СВАТБА В САМОКОВ
hrisa__89:
Пропуснах да пиша за тортата - в захарно петле. Ние от там взехме тортата за кумувете - ей, облизахме си пръстите, уникална беше! А вида - красота!
Bube:
Късметите са много оригинални, но имах предвид облеклото за приборите :[
Значи Захарно петле, супер! Ние сме се насочили към тях, но нямах лични впечатления, а и отзиви много не намерих.
hrisa__89:
Обличките ги има в най-различни варианти, ако ти харесват мойте идейки - ползвай ги, ще ти кажа от къде да си купиш дантела и мъниста. А за захарно петле - с много ръце "За" :)
nelly_d:
Bube, това с водещите в бранша е малко относително понятие. Разгледай работата на Домишлярови. По качество на работа не отстъпват на големите такива по цени. Във фотографските среди братята са познати. Работят с най-съвременната техника, с която много от колегите им не разполагат. Стандарта в Самоков е доста по-нисък, затова смятам, че и цената им съобразена с това.
И понеже съм от Самоков съм на разположение за всякакви въпроси, с които мога да бъда полезна. ;)
maranthea:
Хоп ето ме и мен :) със свършена на половина работа. Капарирахме си все пак Айсберг и за момента съм много доволна от цялата комуникация която върви. Имаме дж и фотограф, имаме идея и цветове. Украсата върви малко по малко, защото си я правя сама. Имам притеснения за тортата, фризьора и гримьора, но всичко друго ми изглежда реално осъществимо :)
Навигация
[0] Списък на темите