Сватбено меню - 3 част

<< < (87/87)

alexandrova_90:
Аз също много бих се изкефила на подобен род бюфет-барбекю  *THUMBS* В България повечето хора биха били  O_O , но ако съм гост на такава сватба бих адмирирала.  *THUMBS*

Вече започнаха да се отпускат домакините на събития и да залагат на бюфет при напитките, което е супер, сигурно ще доживеем в България и хапването да е на бюфет, но ни трябва време  =]

Alichka:
Аз съм била на сватбено тържество с бюфет и то основно с барбекю. Сервираха единствено салати. Идеята беше всичко да е непретенциозно. В случая обаче става дума за сравнително малко гости - около 50-60 човека и то млади. Най-възрастните бяха родителите на младоженците.
Накрая имаше торта - индивидуални парчета, без ритуал с рязането.
При "нашенски" тип сватби с по 100+ човека няма как да се получи.

Mellie:
Ами тук съм бела на няколко сватби с по 150 човека и много добре си се получаваше. Според мен е въпрос на организация. И на кой какво е свикнал. Ние ще сме само 50 човека, така че не мисла, че ще е проблем. Менютата, които гледахме ми се виждаха толкова ограничаващи... а така кой каквото иска и избор голям. Ще имаме и десерти - сладолед, тирамису и продова салата, освен тортата, която ще режем официално. След вечеря ще има плата със сирене и плодове за нощните птици дето ще стоят до късно.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница