Сватбено меню - 3 част
alexandrova_90:
Съгласна съм с тебе, Нат.. Още един минус на Капрезето, макар да е единствената салата, която ММ яде, но ще свърши за 15 минути, а и не е най-засищащата салата, а все пак са си доста часове на пиене и е важно за мъжете =]
artemida777:
opice, nansita, звучи много вкусно. *THUMBS*
Ние също уж сме решили, но имаме още време да го сменим. Какво мислите:
Букет от български предястия-шопска салата, колбаси,кашкавал, яйце, снежанка,кьопоолу, маслини, сармичка
Дуо бюрек-бюрек от патладжан и бюрек от чушка, съчетани с млечно-копъров сос
Пиле Тракия-пилешки гърди, мариновани в кисело мляко и градински подправки, поднесени върху сотирани тиквички с мащерка и пюре от картофи
Селекция от подбрани колбаси и сирена трапезица, луканка, шунка от бут и български сирена
nansita:
artemida777, питай ги кога ще панират бюрека. Имай предвид, че голямо количество от предястието, което е панирано, се приготвя по обяд и до вечерта панировката вече леко ще се е скапала.
За миксираната салата - посъветвайте се кога ще ги сервират, за да няма фал. Практиката е салатите да са заредени по масите, когато гостите започват да се настаняват. Ако не сте на открито, няма голям проблем, но навън има опасност да се развали нещо в горещините.
Основното звучи мноого вкусно.
Feribotka:
Оххх artemida777 основното ми звучи супер *INLOVE* Относно гръцката салата - прекалено обикновена ми се вижда, макар че наистина би се харесала на всички :) Аз съм фен на Цезар и като цяло на зелените, но сте прави че не вървят с ракия изобщо ;) Капрезето също я обожавам, но не всички обичат соса...Все пак имаме време до август, сигурно в последния момент ще го решавам :) Менюто, което ние сме си избрали е:
Гръцка салата
Пълнен картоф с пушен свински бут и гъби запечен с кашкавал
Свинско бон филе пълнено с меки сиренца, ядки, полято с основен сос и гарнирано с картофки на пара
Колбаси и сирена
Също така ни допада и: Салата Капрезе
Микс от панирани сиренца с конфито от боровинки
Свинско бон филе със сушени домати /свинско бон филе на скара, сушени домати и маслини, задушени в основен сос, сервирани с билкови картофи/
Feribotka:
Другите два фаворите са:
Салата „Фитнес”
/домат, моцарела, краставица, зелена салата с маслини/
Зеленчукови хапки от печени тиквички и патладжани с мус от сирене
Мариновано пилешко филе, гратинирано с кашкавал и гъби, поднесено с бейби картофки
и
Салата Капрезе
Микс от панирани сиренца с конфито от боровинки
Свинско бон филе със сушени домати /свинско бон филе на скара, сушени домати и маслини, задушени в основен сос, сервирани с билкови картофи/
Навигация
[0] Списък на темите