СВАТБА В САМОКОВ

<< < (14/14)

KameliyaKo:
Цитат на: hrisa__89 в февруари 15, 2017, 14:41:41

Здравей, KameliyaKo.

За Царска бистрица трябва да имаш предвид, че параклисчето е много мъничко и незнам колко гости ще успее да събере. Иначе, до колко знам, няма пробелм за изнесен ритуал, само трябва да си платиш, наемаш агенция, шатри и тн. Бих те посъветвала да идеш лично, че по тел не е мн сигурно ;)

Работи и в почивните дни, успех  *INLOVE* *INLOVE*

Мерси и аз така предполагах, но ще отидем чак лятото, за да си направя сметка и за градусите навън :). Просто буквално от година-две търся място, което да ме грабне, а не просто да се оженя заради сватбата и май започнах да прекалявам с претенциите :) :).

hrisa__89:
Там е страхотно, но е хладничко, нашата фотосесия беше там, ако искаш, ще дам линк да разгледаш снимки

Bube:
KameliyaKo, на коя дата ще е сватбата? Имай предвид, че това си е планината. Дори през лятото вечер си е доста хладно. Може би в шатрите ще се запази топлината, не знам, но при 28 градуса в Самоков, горе си беше едно 17-18 С.

KameliyaKo:
Оооо,каква дата, всичко е още една имагинерна представа за лятото на 2018 :). Както си живеех с идеала за планинска сватба на открито, скоро осъзнах,че Т в планината вечер няма нищо общо с тази в Сф и малко си попроменят плановете. Рила ми изпратиха куверти на цена, доста по-ниска от такива в Сф, но нещо се дърпат да ми кажат допълнителните удоволствия :).

maranthea:
KameliyaKo нашата сватба беше на 27.08, през деня времето беше чудесно (не си спомням точни градуси), цяла вечер гостите излизаха да пушат, аз също излизах, защото прегрявах.  Определено не беше 25 градуса, но не беше и кучешки студ. На Рила по спомен - алкохол внасяш само с бандерол и плащаш за бутилка. А това което ни отказа за там беше огромният размер на ресторанта - мисля, че нашата сватбица щеше да е като изгонена в ъгъла им. Ако имах хора (и пари де) щях да напълня вътре 250 човека и щеше да е идеално :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница