Как да бъдат облечени гостите ни? част 2
alexandrova_90:
Криция, разни хора, разни идеали.. Преди доста време го е написал Алеко.. Вие може и по къси гащи да сте, че да ви е удобно.. Всеки държи на различни неща.. Аз събирания, за да хапнем и пийнем, правя по повод рождения ден, именния ден, защото е четвъртък =].. Сватбата ни я приемам по-различно.. Там не е само да се наядем и напием, да потанцуваме.. На снимките, на които ме няма мен с булчинската рокля, за след 10 години не искам да се чудя, рожден ден ли беше, кръщене ли беше..
Истината е, че зависи.. Сватбата тип - градинско парти ли ще е, в какъв ресторант, каква е темата.. Ако изобщо има тема и тн... Направете всичко така, както ви харесва.. *THUMBS*
nansita:
krizzia, а кога е сватбата?
Момичетата тук се опитват да кажат, че когато си положил неумоверно големи усилия, за да направиш празника си сбъдната мечта, очакваш от гостите си да са адекватни. Повечето от нас са започнали организацията дооооста преди оределената дата, вложили са ръчен труд, замисъл, нерви, иззвъняли са по 1000 телефона, за да уредят всичко. Ето затова някои държат гостите им да са облечени като за сватба. Голяма част от гостите не си дават сметка колко трудоемка е организацията по една сватба. Сватбата може да бъде много официално събитие, може да бъде и събиране с приятели и роднини в кварталната кръчма. Всичко е въпрос на избор и начин на мислене. Даже и в последния пост на alexandrova_90 e написано много точно :) Успех с подготовката и наминавай да разкажеш повече за събитието. :girl_wink:
krizzia:
Сватбата ни е на 10.10.15 и почвам да се чудя дали не е време да се заема по-сериозно с подготовката. Ама до преди седмица планувахме да сме само 10-тина човека. Сега се очертава да е в малко по широк кръг (около 50) но само най-най-близките! С подготовката съм до никъде - имам подаръци за гостите+кутийки в които да ги слагам(ще взема и благодарствена картичка и бонбонки да сложа вътре), бутониери за най-близките, шампанското+украса за чаши и ... в общи линии за 1 седмица тва успях да свърша ... та сега да не е съвсем :offtopic:
относно облеклото на гостите естествено, че на сватба се очаква по официални тоалети, и искрено се надявам да няма такива по джапанки или с анцуг но пък дори някой да не е съвсем облечен по последна мода или със скъп тоалет не бих го приела толкова навътре ... за мен важно е да се съберем и да отпразнуваме хубавия повод ... но това си е мое мнение и не го натрапвам и налагам ... разбирам и булките които са вложили много в подготовката на сватбата и искат всичко да е идеално!
Cerise:
Тук се включвам за подереден път, подкрепям Тони (alexandrova_90).
Вече съм убедена, гледайки нещата от съвсем близо, че всичко зависи от булката.
За себе си знам колко пъти правих и преправях неща, които изработих сама за сватбата ми и колко часове съм отделила, за да разглеждам и да избирам най-най подходящото за мен.
Другия ми пример - сватбата на братовчедка ми. Та дори не се беше сетила, че и трябва букет. В крайна сметка и подариха едни червени гербери със зелен целофан и грабна тях.
Та човек като мен, просто не може да се примири с небрежната визия на гостите ми. И да, прекарала съм 9 месеца, в планиране на този ден. Счупила съм сума нерви и съм изхарчила една маса пари и накрая да позволя на някой да си направи гаргара с усилията ми, просто няма как да стане.
Не мисля, че на някой ще му стане нещо, ако за 4 часа се облече както "аз искам", нито мисля, че да изглеждаш адекватно на определен тип събитие би създало дискомфорт.
fanimira:
Не разбирам защо на някои хора им е толкова трудно да се съобразят с булката относно облеклото. Все пак не ги караме да носят шотландски полички?!... }:-> Ама и така да беше, у нас има една приказка: За едното уважение и сурово пиле се яде. Та така де, какво им коства за едното уважение. А кумове, шафери, родители тях пък хич не ги оправдавам. Още повече, че някои от вас и направо им купуват тоалети. Е, защо и тук да не важи правилото който плаща той поръчва музиката. :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите