Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 14:21:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174790 пъти)

JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: септември 19, 2011, 12:28:29 »

В Марково има малък параклис,където могат да ви венчаят!
Но е на около 800 метра-1 километър след Екзотик и незнам дали би било добре първо всички да подминете ресторанта и после да се върнете обратно!Параклиса е малък вътре са младоженците,кумовете,родителите,а  шаферите са почти на входа,останалите гости са отвън в градинката!!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #391 -: септември 19, 2011, 13:51:12 »

Не съм много сигурна, но май правят и венчавки извън църквите. Гледала съм снимки на подобна церемония на една съфорумка от миналата година през август. Ще се поразровя за името, а вие може да попитате.
Активен
FREIA
Любопитен
*
Публикации: 29

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: септември 19, 2011, 15:15:23 »

Може да е и по-далече.Аз не искам да идват да ме взимат, а да се видим направо в църквата.И от там като мине ритуала всички отиваме в ресторанта.В църква е по-тържествено.Споделете инфо за църкви с хубав ритуал.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: септември 20, 2011, 10:11:41 »

Ние сме в Иван Рилски. Не е много близо, но това ми е една от най-красивите, нови и поддържани църкви! smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: септември 20, 2011, 12:40:09 »

Браво за избора pink_panther, ние сме много доволни, има много голяма и хубава тераса за снимки, самата църква е много величествена, подът е мраморен и много красив (за мен тези детайли са важни).
Другото хубаво е, че е на равно и удобно място за паркиране, няма павета и жените, които са с токчета определено ще им е по-лесно за ходене отколкото в Стария град.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #395 -: септември 20, 2011, 12:54:16 »

Един отец със сини очи в св. "Константин и Елена" говори много ясно и разбрано по венчавки и кръщенки. Не "претупва" никога, колкото и натоварен да е деня. За съжаление е в Стария град и има доста неудобства. Иначе църквата е много красива, без да е модерно кичьозна /аз не харесвам металната, позлатена имитация на дърворезба и новорисуваните икони/.
Активен
ivon_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #396 -: септември 20, 2011, 15:09:28 »

Здравейте на всички:)
след поста на "svekarva"  не можах да се сдържа да не разкажа за църквата св."Константин и Елена". Останахме не само очаровани, направо нямам думи за венчавката там. На 05.09 беше сватбата ни и съм изключително доволна, че избрахме точно тази църква. Ако трябва да съм честна избраха я свекърите ( аз не съм от пловдив и им делегирах този избор ). Този свещеник не само ни предразположи да се отпуснем, но през цялото време ни говореше приятелски,усмихваше се и най-вече церемонията беше уникална...Незнам дали не съм пристрастна, понеже си беше нашата сватба,но напътствията, които този човек ни даде, начина, по който ни венча...след това гражданският ритуал толкова бледнееше, да не говорим,че продължи между 5 и 7 минути... sad
Активен
eliivanovaa
Новак
*
Публикации: 10

Ленчи-Бенчи

« Отговор #397 -: септември 21, 2011, 10:17:18 »

Момичета и Църквата Свети Георги,е също много хубава и чиста и поддържана! Аз нея много я харесвам не само защото живеем наблизо  blum
Препоръчайте сватбена агенция, която да ни украси нашата маса в цвят по желание с красиви цветя?
Активен
armira
Любопитен
*

« Отговор #398 -: септември 21, 2011, 14:50:19 »

Здравейте на всички:)
след поста на "svekarva"  не можах да се сдържа да не разкажа за църквата св."Константин и Елена". Останахме не само очаровани, направо нямам думи за венчавката там. На 05.09 беше сватбата ни и съм изключително доволна, че избрахме точно тази църква. Ако трябва да съм честна избраха я свекърите ( аз не съм от пловдив и им делегирах този избор ). Този свещеник не само ни предразположи да се отпуснем, но през цялото време ни говореше приятелски,усмихваше се и най-вече церемонията беше уникална...Незнам дали не съм пристрастна, понеже си беше нашата сватба,но напътствията, които този човек ни даде, начина, по който ни венча...след това гражданският ритуал толкова бледнееше, да не говорим,че продължи между 5 и 7 минути... sad
Точно този поп е причината и ние да се венчаем там! Още седмица и ще ви пиша и аз smile А храма наистина е много красив.
Активен
Elmo886
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #399 -: септември 21, 2011, 21:16:16 »

Искам сега и аз да напиша няколко реда, относно Администратора и каква е неговата роля тука . Аз бях направила публикация за това как мина нашата сватба , както и благодарности към хората, които бяха съпричастни за това наше събитие и го направиха толкова красиво- за сватбената агенция, видеооператора, фотографа и DJ . В крайна сметка това е форум и всеки може да дава свободно мнения , съвети и да сподели опит на всички , на които им предстои това прекрасно събитие. Дотук добре, но в един момент Админа реши , че нашата публикация не е за хорските очи и е изтри ( навярно така е станало и при много хора решили да пишат за първи път ) .
Нека все пак Админа да не забравя , че това е форум за свободно споделяне и не, когато му се плаща за да лансира определени хора или когато не е на кеф да трие постовете.
И специално за Админа , нека да не се самозабравя и да не се вживява , че е по-виша форма на живот и да си мисли ,че държи Бог за  Oh my ..., защото в крайна сметка Бог го държи за  Oh my ... и може по всяко време да му ги откъсне.
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: септември 21, 2011, 21:37:22 »

Offtopic

А потребителят с 1 мнение направи ли си труда да прочете правилата? И по специално това http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,242.msg5299.html#msg5299

Натова отгоре това мнение изобщо не му е тук мястото!!!

Трябва ли още да се разправяме. Всички модератори са на мнение, че постът е реклама.
Активен
nataliq_a
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #401 -: септември 25, 2011, 14:06:29 »

Нашата сватба беше на 20.08 в Хотелски комплекс Дияна в Труд.Мога да препоръчам градината от сърце.
Обиколихме всички ресторанти с градина но по-хубава няма.Просторна е и има видимост от всякъде.
Ние бяхме от 17.00-изнесен ритуал до 23.00/приключи музиката/,но останахме на тиха музика от рестораната до 24.00.Мисля че времето 6 плюс още 1 час беше достатъчно/не сме доплащали за този 1 час.Имай предвид,че всяка градина е до 23 часа с музиката,но пък атмосферата на открито е супер.
Активен
FREIA
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: септември 25, 2011, 18:21:43 »

Аз чакам отзивите за ресторант Екзотик.Много ми харесва там.Ако може малко инфо за коверите и какво може да се внесе.Аз понеже отложих сватбата за май 2012 имам време да се организирам и да събирам още инфо.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: септември 25, 2011, 19:03:09 »

Аз чакам отзивите за ресторант Екзотик.Много ми харесва там.Ако може малко инфо за кувертите и какво може да се внесе.Аз понеже отложих сватбата за май 2012 имам време да се организирам и да събирам още инфо.
Може да се внесе алкохол и торта. Минимален куверт от 30 до колкото си го направите. Кухнята е уникална и доста различна. Имат много интересни ястия и сервитьорите са на ниво. Има 10% върху цялата сметка за чупливост и други неща. Това не е много като се има предвид какви са таксите в другите хотели на това ниво.  good За май 2012 вече имат доста заети дати.
Активен
Detelina_85
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #404 -: октомври 04, 2011, 18:07:09 »

здравейте и от мен! да се похваля и аз - вече имаме резервиран ресторант - Атлантик в Първенец за юни 2012г. , както и DJ също - Алекси...сега ще избираме фото и видео..поне по - основните неща да минат и после подробностите...колко време преди сватбата трябва да се раздадат поканите?

Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: