СВАТБА В САМОКОВ
maranthea:
Аз ще си я взема в събота. Трябва да са махнали това което исках и да ми направят едно воалче. И остава да чакаме да дойде деня *INLOVE* Все по-нетърпеливо ми става :D
Bube:
Хей, здравейте и от мен тук :)
Гледам, подготовката трескаво върви!
Исках да попитам, някоя от вас ползва ли агенция за украсата и ако не, кой ще ви нареди ресторанта на деня?
maranthea:
Аз се оправям сама, с помощта на 2 шаферки, кума и младоженец. Плана е - в петък като се настаним в хотела младоженеца да сглоби арката, аз да я украся. В събота в 11 трябва да сме в ресторанта - за 7 маси имаме тишлайфери, бутилки-вази, номерация на масите и по един помпон. Една младоженска с готова украса от живи цветя + един надпис mr & mrs ще сложа. И една маса за подаръци, на която ще сложа албум за пожелания и кутия за подаръци. Вече тествах нещата и двама се оправяме с украсата за час, а в събота ще сме повече. За мен няма проблем, но младоженеца каза, че повече никога няма да ми се връзва на акъла :danceg:
hrisa__89:
аз също сама ще си украсявам, предния ден с помощта на младоженеца
maranthea:
Г-жа Георгиева е на линия за малко :) въпреки малките спънки сватбата се получи чудесно и страаашно весела, което беше главната идея. Имаме леки забележки към ресторанта, тортата закъсня, цветята бяха по-малко, но изоообщо не ми пукаше. Всички бяха изумени от слонското ми спокойствие, но както казах на младоженеца - имаме чисто бельо, халки и лични карти..все ще се оженим :) ще се постарая да намеря повече време да опиша всичко, но като цяло нищо не е прекалено важно, за да помрачи деня - гарантирам го ;)
Навигация
[0] Списък на темите