Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:14:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24123 пъти)

conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #45 -: май 15, 2010, 10:01:35 »

Пожелавам ви един незабравим и наситен с приятни емоции ден!  good
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #46 -: май 17, 2010, 08:07:47 »

Честито  мило  семейство!!!
Да сте много щастливи, влюбени и здрави!
Знам , че е раничко още , ама да си знаеш, че си чакаме снимките и разказчето blum
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 17, 2010, 08:19:21 »

Честито, младо семейство!
Пожелавам ви много любов, щастие и разбирателство.Дано целия ви живот е прекрасен като сватбения ви ден. (защото предполагам, че наистина е бил като приказка)
Чакаме разказ и много снимки.  tease
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #48 -: май 17, 2010, 08:46:47 »

Ето че една от най-красивите ти мечти е вече реалност  smile Честито ! Пожелавам ви много да се обичате, разбирате и винаги да имате нужда един от друг както сега. Винаги да останете така важни и скъпи един за друг. И да имате още много, много сбъднати мечти, които да ви правят щастливи  give_rose

Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 17, 2010, 08:57:18 »

Честита Сватба  yahoo
Желая ви много дълги години здраве и любов!!!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 17, 2010, 09:15:41 »

Честито! Нека във вашето семейство винаги да цари любов, разбирателство и хармония!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 17, 2010, 11:58:11 »

Честито и от мен, сигурна съм, че сте имали прекрасна сватба!
Пожелавам ви дълги години любов и семейна хармония, и много сбъднати общи мечти!  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 18, 2010, 22:29:40 »

Благодаря ви, момичета!
Сватбата беше фантастична smile! Толкова съм щастлива smilesmilesmile! Всички са супер доволни - и ние, и родителите, и приятелите.... (смеят ли да кажат друго  diablo).
Не всичко беше по план (времето например beating), но нищо не можеше да ми наруши спокойствието (всички бяха втрещени от учудващо и необичайно спокойната булка  blum) и да ми развали настроението  smile )!
Не съм си предтавяла, че ще се чувствам толкова добре и всичко ще е толкова хубаво smile! Единственото жалко е, че минава като миг...
В четвъртък заминаваме, но се надяваме да имаме снимки, след като се върнем. Ще разкразвам подробно тогава.
Благодаря ви за всичко още веднъж smile!
Целувки много и предупреждение към бъдещите булки..... Момичета, сватбата е НЕПОВТОРИМО, НЕОПИСУЕМО и НЕСРАВНИМО преживяване smile! Подгответе се за нещо разтърсващо, once in a lifetime  yahoo!!!

Поздрави и много целувки
г-жа yahoo Мезан
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 18, 2010, 23:29:08 »

Честито и от мен г-жо Мезан  give_rose
Приятно сватбено пътешествие!Чакаме с нетърпение снимки и още разказ.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 18, 2010, 23:48:57 »

Лелеее, Rainwoman, настръхнах направо! Да си изкарате хубаво и като се върнеш да разказваш много и подробно! Да знаеш, че ни зарази със щастието си!  infatuated
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 19, 2010, 06:54:28 »

Rainwoman, разказа ти наистина е много вдъхновяващ и можем да почувстваме поне малко вашата емоция на сватбения ден.Въпреки че времето е било лошо, важното е, че сте имали прекрасен празник.Нямам търпение да видя снимки както от сватбата, така и от пътешествието.  Bravo give_rose
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #56 -: май 19, 2010, 08:11:57 »

г-жо Мезан, пожелавам Ви едно вълшебно сватбено пътешествие , изпълнено с много любов и щастливи моменти smile
После ще си чакаме снимките girl_wink
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 19, 2010, 16:06:41 »

Леле, звучи супер, и аз настръхнах!  smile (Искам и ааааааз...)
Чудно сватбено пътешествие ви пожелавам и да знаеш, че чакаме снимки.  Wink
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 03, 2010, 12:15:20 »

Честито и от мен,г-жо Мезан!Ще чакаме с нетърпение снимки и разкази за сватбата и пътешествието Wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 10, 2010, 01:03:05 »

Момичета, защо не мога да кача никакви снимки в албума? sad
Уж следвам стъпките, но не се получава...  
Поне да разкажа и аз за нашия сватбен ден smile. Така...
14.05.2010
Някои от вас може да помнят, че в последните дни (седмици... diablo) преди сватбата бях доста изнервена smile, зла и безпричинно (поне за околните) крещяща на същите (околните)(за себе си бях убедена, че винаги имам основателна причина за което lol. Младоженецът се беше поразболял, времето се очертаваше кофти....
Затова решихме с кумата и сестра ми поне в деня преди сватбата да се опитаме да се отпуснем малко (те уж си бяха спокойни, аз трябваше да поолабя малко напрежението  lol със сауна, парна баня, релакс стая и бла-бла. Та имаме среща с тях в 11 ч. в спа центъра на един хотел близо до наште. Планът е да стана по-рано, да си занеса багажа в наште, след това сауна с кумата и сестрата, след това среща с кума и младоженеца за размяна на подаръците, взимане на роклята от дизайнерката, среща с още една приятелка, която идва от Германия и на която не бях дала поканата още, за да й дам нейната покана + още няколко smile за другите от Германия, след това концерт на АС/DC с младоженеца и кума, прибиране в наште и на следващия ден - само сватба blum. Всичкото сайт и списания, които изринах по време на 6-те месеца подготовка, заръчват последния ден да не правите нищо особено - почивка, мотане, спокойствие - о.к., ще се постарая за следващата сватба  tease(сребърна, златна, диамантена, ей такива мисля да са следващите lol. (поне маникюкът беше готов предния ден).
Така. Това беше планът. Сега изпълнението.
Успах се аз обаче, приготвям си тепърва багажа (обувки, бельо, бижута, бла-бла..), закъснявам за срещата, изнервям се от което, бързам...., абе настройвам се за релакс - нямам думи smile! Пристигам най-накрая, но решавам, че ще си взема телефона с мен..., все пак може нещо важно да се случи, а и няма да вдигам на всеки.... Естествено, скъсаха се да звънят всички..., аз не знам за какво - та пусто любопитство - вдигам на всички. Младоженецът звъни - трима приятели казали, че няма да дойдат в последния момент, баща му ударил колата (малко, слава Богу)... Абе, пълна лудница....На всичкото и отгоре в т.н. релакс стая имаше и  една леля, която  крещеше по работа, та чудно се отпуснахме... Както и да е lol). (Аз й се скарах накрая обаче и тя си тръгна  blum). Така. Поне кожичката стана гладичка и мекичка след парната баня, идеална за гримиране smile.
Отиваме да се видим с кума и младоженеца след това и по пътя виждаме супер случайно една от немските приятелки, на която връчих всички покани и ми отпадна един ангажимент. Междувременно, на мен започва леко вече да не ми пука от нищо... Може би се бях изтощила прекалено вече и организмът ми отказа да се терзае за каквото и да било... Кой ще дойде, как ще дойде, какво ще е времето и т.н.....Седнахме с кумовете за малко, след това взехме роклята с кума и младоженеца и я закархме в наште. Набутахме се в супер задръстване, та нямаше време за нищо друго преди концерта. Купихме си светещи рогца и си заехме местата (буквално, това е първият концерт, на който ме вдигат от мястото, на което съм седнала случайно и ме карат да си търся указаното на билета  tease). Излизат AC/DC, крещят всички, радват се, Мариела чете и препрочита списъка - "Всичко за сватбата" и праща смс-и на сестра си да купи лепенки от някоя аптека. Както и да е smile. По едно време виждам пропуснато повикване от фотографа и ми става лошо...- казвам си - край, звъни да каже, че не може да дойде утре. Владимир казва "Ще го убия, ако не дойде" (не че наистина  smile, ама да ме успокои и да покаже някаква съпричастност към моето късане на нерви, в липса на което беше обвинен преди това от мен  blum), а аз: "Моля ти се, все ми е едно, наистина, каквото и да ми каже..". Той гледа...и ен вярва на ушите си. (бях го побъркала и него в последните дни). Е, човекът звънял да пита последно в колко часа да е при фризьорката на следващия ден lol))). Размина му се  pleasantry.
Съвсем не ми е пукало вече, след като ядох Макдоналдс след концерта...., вечерта преди сватбата си, представяте ли си smile. (нали помните драмата с ония 2 кила lol.
Оставиха ме при наште,  подмотвам се малко, лягаме си със сестра ми и започваме да си говорим... Тя преуморена, милата, не може дад заспи...., говори й се..., мен ми се спи, та две не виждам. (а уж булките нервни предната нощ, въртели се, не могат да заспят...ок  Girl_hide).. Какво ти, чакам го да млъкне това дете, не, а това, а онова... - не издържах и казвам, виж, пиле, кака ще заспива вече, че не издържа, а и се предполага, че трябва да съм отпочинала за утре...Ама да ме събудите рано, дад помагам и аз в приготовленията...

« Последна редакция: юни 10, 2010, 02:51:52 от Rainwoman » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: