Сватбено меню - 3 част

<< < (83/87) > >>

nansita:
Feribotka, зеленолистните салати са ми любими, но за съжаление за мен са много неподходящи за сватба и то през лятото. Обяснявам: приготвя се голямо количество салата, която в един момент "спада" от горещините, а и защото не е приготвена на момента.
В ресторанта имаха уникални зеленолистни салати с всякакви дресинги, ама  :'( да ни ги приготвят на момента.
А другите ястия ми звучат много вкусно. Взех да огладнявам леко  :torte:

alexandrova_90:
Тъкмо си написах коментар, който изцяло припокрива написаното от Нансита и го изтрих, защото видях, че го е написала първа  P-(

artemida777:
Дааа, това за бюрека не се бях сетила. задължително ще го проверя. Надявам се да не ни сервират храна престояла 5-6 часа.  P-(

Feribotka, на мен това ми допада най-много:
Салата „Фитнес”
/домат, моцарела, краставица, зелена салата с маслини/
Зеленчукови хапки от печени тиквички и патладжани с мус от сирене
Мариновано пилешко филе, гратинирано с кашкавал и гъби, поднесено с бейби картофки

Feribotka:
Да и на мен, ама го няма любимото свинско на ММ  :\ засега ще е някакъв хибрид, но ще го решаваме в движение :) Благодаря на всички  *INLOVE*

alexandrova_90:
Снощи бяхме на дегустация в ресторанта.. Спряхме се на:

1. Гръцка салата (Домати, краставици, лук, маслини, сирене, чушка и риган)
2. Предястие - Патладжан, чери домати, печени чушки, запечени с козе сирене и сирене Моцарела

До тук бяхме абсолютно категорични...Но с основното имам леки съмнения, кое да изберем... Бяха страхотни и двете свинско и пилешно, като свинското беше леко сухо и това е единственото ми притеснение..

Едното: Свински талери от бонфиле с Трюфел сос, гратинирани картофи и задушени моркови
Другото: Крехко пилешко със свежи билки, мащерка и лимон, поднесени със задушени зеленчуци

В случая свинското не беше тежко изобщо, но беше сухо... Може би на повечето хора би се харесало повече пилешкото, но Трюфел сосът и гратинираните картофи, бяха невероятни  :[  :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница