СВАТБА В САМОКОВ
nelly_d:
Здравейте, случайно попаднах на темата и искам да споделя и моето мнение въпреки, че сватбите ви вече са минали, но все пак. От Самоков съм и имам доста големи наблюдения в тази сфера и се надявам да бъда полезна за някой друг *THUMBS*. Относно прическите и Стефи и Илияна са много добри за грим определено Илияна, бих препоръчала също така и студио Елеганс. Относно ресторантите в Боровец има голям избор от такива, според вкуса и изискванията. За фото и видео спор няма определо братята Домишлярови са абсолютни професионалисти и разполагат с много добра техника. Както някой беше споменал по нищо не отстъпват на софийските, затова снимат много сватби в София. За DJ Вале, също мога да кажа само добри неща. И последно един съвет от мен цената е според качеството имайте го предвид!
hrisa__89:
Здравейте! Виждам, че темата е стара, но все пак и аз ще пиша :)
Аз също ще бъда булка в Самоков, като рестотант съм резервирала в к.к. "Боровец". Сватбата ще бъде есента на 2016, направо нямам търпение *YAHOO*
Аз съм от радомир и гримът ще си правя там, като намерих едно момиче от София, което се съгласи да дойде да ме гримира в къщи. За цена не сме говорили, но мисля, че ще излезе около 50лв.
maranthea:
Тъй като не откривам друга тема за Самоков ще помоля за съдействие тук.
Искам да направя изнесена церемония в Боровец и издирвам контакти на Oбредният дом в Самоков. Открих Обреден Дом Самоков-2000, но не мога да се свържа с тях. Та някой от Самоков може ли да ми съдейства с техен контакт. Благодаря предварително!
hrisa__89:
Здравей, моята сватба също ще бъде там. Но контакти незнам дали имат, по-скоро на място. Знам, че правят изнесени ритуали според съответната сума. Къде искаш да бъде ритуала и кога е сватбата?
maranthea:
Свързах се с общината и ми дадоха контакти (072266613), 180лв е изнесеният ритуал в Боровец (което е доста по-ниско от очакваното).
Навигация
[0] Списък на темите