СВАТБА В САМОКОВ
nina_ivanova:
Здравейте момичета! Моля Ви за информация относно организиране на сватба в Самоков, ресторанти, фирма за украса , грим, прическа, видео, фото, ди джей. Аз съм от друг град, но ще се омъжвам в Самоков @}->-- Ще се радвам да обменяме информация ! :[
nonnita:
Здравей, Нина! Предполага, че сватбата ти вече е минала и дори след толкова прочити, никой не е коментирал темата ти... Не е приятно, но все пак някак си се справила :) Бих искала да те помоля да споделиш как точно организира всичко, защото и аз съм в същото положение. Кой DJ и фотограф нае? Кой ти направи прическата и грима? Трудно е, защото в Самоков няма професионалисти на високо ниво, поне според моите наблюдения, а да наемаш всички тези хора от София, излиза доста скъпо... Моля те, сподели мнение по темата! Благодаря предварително!
aleks_82:
Здравейте nonnita, на брат ми сватбата преди две години беше в к.к.Боровец, в х-л Самоков, снаха ми е от Самоков и за това решиха да бъде там. Ние живеем в София и като направихме равносметка, сватбата в Боровец излиза доста по-евтино, от колкото тук. Кувертът беше 25 лв. както си внасяш всичко без никаква такса, от ресторанта правят и украса, кръгли маси и калфи с панделки, всичко влизаше в цената. Такава оферта не намерихме в София. Отношнието беше коректно :bravo:, Да продължа нататък: причската на булката беше направена от фризиорка на име Стефи, много добре се беше справила. За грим беше наела от тук Биби Симеонова, голям професионалист, беше взела по 60 лв. за грим на нея и на майка й , и 20лв. за път. Видео и фото братя Домишлярови , от тях също останахме доволни, много добре и точно работят, не мися че тукашните ги превъзхождат по нещо, специално брат ми се беше заел с тоя въпрос, проучи как работят и с каква камера и фотоапарат. Ди джей бяха харесали от прдна сватба на техни приятели . Оказа се обаче, че ди джея е родом от Самоков , но предимно работи в София и един от най-търсените, това обаче бяха разбрали по време на среща с него. Става въпрос за ди джей Вале, за който само мога да кажа "евала " за професионализма. Това е от мен като информация, дано съм била полезна. На мен също при прдстои подготовка за моята сватба. Бих се доврила на доста от изброните по-горе хора. *THUMBS*
cherry_dream:
Здравейте :) И аз ще съм скоро булка в Самоков. Алекс, имам една молба към теб, може ли да качиш 2-3 снимки или да пратиш на мейл, защото не знам на кого да се доверя за снимките.
nonnita:
Леле, аз чак сега видях поста на aleks_82, ужас :girl_impossible: Но, нищо, можех да си спестя доста притеснения, но все пак никога не е късно да получиш съвет. :) Благодаря! Аз съм се ориентирала към друг гримьор - Илияна Стоимирова мисля, че се казва. Не взима скъпо, от Самоков е и видях доста нейни добри гримове. Работи с много известни личности и чух само добри отзиви. Скоро съм на пробен грим и ще пиша как е :) cherry_dream, и аз като теб не знаех на кого да се доверя за снимките, за мен това е адски важно, но имах голям натиск относно това, кого трябва да избера като водеща естествено бе цената... Но както и да е, не мога да се похваля с най-добрия фотограф, но пък имам една приятелка, която е любител, обаче има талант определено и съм й доверила фотосесията ни. На всички наши празници е правила чудесни снимки, а и техниката и е супер модерна... Та така с моите премеждия в Самоков :) А за хотел Самоков съм твърдо ЗА! Там е прекрасно. Няма никъде другаде в Боровец такава зала като сватбената в хотел Самоков. И цените наистина са идеални. Но за съжаление по време на нашата сватба в хотела има някаква делегация и ще я развалят :( cherry_ dream, провери задължително дали после пак ще я има, наистина е много хубава. Дано да имаш късмет! Ако искаш отвори сайта на хотел Самоков и в раздел "сватби" можеш да я видиш!
Навигация
[0] Списък на темите