Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 13, 2025, 22:45:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 173436 пъти)
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #405 -:
октомври 05, 2011, 08:51:12 »
Здравейте,момичета,искам да ви споделя нещо-миналата събота бяхме отново на сватба в Екзотик (преди това бяхме на 02.07.), не знам какво е станало с този хотел, но този път всичко беше под всякаква критика, може би защото управителката е друга ли или просто не им беше ден ?! Нито организацията, нито храната бяха наред, но пък иначе си направихме купона
то май най-важното е да имаш настроение и да не обръщаш внимание на детайлите.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #406 -:
октомври 05, 2011, 10:19:32 »
Цитат на: Eli_P в октомври 05, 2011, 08:51:12
Здравейте,момичета,искам да ви споделя нещо-миналата събота бяхме отново на сватба в Екзотик (преди това бяхме на 02.07.), не знам какво е станало с този хотел, но този път всичко беше под всякаква критика, може би защото управителката е друга ли или просто не им беше ден ?! Нито организацията, нито храната бяха наред, но пък иначе си направихме купона
то май най-важното е да имаш настроение и да не обръщаш внимание на детайлите.
В "Свършената и несвършената работа" има тема (съвсем нова) за Екзотик. Впечатленията не са положителни. Самото заглавие е достатъчно красноречиво "Безумие в хотел Екзотик". Аз лично се отказах от този ресторант...
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,30248.0.html
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #407 -:
октомври 05, 2011, 15:02:45 »
Люси напуснала ли е вече?
Какви са впечатленията ви за новата управителка?
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #408 -:
октомври 05, 2011, 17:31:36 »
Момичета, ние преди да се спрем на хотел Замъка Орфей в Куклен, първоначално също ходихме до новия хотел Екзотик преди Марково, но не ни хареса и добре че не си направихме сватбата там, като чета сега оплакванията ви от Ектозик -сигурно и с нас щеше да се случи същото.
Ние нямахме никакви проблеми с обслужването и храната в Замъка Орфей всичко беше перфектно и с персонала и собственичката нямахме абсолютно никакви проблеми.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #409 -:
октомври 05, 2011, 17:48:31 »
Цитат на: Detelina_85 в октомври 04, 2011, 18:07:09
здравейте и от мен! да се похваля и аз - вече имаме резервиран ресторант - Атлантик в Първенец за юни 2012г. , както и DJ също - Алекси...сега ще избираме фото и видео..поне по - основните неща да минат и после подробностите...колко време преди сватбата трябва да се раздадат поканите?
Поздравления за избора на Ди Джей! Ние също бяхме с него и останахме много доволни! За видео бих препоръчала също нашия оператор -Димитър Димитров можеш да видиш негови интересни клипчета в сайта му -StudioEdno. А поканите ги раздайте след като определите колко гости ще поканите на сватбата си. Малеле, а то до сватбата ви има почти 1 година :bravo:Ние нашите ги раздавахме в продължение на 2-3 месеца, тъй като в последствие бройката на гостите се увеличи,а някои ги поканихме първо по телефона и след това си получиха поканата
Успех в останалите неща .
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #410 -:
октомври 05, 2011, 18:32:12 »
Цитат на: Barborana в октомври 05, 2011, 15:02:45
Люси напуснала ли е вече?
Какви са впечатленията ви за новата управителка?
Людмила не е напуснала и няма нова управителка.
И Людмила и Боряна/собственичката/ са много мили дами и смятам,че достатъчно угаждат на клиентите си.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #411 -:
октомври 05, 2011, 21:49:39 »
Мили са за тези, които работят с тях, като теб Нина, от мнението на булките, което е меродавно тук, се вижда, че истината е друга
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #412 -:
октомври 06, 2011, 09:51:51 »
Цитат на: lawyer в октомври 05, 2011, 21:49:39
Мили са за тези, които работят с тях, като теб Нина, от мнението на булките, което е меродавно тук, се вижда, че истината е друга
lawyer
Монетата винаги има две страни. Барборинка много точно го е казала,че много хора очакват от управителите да играят ролята на сватбен агент,но истината е,че не са длъжни. Вярно,е че в всеки ресторант си има някакви недостатъци и не може всички да са доволни,но ще е хубаво,ако повечето собственици се вслушат в клиентите си и поправят нещата,които им куцат.
Колкото до двете дами в Екзотик не е вярно,че са мили само за мен,защото работим заедно. Виждам как се държат с повечето наши сватби и затова съм на това мнение.
Ти беше много доволна от твоя ресторант,но това не значи,че там няма и недовлни. Просто хората са различни с различни критерии и разбирания.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #413 -:
октомври 06, 2011, 12:14:47 »
Аз за Екзотик само хубави неща мога да кажа! Сватбата ми беше там и всичко беше страхотно, а гостите са очаровани от комплекса, обслужването и най-вече храната! Не мога да кажа, че са мили само с представителите на агенции, защото с нас бяха супер мили през цялото време, а ние решихме, че ще имаме агенция буквално няколко дена преди сватбата. В ресторанта разбраха предния ден. Освен това никога не е ставало дума дали ще имаме агенция, коя ще е и т.н. Съжалявам за всички лоши отзиви. Аз съм изключително доволна и както споменах в другата тема, бих го препоръчала на всеки!
Активен
Dafy
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #414 -:
октомври 07, 2011, 11:31:53 »
Здравейте момичета.
Абсолютно нова съм тук, но от доста дни преглеждам форума а днес реших и да се регистрирам. Нашата сватба ще бъде на 20.11 в Пловдив, но в абсолютно тесен семеен кръг. Не живея в Бг, но чрез форума успях да получа доста информация от разстояние. Имам само още един оставащ проблем и затова се обръщам за съвети от вас. Става въпрос за грима. Много рядко го използвам и за сватбата искам нещо много леко и свежо. Тук прочетох страшно много имена, а и аз доста се поразрових. Тези, на които попаднах са - Слави, Коцето, Минка Петрова, студио Донита, Харем, Queenlike, Dream-Grim и Exelencia.Но в резултат съм още по-объркана. Затова бих искала да чуя вашата препоръка за човек, който не разбира много много.
Благодаря
Активен
gabriella
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #415 -:
октомври 07, 2011, 19:42:01 »
Dafy, мен ме гримира Стоил Ранчев и съм страшно доволна. Тъй като по принцип не се гримирам исках нещо леко, да подчертае чертите ми, да се чувствам най-красивата в този специален ден, но без да е много изкуствено и да виждам напълно друг човек в огледалото
Обясних му го и той го постигна на 100%. Работи с качествена професионална козметика и грима издържа цял ден и цяла вечер. Много е приятен като човек и предразполагащ. Ако ти трябват координати мога да ти пратя на лични.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #416 -:
октомври 09, 2011, 13:44:22 »
Подкрепям мнението за Стоил Ранчев, той работи в Екселенция, Относно Слави Стоянов- той е най-добрия според мен, но прави тежък грим! За по-нежен грим- Коцето и Дани (тя ме гримира за сватбата) от "Добо и Капели". Те двамата определено ще се съобразят с това, което искаш! Имай предвид, че гримът ти не трябва да е много незабележим, защото на снимките след това ще изглеждаш все едно не си гримирана. Аз бях с "опушен" грим, имаше и изкуствени мигли, но нещата бяха толкова премерени, че изглеждаше страхотно. Така, че не винаги тежкият грим е това, което повечето от нас си представят
Активен
VeronicaAndIvan
Новак
«
Отговор #417 -:
октомври 15, 2011, 00:25:22 »
Момичетааа, никаква информация не успях да намеря за моите идеи за сватба...От няколко дена чета ли, чета и нищо не намирам...
Имаме желание да си направим сватбата на поляна, някъде извън града...Понеже аз съм от Пловдив, а любимия от Сопот, решихме да е някъде там...Имаме идея за поляните около манастира над Сопот, като в самия манастир ще ни е ритуала евентуално. Искаме да наемем шатри, маси, столове...всичко необходимо. Сватбата ни мислим да е август 2012, което евентуално предполага хубаво време...Аз много харесвам идеята за кетъринг и нещо като бюфет, под формата на канапета, всичката тази храна по сватби ме изумява...1во, 2ро, 3то, 4то и пр. Някой присъствал ли е на подобна сватба или търежство...?!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #418 -:
октомври 15, 2011, 08:29:57 »
Цитат на: VeronicaAndIvan в октомври 15, 2011, 00:25:22
Момичетааа, никаква информация не успях да намеря за моите идеи за сватба...От няколко дена чета ли, чета и нищо не намирам...
Имаме желание да си направим сватбата на поляна, някъде извън града...Понеже аз съм от Пловдив, а любимия от Сопот, решихме да е някъде там...Имаме идея за поляните около манастира над Сопот, като в самия манастир ще ни е ритуала евентуално. Искаме да наемем шатри, маси, столове...всичко необходимо. Сватбата ни мислим да е август 2012, което евентуално предполага хубаво време...Аз много харесвам идеята за кетъринг и нещо като бюфет, под формата на канапета, всичката тази храна по сватби ме изумява...1во, 2ро, 3то, 4то и пр. Някой присъствал ли е на подобна сватба или търежство...?!
Да бяхме на такава сватба в околностите на Ст.Загора. Сватбата беше в частен имот с шатри,кетъринг,осветление и всичко,което беше необходимо. Предполагам,че сте наясно,че това да се случи цената е поне 3-4 пъти по висока от това да си направиш сватбата в ресторант. На лични мога да ти дам повече инфо за шатри и всичко останало. Също така на тази поляна трябва да има от къде да се пусне ток и доста други неща. На пръв поглед не изглежда кой знае какво,но когато започнете да организирате нещата ще видите,че това си е една доста по-особена организация.
Въпросната сватба е на наша съфорумка и можеш да и разгледаш албума.
http://album.svatbata.bg/silvianikolai
«
Последна редакция: октомври 15, 2011, 08:33:19 от Nina Style
»
Активен
AlexisAgency
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #419 -:
октомври 15, 2011, 12:05:52 »
Nina е права! Организацията беше наистина голяма, но си заслужаваше! Получи се наистина различно и красиво! Приятно планиране и на вас и се надявам и вие да получите вашата сватба-мечта!
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре