СВАТБА В САМОКОВ

<< < (3/14) > >>

hrisa__89:
maranthea, вие да не би да сте във вилните селица Ягода и Малина?

Може ли по телефона да си запазиш дата за ритуала, или трябва лично?

Bube:
И аз да се включа в нашата скромна темичка  :P

Сватбата ни ще е на 23 септември в Самоков (под това имам предвид Боровец). В търсене на ресторант сме, и нещо удряме на камък. Гостите ще са около 100-130 човека. Бяхме се насочили към хотел Рила - ресторантът е страхотен, много свеж, нов, дори няма нужда от украса. Но ни предявиха невъзможни условия - не можем да внесем домашен алкохол (а семейството ми се занимава с производство на вино), ако пък внасяме сертифициран такъв - такса 8-10 лв. на бутилка. Струва ми се ужасно много, все едно да си го купим два пъти.
Вие, момичета, към кои ресторанти сте се насочили?

hrisa__89:
Ние капарирахме "Бреза" - прекрасен е, може да се внася всичко над куверта. Аз избрах най-скъпия куверт общо взето, но са поносими цените. Но този ресторант е по-малък за 60-70 човека. Защо не опиташ "Самоков". Готвят прекрасно и имат голям ресторант, цените са им супер. Ние ще сме октомври и не искат да ни запазят дата за събота, защото отбора по лека атлетика идвал да отсяда там и така..но като цяло е много добра  оферта "Самоков", ние сме били там на сватба

maranthea:
hrisa__89 , по телефона ми казаха, че в делничен ден м/у 8,30-12,00 и 13,00- 17,00 отиваш в община Самоков (която би трябвало да е в центъра на града) стая 215, където се записваш за граждански брак (дали ще е в зала или изнесена церемония няма значение). Може да е само 1 човек, но с двете лични карти задължително. Дават ти декларация, която попълнена + всички други документи като медицински се носят около 1 месец ПРЕДИ сватбата. Когато ги занесете вече си плащате и един вид потвърждавате датата.

Ние този уикенд ще ще разгледаме всички хотели които сме набелязали - Айсберг, Феста и Лион, като евентуално очаквам цените на още няколко хотела.

За съжаление Самоков ни отговориха, че провеждат само неделни тържества, а ние искаме да е събота.

hrisa__89:
maranthea, същата работа и при нас за "Самоков" - заради аеробиката не искат да ангажират хотела със сватба. Явно ще се взима отпуска да се запазва дата в ритуалния дом. А казаха ли ви цената за обикновенна церемония - не изнесена.

Аз да си кажа - "Айсберг" много го харесвам, но..... След случили се събития на скоро съм доволна, че не го букнахме него - храната е ужасно и обслужването е лошо. Феста е готин, но на нас ни е свръх бюджета, а Леон така и не ми оратиха оферта. "Мура" (същия собственик като Бреза) е малко по-голям, но пак ще е малък за вас, защото събира около 80-90 човека мисля. "Флора" също ни дадоха много добри цени, ресторанта е хубав, но не може да се сравни с "Бреза". Успех с търсенето, очаквам отзиви. :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница