СВАТБА В САМОКОВ

<< < (13/14) > >>

Bube:
maranthea, честито! Важното е, че си запазила спокойствие, не бива да се забравя, че сватбата е празник на любовта и е с цел човек да се ожени, а другото са просто подробности  ;)

hrisa__89:
maranthea, честито! Желая ви прекраен семеен живот. стискай палци и при нас всичко да мине като по вода и да е хубаво времето :* @}->--

maranthea:
Честно да ви кажа мислех, че ще съм много нервна, всичко ме притесняваше от времето до цветята. Като отидохме в петък се заоблачи, а вечерта си беше 12 градуса. Събота като се събудих, като видях слънето, казах на мъжа ми "Всичко е наред. И да сме забравили нещо - имаме чисти гащи, имаме лични карти и пръстени...все някак ще се оженим" :D изведохме си кучето, закусихме спокойно, украсихме и отидох на грим. Няма как и при теб да не е наред всичко :)
Все пак понеже тук е темата ще кажа, че не сме напълно доволни от ресторанта. Хотела беше ОК, но в ресторанта първо започнаха да прибират около 40мин преди уговореният час, после в края на вечерта се държаха изклююючително грубо, бяха махнали цяла маса докато гостите са пушили. Гарнитурата на основното не беше тази, която тествахме. Подозирам че част от алкохола изчезна. Не се ядосахме, не сме се карали, но го отбелязвам тук, за да имат предвид бъдещите булки.

KameliyaKo:
Здравейте, някоя от вас има ли представа как стоят нещата с Царска бистрица? Искам да проуча условията за църковен брак в параклисчето им там, както и евентуално за наемане на шатра и провеждане на цялото парти там. Имам някакъв съмнителен телефон, но не знам колко ще са отзивчиви на него. Благодаря ви! :)

hrisa__89:
Здравей, KameliyaKo.

За Царска бистрица трябва да имаш предвид, че параклисчето е много мъничко и незнам колко гости ще успее да събере. Иначе, до колко знам, няма пробелм за изнесен ритуал, само трябва да си платиш, наемаш агенция, шатри и тн. Бих те посъветвала да идеш лично, че по тел не е мн сигурно ;)

Работи и в почивните дни, успех  *INLOVE* *INLOVE*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница