СВАТБА В САМОКОВ

<< < (5/14) > >>

Bube:
О, чудесни нещица си сътворила, мога ли да взаимствам идеята?

И ние сме готови с фото и дж, чудим се за видеото още - дали да има въобще.

Тортата от къде ще поръчваш?

Много мисля и за цветята за украсата. Понеже не работим с агенция, ще си правя всичко сама, не знам ако купя цветята предния ден, от някоя борса например, как да ги съхранявам. Трябва да говоря с някоя цветарница в Самоков.

Feribotka:
Бубе, писала съм много пъти, ама пак да кажа - и аз не исках видео, но добре че в последния момент размислих! Няма нищо общо със снимките, много по-пълна представа дава и попълваш някои бели петна от деня, защото при мен лично имаше доста такива :) Ако имате възможност си наемете и видео  *THUMBS*

И за правенето на украсата сама съм писала, и не само аз, ама пак да кажа, не се надценявай прекалено, моята украса също сама я мислих, но за самата ѝ направя в ресторанта + цветята си наех едно момиче, което има магазин за цветя и тя ми направи всичко за около 300 лв (цветя, букети, бутониери + труд). Иначе идея си нямам как щях предния и деня на сватбата да се справя да купувам цветя и да украсявам...учудващо много неща остават винаги за последния момент, колкото и да си мислила и организирала преди това  =] Успех  *INLOVE*

Хриси (адашки сме ;) ), много хубаво всичко с това зебло  *INLOVE* Браво на теб, като гледам колко много време ти остава, се движиш повече от добре!

Bube:
Мерси, Фери  @}->--

За видеото, точно това ни казват всички, че денят минава много бързо и неусетно, та си припомняш с филма. Затова и аз се замислям вече - имаме вариант да вземем евтино такова - Домишлярови от Самоков, но ако наистина е важен спомен, може би трябва да се насочим както и с фотографа, към някого от водещите в бранша  :girl_impossible:

За украсата, далеч съм от мисълта, че ще мога предишния ден, съвсем сама да направя нещата. Ще разчитам на помощ от приятел  :girl_wink: Аз ще съм приготвила предварително украсените бурканчета, ще ми трябва само някой да ги нареди нещата в ресторанта и да сложи цветя. Ще разпитам обаче в Самоков, дали пък няма да намеря професионална помощ за целта  *THUMBS*

Feribotka:
Да, проучи си и помисли хубаво, имаш време  :)

hrisa__89:
Бубе, кое искаш да взаймстваш - късметите ли. Тях лично сама съм ги мислила, никъде не съм виждала такива. Ако ти харесват, пробвай да си намправиш :) Пък после ще се хвалиш ;)

Благодаря за комплиментите :)

П.П. За оператора - ние няма да имаме, само фото, така решихме.  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница