Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 14, 2025, 02:32:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 173441 пъти)

VeronicaAndIvan
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #420 -: октомври 15, 2011, 16:39:38 »

Благодаря ви, за информацията...Ток има от къде да вземем, в началото се бях шашнала, че тва може би ще е един от главните ни проблеми и няма да успеем, ноо...ще видим все пак, за момента просто всичко е идея.
Всяка информация ще ми е от полза, аз намерих 2-3 сайта за шатри, маси и пр. под наем ще пусна запитвания...знаех, че ще ни излезне много по-скъпо отколкото в ресторант, но искаме да е нещо различно и запомнящо се.
А за храната какво мислите?!...Половинката не е съгласен много, щели да останат хората гладни...а пък аз не мисля, че те ще дойдат и ще очакват да "плющат" като прасета...А и също искам да е с канапета и разни хапки, защото предпочитам да има много разнообразна храна, а не определено меню...  scratch one-s head
Видях, че съфорумката ни са имали и голям екран, незнам как точно се казва...и моята идея го включва, мислих да са 2, но сватбата няма да е с повече от 70-80 човека и не мисля, че ще е нужно...
За такава организяция май ще ни е нужна и сватбена агентка, понеже не живеем в България и няма как да организираме всичко сами, примерно за 1 седмица...а и не сме планирали скоро прибиране...

Да бяхме на такава сватба в околностите на Ст.Загора. Сватбата беше в частен имот с шатри,кетъринг,осветление и всичко,което беше необходимо. Предполагам,че сте наясно,че това да се случи цената е поне 3-4 пъти по висока от това да си направиш сватбата в ресторант. На лични мога да ти дам повече инфо за шатри и всичко останало. Също така на тази поляна трябва да има от къде да се пусне ток и доста други неща. На пръв поглед не изглежда кой знае какво,но когато започнете да организирате нещата ще видите,че това си е една доста по-особена организация.  good Въпросната сватба е на наша съфорумка и можеш да и разгледаш албума. http://album.svatbata.bg/silvianikolai
Нина, много ще съм благодарна ако пуснеш едно съобщение с повече информация за шатрите... blush
Активен
mimonka86
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #421 -: октомври 16, 2011, 15:10:07 »

Здравейте,
Моята сватба е планувана за началото на септември 2012 . Знам , че е доста далеч , но не мога да спара да се вълнувам и мисля за това. Знаех , че искам да имам изнесен ритуал и той да е в градина с много зеленина и за предпочитане басейн . След разглеждане на различни варианти , като че ли единственият възможен за Пловдив се оказа ресторант Джия Бийч . Ходих там и разговарях с управителката , която ми се стори компетента ( леко надута и арогантна ) , но в крайна сметка няма да се женя за нея . Та тя ме увери , че ще помога за организацията , като няма да налага мнение и ще може да допълня и изменя украсата ( което много ме вълнуваше , защото не исках да е като всички останали сватби ) . Съответно реших да капарирам ресторанта за съответната дата . Наскоро реших да разгледам мненията във форумите и сега съм многоооо притеснена. Доста негативи изчетах , също така имаше и положителни неща . Затова ви моля , ако имате мнение , присъствали сте или в Джия Бийч е била вашата сватба да си кажетевпечетленията . Наистина ще съм супер благодарна , защото все още имам време и предпочитам ако трябва да загубя капарото , но не и мечтаната сватба.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #422 -: октомври 16, 2011, 16:46:02 »

VeronicaAndIvan първото нещо, с което трябва да се заемете е фиксиране на датата на тържеството и мястото на провеждане. Веднага следва получаването на разрешение от собственика на имота и общината. Постарайте се да е далече от населено място или жилищни сгради, да е на ниско място от релефа на местността. Всичко останало е след разрешенията.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: октомври 16, 2011, 18:18:37 »

mimonka86 Може би е трябвало да прочетеш различни мнения още преди да оставите капаро. Обикновено в Джия Бийч докато се капарира ресторанта всичко е позволено,но след това вече за почти нищо нямате право на избор. В Няколко форума това е най-коментирания ресторант и определено има какво да се прочете. Дано при вас нещата да се развият различно от останалите в което силно се съмнявам. Доскоро си мислех,че са променили правилата и отношението в този ресторант,но след поредната сватба,която дойде при нас в последния момент да и търсим ресторант,защото младоженците решиха да прежалят 450лв капаро и да си направят сватбата така както те искат,а не както иска управата на ресторанта.   good  Може би някой ден ще се променят правилата там,но не мисля,че е настъпил този момент.  sad Особено след като вчера прочетох в другия сватбен форум как е протекла скорошна сватба там.  sad Дано да сте първите щастливци,които да диктуват правилата за своята собствена сватба.  good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: октомври 16, 2011, 21:29:01 »

Моята сватба не беше в този ресторант и слава богу... аз дори и не стигнах до него, за да говоря с Жечка (въпросната управителка). Събирах отзиви за всички ресторанти в града и само за този бяха негативни и нито едно положително и то точно заради тази госпожа. Разглеждах снимки на доста сватби там- всички са с една и съща украса, просто, защото задължително се ползва тяхната украса! Освен това, задължително трябва да сте с техния ди джей, да не говорим, че не може да се остава след 1 часа през нощта, колкото и да искате да доплатите, това са условията. Ние на нашата сватба останахме до 3.30 часа сутринта, защото стана купон, не мога да си представя, че някой ще ми поставя ограничения, при положение, че си плащам. Но за съжаление има хора, които се самозабравят, а да не говорим, че в Джия Бийч единственото хубаво нещо е градината. Вътре изобщо не ми харесва, обикновен ресторант, да не говорим, че масата на младоженците я слагат винаги до входа и на всички снимки се вижда входната врата sad Да не говорим, че се виждат и хладилни витрини... дребни детайли, но когато се съберат и в комбинация с гореизброените неща определено не си заслужава, та макар и само заради една хубава градина!
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #425 -: октомври 17, 2011, 13:38:53 »

Скоро бях на сватба в Джия Бийч .Чесно казано и на мен не ми хареса именно разположението на масата на младоженците(от нашата маса изобщо не ги виждахме).Украсата на мен лично ми хареса,нямам никаква идея дали младоженците са имали избор и между други видове.Знам само че останаха много доволни от всичко и предполагам  ,че това е така защото изобщо не им се занимаваше с организиранито на сватба (не бяха в града и се върнаха малко преди сватбата)и предполагам че за това не са имали конфликт с организацията с въпросната управителка за тях по-добрият вариант беше някой друг да се занимава с всичко.DJ-ят мен лично не ме впечатли особенно-доста пъти дансинга оставаше празен!И наистина в 1 без нещо музиката беше намалена и беше от онази за гонене от ресторанта.Сервитьорите започнаха да пребират от масите каквото можеха и щем не щем трабваше да си трагнем.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: октомври 17, 2011, 18:46:34 »

Момичета, макар да нямам още цялото видео от сватбата, имам трейлър  danceg Хиляди благодарности на Димитър Димитров, че направи нещо различно, нестандартно и усети духа на нашата сватба smile сигурна съм, че видеото ще е също толкова вълнуващо, колкото и клипчето. Ето и линк към него:
http://www.youtube.com/watch?v=O935FM4nQ9M&feature=player_embedded
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #427 -: октомври 18, 2011, 00:10:06 »

...видеото ще е също толкова вълнуващо, колкото и клипчето. Ето и линк към него:

Браво на г-н Димитров...и на монтажистите.Не знаех,че са толкова добри, изключително постижение...много яко, и надписа XXL е страхотен... Wink
« Последна редакция: октомври 18, 2011, 00:14:03 от djdimi » Активен
VeronicaAndIvan
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #428 -: октомври 18, 2011, 00:58:24 »

Момичета, макар да нямам още цялото видео от сватбата, имам трейлър  danceg Хиляди благодарности на Димитър Димитров, че направи нещо различно, нестандартно и усети духа на нашата сватба smile сигурна съм, че видеото ще е също толкова вълнуващо, колкото и клипчето. Ето и линк към него:

Бравооо, за идеята, за изпълнението и всичко останало! Страхотно е! lolBravo  good yahoo
Активен
AlexisAgency
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #429 -: октомври 18, 2011, 10:52:51 »

Поздравления за трейлъра! Станало е уникално!  Bravo
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: октомври 18, 2011, 11:17:40 »

Lawyer  smile страхотно е клипчето  Bravo Димитър Димитров е снимал вашата сватба една седмица преди нашата 04.09 - 10.09. И ние си чакаме с нетърпение видеото от сватбата, преди 2 дни е казал на милото, че до 10-тина дни ще ни го монтира и ще ни звънне. Трейлъра ти е уникален!То всички негови клипчета в сайта са впечатляващи и именно заради това се спряхме на него. Даже една моя приятелка от Поморие също много го е харесала и го иска да снима сватбата и в Бургас догодина през м.Август. Lawyer  smile, била си зашеметяващо красива булка  give_rose
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: октомври 18, 2011, 12:49:31 »

Благодаря на всички, радвам се, че ви е харесал трейлъра smile Само да вметна, че Димитров няма "монтажисти", той прави всичко сам с още един колега, с който работят в екип, т.е. снима, монтира и прочие неща, които прави едно видео студио. Затова заслужава поздравления, защото хвърля много труд, но и постига нещо много добро. Пожелавам му само да намери време да се наспи, а за успехите мисля, че са налице smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #432 -: октомври 18, 2011, 13:50:42 »

Дълго се колебах дали да изразя мнение, но накрая се реших да го направя. Основна причина да го направя е отново занаятчийския подход в този род услуги . Показаният "трейлър" е с интересна идея, но реализирана зле като телевизионен продукт. Имаме подреден по някакъв начин снимачен материал заснет по време на фотосесия най-вероятно. Липсва идея, няма връзка логическа между отделните моменти, хаотични кадри от снимачен материал, липса на хронология, липса на основни телевизионни похвати и правила. На фона на въздействаща музика имаме само редуване на кадри от заснета фотосесия. Липсва основен герой - фотографът. Героите на филма /младоженците / играят, позират, забавляват.....с призрак /фотограф/ .
 С една дума фотографът си върши работата, а друг покрай него се опитва да снима телевизионен продукт със ситуираните кадри. Дано се намери човек завършил подходящото образование, за да коментира също филмчето.

« Последна редакция: октомври 18, 2011, 13:54:15 от Pachoran » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: октомври 18, 2011, 15:39:50 »

Първо, това е трейлър, който има за задача единствено и само да загатне за предстоящия филм, който ще е огледало на сватбата. Второ, мисля, че Димитров е достатъчен критерии, защото, когато го избирах исках да е човек, на който това му е и специалността, а не просто самозванец. Човекът е завършил "операторско майсторство" в НАТФИЗ, а мисля, че работата му в "Господари на ефира" и снимането на клипове за различни изпълнители е друг факт, достатъчно показателен.
Идеята беше всичко да е много динамично и бързо, защото ние сме емоционални като двойка, с много темперамент и трейлърът (това не е точно клип, а отделни моменти от цял филм) трябваше да отговаря на нашата същност като хора, нямаше да ни отива лигаво, романтично клипче... Трябваше да е като един забързан екшън и в този смисъл ние да изпъкваме като главни герои, а не фотографа. Той изобщо няма място в клипа, нито оператора, това са хора зад кадър! Цялото видео на сватбата впоследствие ще е филмът, за който този трейлър загатва.
Ще се радвам да се включат наистина хора, които разбират от видео, операторско майсторство и прочие неща, свързани с този тип работа, защото така и не разбрахме Pachoran какъв е по професия- той винаги е компетентен не само за оператори, а и за фотографи, украса, ресторанти, ди джеи и т.н. Но ако вие сте посредникът, който намира тези хора за една сватба и сте свръзката между тях и младоженците, не мисля, че сте компетентен относно професионализмът, който се влага от тези хора, защото сте също като нас страничен наблюдател.
Не мисля, че имате специалност - фотография, операторско майсторство, музикално образование и т.н., за да сте компетентен от гледна точка на професионалната част.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: октомври 18, 2011, 16:06:11 »

Много е идейно!!! Много ми харесва. Не мисля, че трябва да обясняваш на някого каквото и да е. Това си е вашия трейлър, отговаря на вашите изисквания и същност и е много хубав. Моя приятелка ще се омъжва скоро. Може ли да ми пратиш на лични координати на Димитър Димитров?

Много хубава булка си била!!!  give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: