива опаковка. Точно килограм го докарах. Отбивам задължения за Баба Марта, 14-ти февруари и като сметна снежинките и основния червен цвят - чааак и Коледа.
.
Ами работя, защото момата, която ме наследи отсъства продължително. Първо детенцето и хвана шарка, сега и тя, та чак е в болница. Аз нямам против, тъкмо нареждам архива и се готвя за официално изпращане
Тонина,
голяма молба към теб имам
. Спомням си, че ти беше изровила темата с бисерите във форума, когато бях изръсила нещо по повод една бремена съфорумка, че обикновено и погледът в това състояние става като на крава. Изпотрепах се да я търся...То има и друг начин, ама нямам време. Моля да я пуснеш тук, малко да се посмеем.
Ще пътуваме за Сингапур с катарските авиолинии, престраших се вече.
То и сумата хич не е малка, ама втори път не вярвам да се запътя в тази посока, освен ако малкият не ми доведе някоя с облагородени дръпнати очи.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #61 -:
февруари 05, 2015, 11:29:46 »
Свекс, да ти е жива и здрава снахата! Пожелавам на младите и на по-старите дълги години любов, мир и разбирателство!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #62 -:
февруари 05, 2015, 11:30:53 »
Малееее и това е подарък за някой дето не харесваш особено... Ми че ти ако я харесваше не знам какво щеше да и пратш
За Сингапур кога пътувате?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #63 -:
февруари 05, 2015, 11:31:14 »
Пеее виж как съм уцелила точно днес да я спомена. Пак си си се престарала. Тя какво ти изпрати за твоя РД. Трябвало е нещо по не лично и дразнещо да изпратиш. По свекървенско. Още много я титриш! Ти както си тръгнала май и тази година ще я изкараш там хахаха
«
Последна редакция: февруари 05, 2015, 11:41:15 от mariola85
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #64 -:
февруари 05, 2015, 11:37:07 »
Браво
свекърва
, много голям подарък, дано да го оцени
много ми харесва, че присъстват рози, аз винаги си ги свързвам с България
Аз явно съм много страшна и моята свекърва, не смее да ми подари нищо, в смисъм да ми купи подарък. Като съм у тях, обаче, каквото и да кажа, че ми харесва или веднага ми предлага да ми купи или, ако не е възможно вече, - "Твое е!". Много е мила жената, ама то ММ така я е научил. Той от 8 клас като живее в по-голям град от нея и не ѝ дава да купува нищо от там. Въпреки че и по-малките градове си имат предимства. Тук одеалото с Елза много бързо изчезна от Лидл, ама мама спаси положението от Враца
И като стана дума за тия отношения
http://www.highviewart.com/20-neshta-koito-nikoga-ne-biva-da-kazvash-na-svekarva-si-2824.html
толкова сериозно ми звучи, че чак ми е смешно.
«
Последна редакция: февруари 05, 2015, 12:13:00 от pandapanda
»
Активен
svekarva
«
Отговор #65 -:
февруари 05, 2015, 12:20:58 »
Няма бе, харесвам я. По-точно не се познаваме, не сме оставали и минута само двете, че да си видим и положителните страни. Даже си мисля, че ако не се бяха намесили родителите и при организацията на сватбата, сега щяхме да се разбираме в рамките на нормалното. За моя РД децата се отчетоха отлично, забравили сте.
. За мен и за годишнината на съпруга имаше ваучер за екскурзия в чужбина по наш избор, нали ходихме в Испания за седмица
. Имах и кошница със сирена миналата година, по куриер, точно в деня. А по- предната година пък имах преживяване изненада с един букет, пак доставка в деня
. Нали
уж
бил важен жестът, не подаръкът
. Между другото, ние сме включени и в подаръка от малкия син финансово - някаква уредба с възможност да се слушат и плочи, която ще получи днес в офиса си + цветя. Ама онзи какъвто е, като нищо да не ни спомене в групата
Активен
Alichka
«
Отговор #66 -:
февруари 05, 2015, 13:05:56 »
Цитат на: svekarva в февруари 05, 2015, 11:18:09
Спомням си, че ти беше изровила темата с бисерите във форума, когато бях изръсила нещо по повод една бремена съфорумка, че обикновено и погледът в това състояние става като на крава. Изпотрепах се да я търся...
Аааа, това и аз го помня! Беше нещо от сорта, че походката е като патка, нещо и с мозъка имаше... та ти добави погледа за пълнота на картинката
Е, страхотно е, че ще пътуваш! Пък после нека казват, че нашите пенсионери само на море през ноември ходят
Да е жива и здрава снахата! Да има сили да радва сина ти! И аз се замечтах за такива подаръци, да знаеш
nansita, и аз си помислих за "харесване" в ранните тийнейджърски години. В тази възраст са малко странни в емоциите си и изразяването! Ама родителите му могат да изразят емоции - финансово...
Панде, и ваш`та не е лесна
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #67 -:
февруари 05, 2015, 14:55:26 »
С извинение към няколкото прекрасни дами от този форум и тази зодия, но като отмахнем тях настрани като изключение, аз жени водолей не понасям. Надути, студени, нахалнички и прочие. Иначе мога да си говоря с тях за всичко, интелигентни и шантави са. А мъжете водолеи.... Карма са ми и то неприятна, но ги обожавам.
Свекс, завидях за този подарък, направо ми потекоха лигите. Не че ше ти ям сапуна, дето си й пратила, ама комплектът звучи завидно добре !
Активен
svekarva
«
Отговор #68 -:
февруари 05, 2015, 15:13:38 »
Цитат на: emmmmmy в февруари 05, 2015, 14:55:26
направо ми потекоха лигите. Не че ше ти ям сапуна, дето си й пратила, ама комплектът звучи завидно добре !
Ти остави, ама май никъде не пише, че е сапун. Едно такова беличко в тензухено чувалче и красотичка със съставките. Аз измахах етикета, където пишеше САПУН
. Хубаво, че не е македонка, та да каже "Пени се не пени, ке го ядем, оти пара се е давала!"
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #69 -:
февруари 05, 2015, 15:21:20 »
ще пръцка на балончета
Активен
Alichka
«
Отговор #70 -:
февруари 05, 2015, 15:28:05 »
emmmmmy,
такова определение прасна! Ще падна! Вярно си е, вярно! И за надута са ме мислили не един път. После: "Ама ти си много чувствителна!". О, ам, изненада! Добре дошли!
Пък и шантави сме, ама не е хубаво да кажеш на някого така право в очите, че се не знае колко е проклет. Затова хората са го "облекли" в общественото определение "артистични". Кой каквото не може да си обясни, нарича артистично. Може да си е направо изгъзица, ама трябва по-завоалирано да се изрази.
Хайде, хилете си се на воля...
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,3951.msg567126.html#msg567126
mariola85,
пак се хиля в празното пространство, сама... Заради теб!
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
февруари 05, 2015, 15:28:13 »
Цитат на: mariola85 в февруари 05, 2015, 15:21:20
ще пръцка на балончета
хахахах, колежките ме гледат стерео защо се смея сама....убихте ме напрво
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #72 -:
февруари 05, 2015, 15:34:25 »
хахахах и мен така ме гледат... ей разсънихте ме хахахахаха
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #73 -:
февруари 05, 2015, 15:37:40 »
ама вижте тя нарочно е махнала етикета където пише сапун, ей ще си признааеш ти накрая хахх
ох това с кравата е велико хахах аз все още съм на етап патка само
Активен
svekarva
«
Отговор #74 -:
февруари 05, 2015, 15:38:56 »
Хехе, в линка е спомената и случката с подаръка от 2013
Активен
Страници: