Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 19:59:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174843 пъти)
posum
Сватбен ГУРУ
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #210 -:
август 06, 2011, 21:47:23 »
Цитат на: Detelina_85 в август 06, 2011, 21:45:26
търпение в какъв смисъл? че всички дати са заети там ли? или нещо друго ? да да знам че има и други..мерси, ще ги обиколим и после ще кажа мнение..
Потърси мнение за Жечка, пословична е.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #211 -:
август 06, 2011, 22:07:46 »
Цитат на: Detelina_85 в август 06, 2011, 21:45:26
търпение в какъв смисъл? че всички дати са заети там ли? или нещо друго ? да да знам че има и други..мерси, ще ги обиколим и после ще кажа мнение..
Единственото нещо на което имаш право е да избереш и капарираш ресторанта /джия бийч/. От там на татък нямаш никакви права. Каквото каже управителката това ползваш. Става въпрос за дж,агенция /не може/ и всичко останало също не може.
Но докато оставите капаро всичко е ОК!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
август 06, 2011, 22:20:30 »
На майка ми 2 колежки са били на сватби там (2 различни сватби), единият път едната се натровила, а при гругата - салатата била вкисната.
Мояа колежка се е женила там, тя пък е доволна.
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #213 -:
август 06, 2011, 22:25:09 »
Нашата сватба ще е там, да управителката е малко смахната, но самата тя се включва в организацията. Не можеш да ползваш агенция за украса в ресторанта, защото самата тя има украси. Аз лично и казах темата на сватбата и тя ми предложи вариантите си. Освен това нямат такси за внесен алкохол и няма мин на куверта. Градината е хубава, подарят и нощувка в хотела. При лошо време ина подходящ навес за изнесен ритуал. Недостатъците са, че задължително избираш Дж Марин ( добър е). Най-късно може да се стои до 1 часа. И управителката може да те раздразни
.
Активен
eli4e_78
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #214 -:
август 06, 2011, 22:41:20 »
Не мога да не се включа като чуя Жечка и Джия бийч.И аз като вас преди година се подлъгах по хубавия ресторант и по лъжливите и първоначални обещания,и решихме да направим сватбата ни там.Всичко беше наред до момента в който седнахме да утичняваме менютата,броя на гостите и детайлите по сватбата.Ако щеше ми вярвайте седмица преди събитието исках да разваля сватбата.Такова нагло отношения и безочие не бях срещала до момента!Кувертите от 26 лева се оказаха близо 50,поради прострата причина че мезето се хващаше по 80 лева килограма!Да не казваме че всичко което си бяхме донесли не беше сложено на масите-и от към ядки и от към алкохол(все пак само това може да се вкара от младоженците,а всичко друго се купува от нея на цени умножени най-малко по 10!!!).Безалкохолните и бирите бяха топли,салатата беше на грамаж 1/3 от обявения.Накарая на сватбата,като дойде време да се раздигат масите,с най-голямата си наглост,сервитьорите започнаха да си прибират всички бутилки в тяхното помещение,които ние си бяхме платили за сватбата и се предполага че са наши.Единственото хубаво нещо,което мога да кажа е че DJ-я направи сватбата прекрасна и да има хубава градина,но това не е достатъчно,поне за мен,за една ХУБАВА и НЕЗАБРАВИМА СВАТБА.Ако сега тряваше да избирам никога не бих избрала втори път този ресторант.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #215 -:
август 07, 2011, 00:41:45 »
Аз също съм чувала доста негативни коментари за въпросната госпожа. Ресторантът е хубав и цените са добри, поне тези, които са посочени в сайта. Жалко е, че с това лошо отношение се загубват клиенти, а още по -жалкото е, че на някои двойки им остават неприятни спомени от сватбения им ден.
Активен
Detelina_85
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #216 -:
август 07, 2011, 09:56:10 »
благодаря за мненията...наистина ми помагате..ще почна обиколката от другите ресторанти..мисля че ще има с по-добро отношение и изисквания..отколкото казвате управителката на джия бийч..
много странно това дето не може да се внася нищо, на повечето сватби на които съм била младоженците си носят доста неща..ама явно си е до организация и отношение...
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #217 -:
август 07, 2011, 10:21:15 »
Detelina_85
, ние сме в Санкт Петербург. Там може да се внася само и единствено алкохол. Дори внасяне на газирани напитки не разрешават. За сметка на това менютата им вклюват доста неща, което прави излишно внасянето на продукти отвън.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #218 -:
август 07, 2011, 10:27:11 »
Момичета, бързам да се включа, за да поднеса една неприятна новина за всички, които са записали час при Слави Стоянов за грим. Вчера ми се обади (за което му благодаря), за да ми каже, че на 03, 04, 05.09 ще бъде в гр.Сандански, за да гримира на фестивала "Пирин фолк". Затова отменя всички часове
Вчера се видях с Barborana, тя също е разбрала, но пиша, защото помня, че имаше и доста други момичета. Имах резервен вариант- "Добо и Капели" в капана, отидох, но се оказа, че основният им гримьор Коцето, също е зает на 04.09 и ми препоръча другата си колежка, която работи в салона. Търсих някакви нейни изяви, снимки, но нищо не открих. Коцето каза, че е работила в Испания и била добра
Утре имам записан час за пробен грим при нея и ще ви пиша дали съм доволна. Дано всичко да е ок, защото честно казано не се сещам за никой друг освен Слави в Пловдив, който може да работи по този начин. Иначе, освен тази неприятна новина, бях на пробна прическа и стана точно така, както исках
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #219 -:
август 07, 2011, 12:30:24 »
Здравейте момичета,догодина ни предстой сватба и искаме всичко да е направено от хора ,които разбират от работата си!
Споделете в кой ресторант ви е била сватбата,възползвахте ли се от услугите на някоя сватбена агенция-ако да кажете коя,кой фотограф избрахте,видеооператор и DJ?
Ще ви помоля да споделите дали сте останали доволни от обслужването и храната в ресторанта и на каква цена е бил куверта ви.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #220 -:
август 07, 2011, 14:06:11 »
lawyer, ето ти инфо от първа ръка
. Прическата и грима си ги правих в Добо и Капели и то точно при Дани, която е работила в Испания. Доволна съм 50:50 и ще ти кажа защо. Казах й какво искам и какво в никакъв случай не искам. Направих при нея и пробен грим и прическа в четвъртък (а сватбата беше в неделя). Крайно разочарована останах в неделята, коато след като 100 пъти се бяхме разбрали, че искам косата ми да е прибрана на небрежен кок в тила, тя направи едни ужасни букли и го вдигна в горната часта на главата. Направо ми идваше да ревна с глас. Не можех да повярвам, че след като един път ме е направила и каза, че помни много добре, ми се получи това. В крайна сметка й казах, че това не е "моята" прическа и някак успя да я преправи. Получи се не лошо все пак, всички казваха, че съм много добре, но докато "позабравя" този момент, аз си знам какво ми беше. Иначе като отношение е много приятна, усмихната и приветлива. Може би не й е било ден, не знам, на всеки се случва. Затова се опитвам да гледам по-философски на нещата, а и важното е, че успя да реагира. Просто ти попита и не можах да се въздържа да не споделя този може би едиствен лек "фал", който имах в подготовката и който за щастие пооправихме, макар че все си мисля, че прическата ми трябваше да бъде малко по-различна (и то при положение, че правихме пробна). Относно грима: пробния не ми допадна - направи ме прекалено "фаталната жена", аз исках нещо по-нежно и в деня на сватбата се получи така както исках - малко по-нежно и по-романтично излъчване. Това е от мен, дано да съм ти била полезна
.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #221 -:
август 07, 2011, 15:31:38 »
lawyer
,жалко,че така се е получило със Слави!Искрено ти пожелавам да попаднеш на добър гримьор!
Сега да дам отчет,че отдавна не съм писала.Напоследък нямам много време.Съвсем скоро тръгваме за България и имам да правя страшно много неща и честно казано дори съм леко объркана тия дни.Тия пътувания и разпокъсаността между две къщи ми развалят ритъма.Прехвърлям нещата,които съм направила и които ми предстои да направя и много ме е страх да не пропусна нещо.Затова ще споделя тук с вас и ще съм ви много благодарна,ако забележите,че нещо липсва да ми кажете.До тук сме запазили ресторант,църква,гражданско,фотограф,гримьор,ди джей и водеща.Купили сме ритуалните чаши,а също така и подаръците за гостите.След като се прибера в България ни предстои да изберем менюто,украсата на ресторанта,да поръчаме торта и халки,да си направим необходимите изследвания,да се срещнем с видеооператора,който смятаме да ангажираме,да осигурим алкохола,мезетата и безалкохолните,табелките за масите и нещата,които изискват от църквата и гражданското за ритуалите.Да купя ритуални свещи и украса за чашите,а също така и късметчетата за хвърляне.Спряла съм се и на фризьор,като трябва да мина през него да се уговорим.Предстои да си поръчам букета и да ангажираме младоженския автомобил.А забравих да спомена,че все още се колебаем и за това какъв да бъде подаръка на кумовете.Вече имам рокля,обувки и бельо,като ми остана само да си купя обеци,а на младоженеца му липсва единствено вратовръзка.Шаферки си имаме и общо взето това е.Не се сещам за друго в момента....Как мислите,пропускам ли нещо?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #222 -:
август 07, 2011, 16:49:30 »
Tonina, точно за същото момиче става въпрос... благодаря за инфото, аз обаче няма да си правя прическата при нея, само грима. Искам "опушен" грим и се надявам да ми го направи така, както и кажа, защото няма да правя компромиси с това нещо! Сподели, моля те, с каква козметика работи и издържа ли ти цял ден и цяла вечер грима, без да се получи това събиране на сенките по клепача?
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #223 -:
август 07, 2011, 17:01:34 »
lawyer, не се притеснявай, работи с професионална козметика и гримира много добре, стига точно да й кажеш какво искаш. Наистина е много добра. Макар, че на нашата дата беше много горещо и през цялата вечер нито един път не се "напудрих или освежих" (да не би дансинга да избяга
), гримът до 2.30ч. през нощта, когато приключихме "не мръдна". Мисля, че в това отношение не би трябвало да се притесняваш. Довечера ще гледам да кача някоя снимка, за да прецениш.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #224 -:
август 07, 2011, 20:27:39 »
Аууу, това е много неприятно със Слави. Много кофти се е получило! Ще чакам отзиви за Дани, за да си имам и аз една резерва, защото аз никой друг гримьор не знам за Пловдив.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...