Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:41:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Rainwoman-15.05.2010
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010 (Прочетена 24103 пъти)
conflate
Сватбар
Публикации: 227
Отг: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010
«
Отговор #45 -:
май 15, 2010, 10:01:35 »
Пожелавам ви един незабравим и наситен с приятни емоции ден!
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #46 -:
май 17, 2010, 08:07:47 »
Честито мило семейство!!!
Да сте много щастливи, влюбени и здрави!
Знам , че е раничко още , ама да си знаеш, че си чакаме снимките и разказчето
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #47 -:
май 17, 2010, 08:19:21 »
Честито, младо семейство!
Пожелавам ви много любов, щастие и разбирателство.Дано целия ви живот е прекрасен като сватбения ви ден. (защото предполагам, че наистина е бил като приказка)
Чакаме разказ и много снимки.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #48 -:
май 17, 2010, 08:46:47 »
Ето че една от най-красивите ти мечти е вече реалност
Честито ! Пожелавам ви много да се обичате, разбирате и винаги да имате нужда един от друг както сега. Винаги да останете така важни и скъпи един за друг. И да имате още много, много сбъднати мечти, които да ви правят щастливи
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
май 17, 2010, 08:57:18 »
Честита Сватба
Желая ви много дълги години здраве и любов!!!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #50 -:
май 17, 2010, 09:15:41 »
Честито! Нека във вашето семейство винаги да цари любов, разбирателство и хармония!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
май 17, 2010, 11:58:11 »
Честито и от мен, сигурна съм, че сте имали прекрасна сватба!
Пожелавам ви дълги години любов и семейна хармония, и много сбъднати общи мечти!
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
Публикации: 80
«
Отговор #52 -:
май 18, 2010, 22:29:40 »
Благодаря ви, момичета!
Сватбата беше фантастична
! Толкова съм щастлива
! Всички са супер доволни - и ние, и родителите, и приятелите.... (смеят ли да кажат друго
).
Не всичко беше по план (времето например
), но нищо не можеше да ми наруши спокойствието (всички бяха втрещени от учудващо и необичайно спокойната булка
) и да ми развали настроението
)!
Не съм си предтавяла, че ще се чувствам толкова добре и всичко ще е толкова хубаво
! Единственото жалко е, че минава като миг...
В четвъртък заминаваме, но се надяваме да имаме снимки, след като се върнем. Ще разкразвам подробно тогава.
Благодаря ви за всичко още веднъж
!
Целувки много и предупреждение към бъдещите булки..... Момичета, сватбата е НЕПОВТОРИМО, НЕОПИСУЕМО и НЕСРАВНИМО преживяване
! Подгответе се за нещо разтърсващо, once in a lifetime
!!!
Поздрави и много целувки
г-жа
Мезан
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #53 -:
май 18, 2010, 23:29:08 »
Честито и от мен г-жо Мезан
Приятно сватбено пътешествие!Чакаме с нетърпение снимки и още разказ.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #54 -:
май 18, 2010, 23:48:57 »
Лелеее,
Rainwoman
, настръхнах направо! Да си изкарате хубаво и като се върнеш да разказваш много и подробно! Да знаеш, че ни зарази със щастието си!
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #55 -:
май 19, 2010, 06:54:28 »
Rainwoman, разказа ти наистина е много вдъхновяващ и можем да почувстваме поне малко вашата емоция на сватбения ден.Въпреки че времето е било лошо, важното е, че сте имали прекрасен празник.Нямам търпение да видя снимки както от сватбата, така и от пътешествието.
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #56 -:
май 19, 2010, 08:11:57 »
г-жо Мезан, пожелавам Ви едно вълшебно сватбено пътешествие , изпълнено с много любов и щастливи моменти
После ще си чакаме снимките
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
май 19, 2010, 16:06:41 »
Леле, звучи супер, и аз настръхнах!
(Искам и ааааааз...)
Чудно сватбено пътешествие ви пожелавам и да знаеш, че чакаме снимки.
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #58 -:
юни 03, 2010, 12:15:20 »
Честито и от мен,г-жо Мезан!Ще чакаме с нетърпение снимки и разкази за сватбата и пътешествието
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
Публикации: 80
«
Отговор #59 -:
юни 10, 2010, 01:03:05 »
Момичета, защо не мога да кача никакви снимки в албума?
Уж следвам стъпките, но не се получава...
Поне да разкажа и аз за нашия сватбен ден
. Така...
14.05.2010
Някои от вас може да помнят, че в последните дни (седмици...
) преди сватбата бях доста изнервена
, зла и безпричинно (поне за околните) крещяща на същите (околните)(за себе си бях убедена, че винаги имам основателна причина за което
. Младоженецът се беше поразболял, времето се очертаваше кофти....
Затова решихме с кумата и сестра ми поне в деня преди сватбата да се опитаме да се отпуснем малко (те уж си бяха спокойни, аз трябваше да поолабя малко напрежението
със сауна, парна баня, релакс стая и бла-бла. Та имаме среща с тях в 11 ч. в спа центъра на един хотел близо до наште. Планът е да стана по-рано, да си занеса багажа в наште, след това сауна с кумата и сестрата, след това среща с кума и младоженеца за размяна на подаръците, взимане на роклята от дизайнерката, среща с още една приятелка, която идва от Германия и на която не бях дала поканата още, за да й дам нейната покана + още няколко
за другите от Германия, след това концерт на АС/DC с младоженеца и кума, прибиране в наште и на следващия ден - само сватба
. Всичкото сайт и списания, които изринах по време на 6-те месеца подготовка, заръчват последния ден да не правите нищо особено - почивка, мотане, спокойствие - о.к., ще се постарая за следващата сватба
(сребърна, златна, диамантена, ей такива мисля да са следващите
. (поне маникюкът беше готов предния ден).
Така. Това беше планът. Сега изпълнението.
Успах се аз обаче, приготвям си тепърва багажа (обувки, бельо, бижута, бла-бла..), закъснявам за срещата, изнервям се от което, бързам...., абе настройвам се за релакс - нямам думи
! Пристигам най-накрая, но решавам, че ще си взема телефона с мен..., все пак може нещо важно да се случи, а и няма да вдигам на всеки.... Естествено, скъсаха се да звънят всички..., аз не знам за какво - та пусто любопитство - вдигам на всички. Младоженецът звъни - трима приятели казали, че няма да дойдат в последния момент, баща му ударил колата (малко, слава Богу)... Абе, пълна лудница....На всичкото и отгоре в т.н. релакс стая имаше и една леля, която крещеше по работа, та чудно се отпуснахме... Както и да е
). (Аз й се скарах накрая обаче и тя си тръгна
). Така. Поне кожичката стана гладичка и мекичка след парната баня, идеална за гримиране
.
Отиваме да се видим с кума и младоженеца след това и по пътя виждаме супер случайно една от немските приятелки, на която връчих всички покани и ми отпадна един ангажимент. Междувременно, на мен започва леко вече да не ми пука от нищо... Може би се бях изтощила прекалено вече и организмът ми отказа да се терзае за каквото и да било... Кой ще дойде, как ще дойде, какво ще е времето и т.н.....Седнахме с кумовете за малко, след това взехме роклята с кума и младоженеца и я закархме в наште. Набутахме се в супер задръстване, та нямаше време за нищо друго преди концерта. Купихме си светещи рогца и си заехме местата (буквално, това е първият концерт, на който ме вдигат от мястото, на което съм седнала случайно и ме карат да си търся указаното на билета
). Излизат AC/DC, крещят всички, радват се, Мариела чете и препрочита списъка - "Всичко за сватбата" и праща смс-и на сестра си да купи лепенки от някоя аптека. Както и да е
. По едно време виждам пропуснато повикване от фотографа и ми става лошо...- казвам си - край, звъни да каже, че не може да дойде утре. Владимир казва "Ще го убия, ако не дойде" (не че наистина
, ама да ме успокои и да покаже някаква съпричастност към моето късане на нерви, в липса на което беше обвинен преди това от мен
), а аз: "Моля ти се, все ми е едно, наистина, каквото и да ми каже..". Той гледа...и ен вярва на ушите си. (бях го побъркала и него в последните дни). Е, човекът звънял да пита последно в колко часа да е при фризьорката на следващия ден
))). Размина му се
.
Съвсем не ми е пукало вече, след като ядох Макдоналдс след концерта...., вечерта преди сватбата си, представяте ли си
. (нали помните драмата с ония 2 кила
.
Оставиха ме при наште, подмотвам се малко, лягаме си със сестра ми и започваме да си говорим... Тя преуморена, милата, не може дад заспи...., говори й се..., мен ми се спи, та две не виждам. (а уж булките нервни предната нощ, въртели се, не могат да заспят...ок
).. Какво ти, чакам го да млъкне това дете, не, а това, а онова... - не издържах и казвам, виж, пиле, кака ще заспива вече, че не издържа, а и се предполага, че трябва да съм отпочинала за утре...Ама да ме събудите рано, дад помагам и аз в приготовленията...
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 02:51:52 от Rainwoman
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5