Сватбено меню - 3 част
gucci:
Сватбено меню - 2 част
InLove_Girl:
Браво Еми.. Между другото и аз исках в началото такъв тип меню..Скоро бях на един юбилей /като сватба :DANCE:/ и там така беше. Обаче ресторанта, който избрахме не беше подходящ...Бюфетното меню е много добро, защото всеки ще хапва толкова колкото иска, няма да изстива по чиниите..абе супер вариант @}->--
emmmmmy:
@}->--
ами на мен ми казаха от ресторанта, че според техния опит бюфетът е подходящ за малка сватба като нашата, даже ни поздравиха че сами сме се сетили да изберем точно това. Пък после ще видим де, ще докладвам тук и така. :) :chee:
alla:
emmmmmy, би и обяснила какво точно е бюфетното меню? Всеки сам се обслужва като на шведска маса ли? И каква цена идва на човек по този начин?
emmmmmy:
значи всеки си взима от една дълга маса, има няколко вида предястия ( и за вегетарианци и за месоядци), по същия метод се разполага и другата част от менюто след това, включително и десертите извън тях имаме бонус торта ) *YAHOO*. Напитките се разливат от сервитьорите, но има и опция и сам да си сипеш , разбира се. :) 55 лв на човек са при нас, като ни казаха, че когато нещо свърши, се донася още, тоест храната е доста, заради сумата де.
Навигация
[0] Списък на темите