Как да бъдат облечени гостите ни? част 2
Feribotka:
Аз никога не се бях замисляла точно пък за облеклото на професионалистите, но при срещите и с двамата, ДЖ ме пита какви са ми цветовете, за да се съобрази, а фотографът ме пита дали имам нещо против да е с дънки, че му е по удобно хаха :) Та идеята ми е, че професионалистите вече сами считат за необходимо да са добре изглеждащи и да се съобразят с булката, за гостите достатъчно изписахме, излишно е да ги коментирам :P
Svatbena_agenciq_Melodica:
Да, разбира се, че трябва да е удобно, все пак всички знаем колко усилия им коства на фотографите и видеооператорите да заснемат точния момент. Дънките и брандираните тениски са си напълно в реда на нещата. Идеята е да не дойде DJ-ят, например, по анцуг, защото, за жалост, и на това сме ставали свидетели. За огромна радост на нас като агенция и на всички младоженци, вече такива изненади са все по-рядко срещани и повечето професионалисти комбинират удобството и стила доста умело.
nansita:
Цитат на: Svatbena_agenciq_Melodica в август 27, 2015, 09:49:52
Да, разбира се, че трябва да е удобно, все пак всички знаем колко усилия им коства на фотографите и видеооператорите да заснемат точния момент. Дънките и брандираните тениски са си напълно в реда на нещата. Идеята е да не дойде DJ-ят, например, по анцуг, защото, за жалост, и на това сме ставали свидетели. За огромна радост на нас като агенция и на всички младоженци, вече такива изненади са все по-рядко срещани и повечето професионалисти комбинират удобството и стила доста умело.
:funny: :funny: Може да му е анцуг за сватба... :offtopic:
radity85:
Какво значение има как са облечени гостите ни, не е ли най-важното, че са с нас в най-хубавия ни момент, когато си казваме най-искреното ДА и не мисля, че е редно освен, ако не решим да е тематична сватба, което няма да се хареса на повечето, защото са си допълнителни разходи. *db* *db* *db*
Lupercola:
Че те на повечето тук са им тематични сватбите...
Навигация
[0] Списък на темите