Как да бъдат облечени гостите ни? част 2
dreamcometrue88:
Хахха, така е, и аз го смятах за безумно, но после ми се стори мега тъпо собствената ми кума да не я интересува какво мисля. Добре, че се разбрахме с нея :-)
fanimira:
Я разкажи, как завърши драмата? Явно благополучно, но дай детайли! :yes:
shasi:
Аз съм на мнение, че официалното облекло е задължително. Недопустимо е някой да дойде по риза с къс ръкав,тениска,мини пола или рокля,джапанки и всякакви неподходящи дрехи за официално събитие,а по скоро за свободното време. Всеки е положил неимоверни усилия и средства, всичко да бъде на ниво. Ужасявам се от сватбени снимки,на които гостите са неподходящо облечени до прекрасните и нагласени младоженци..направо пародия. Обаче има и един важен момент..къде и на какво място ще се проведе сватбата ви. Преди години бях на сватба в Монтана на близки приятели и там се чувствах изключително не на място в тоалета си,понеже 80% от гостите бяха облечени като за пиене на кафе на мегдана. Май всеки трябва да прецени класата на сватбата си и какви са техните гости.
krizzia:
Леле ... честно като чета някои мнения и почвам да се чудя дали аз не съм сбъркана нещо, че не отдавам чак такова значение на такива неща ... Ето пресен пример - звъни ми одеве кумата и казва, че се изокарали с кума понеже той не искал да носи сако ... вчера ходили до Андрюса и гледали за костюми (а ние с мъжа още не сме - аз даже идея нямам за мойта рокля каква ще е) та ... гледали те за костюми ама кума се дърпам и не искал да слага сако ... и тя притеснена ... ми като не иска няма! щом се чуства конфортно само по риза и панталон така да бъде ... знам, че ако аз поискам и в смокинг ще се облече човека ама защо да го карам да се чуства некомфортно само за да ми угоди ?! Честно не виждам смисъл! Смятам че идеята на сватбата е да се съберем с близките и да празнуваме ...
dreamcometrue88:
Цитат на: fanimira в юли 31, 2015, 08:55:52
Я разкажи, как завърши драмата? Явно благополучно, но дай детайли! :yes:
Ще ѝ поръчам рокля като на шаферките, но в друг цвят. Тя не се накефи особено, ама аз нямам време да обикалям с нея за рокли.
Навигация
[0] Списък на темите