СВАТБА В САМОКОВ

<< < (11/14) > >>

Feribotka:
О, извинявай тогава, това вече е друга работа :) Не съм се интересувала, но би трябвало да има и гримове за чувствителни очи, успех  *THUMBS*

maranthea:
Вчера бях на пробна прическа и грим в Рефреш и мога да кажа само - УАУ ! За човек, който не носи нищо друго освен спирала в ежедневието си, за първи път нямах усещането, че са ми залепили 3 маски в/у лицето. Имах грим, имах даже много. Първоначалната идея с лекия грим просто не се получи, защото не ми стоеше добре. Очите ми бяха много подчертани, дори имаше сенки. С грим и прическа бях от към 13-14 часа и ги свалих вечерта след 00.00. За първи път нищо не ми се поду, не ми се зачервиха очите, не текоха, направо нямам думи. И от косата съм страшно доволна, само в деня ще я смъкнем малко на долу може би. Определено препоръчвам с 3 ръце :P

hrisa__89:
Момичета, как сте. До къде сте с подготовката?  @}->--

maranthea:
При нас му се вижда края  *YAHOO*
Остана само тортата и чорапи за младоженеца :D иначе има дрехи, има украса, дреболии и всииичко, ама то не остана и време дето се вика. Ти до къде си?

hrisa__89:
Моята рокля, ще е готова на 20ти, остава костюм да търсим, дреболиите почти са готови. Общо взето чакаме октомври ;) Днес много се развълнувах за роклята :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница