Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:12:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24017 пъти)

Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 10, 2010, 01:58:11 »

Става утре smile. 15.005.2010г. smile.
Оглеждам се в леглото, сестра  ми е станала..., чувам, че всички са станали, приготвят се..., а на мен ми се спи...., хич не ми се става pardon. Като ви казвам, че нещо ми беше станало  girl_impossible. Цял лиген с валериан да бях изпила, нямаше да се чувствам така smile.
Станах, де... взех душ и айде на фризьор - вече леко закъсняла (11.15ч. вместо 11ч., за тези, които се интересуват smile как да планират сватбения ден).  Там фотографът вече чакаше за най-прекрасните снимки - без прическа и което е по-плашещото - без грим  beating  Bravo.
Фризьорката ми е позната, ама като се съсредоточи...и ни дума, ни стон..., а на мен ми е скучно.... - нали се женя - трябва да е весело smile. Започнах да разказвам разни неща..., та стана приятно (на мен поне). Въобще не я гледах какво прави, пълно доверие и отпускане... чак накрая, за да уточним предния кичур накъде да го заметне lol) (а по принцип се вглеждам дразнещо във всеки детайл). Като ви казвам, че бях изхабила всички нерви до обяда на предния ден..., вие сигурно не сте повярвали smile...  Супер стана накрая, аз поен сее харесвах много smile. Междувременно навън започва да ръми..., абе валеше си направо smile.
В 14ч. бяхме при гримьорката. Пообясних какво искам, показах роклята на снимка и се оставих в нейни ръце... Резултатът беше невероятен, адски бях доволна smile. Не съм си представяла, че ще се харесам повече smile! Гримът отне около 45 мин.
Пристигам вкъщи, където трябваше да бъде кумата след фризьор, за да я гримира една приятелка на сестра ми. Кумата обаче без никакв прическа, ужасно притеснена, посърнала. Оказва се, че фризурата от прехваления й фризьор не издържа и 30 мин. и трябва да ходи пак на фризьор, а и гримът нещо не й допадаше съвсем.... Добре че в нашия блок има салон  Bravo, а тя е супер хубава и не й трябва кой знае какъв грим, за да изглежда прекрасно lol)). Тя обаче притеснена, като никога... Та в един момент се оказа, че аз я успокоявах и увещавах, че всичко е о.к. lol). Сестра ми се върна от пприческа, гримират нея..., кумата пак я фризират.... и няма кой да облече булката  tease. Въртя се нагоре - надолу, вече са дошли разни близки вккъщи, ама всеки си се суети с нещо и няма кой да облече булката  blum. Изчаках ги да се наконтят и ме премениха и мен, че сама нямаше как smile.
Чувствах се страхотно, невероятно..., много красива smile. Ама ходя и питам всеки....: "Хубава ли е булката, а, хубава ли е?"  smile. Казваха, че съм хубава, смеят ли нещо друго, а... beating..
Става време да идват младоженецът и кумът.... Аз стоя по средата на хола и кърша ръце... Казват, че са долу и разбира се, тук поне нямаше отклонения от прочетеното във форумите, започвам да треперя.... Не помня какво сме си казали, когато влезе Владимир... Поимня само, че обувките му седяха супер с костюма  smile (дни преди сватбата мери обувките с костюма най-накрая и хич, ама хич не ми харесаха как седят! tease). Прегръдки, целувки, снимки, наздравици... Кумата закичи най-близките. Знам, че трябваше аз, ама бях толкова трепереща, че щях само да надупча родата излишно....
Букетът беше разкошен. Знаех само, че ще е кръгъл, с голи дръжки. Фантастичен беше, страшно ми хареса.
След известно помотване вкъщи, тръгнахме към ресторанта. Междувременно беше ясно, че церемонията ще е върте в ресторанта - времето не позволяваше. Ще излъжа, ако кажа, че съвсеееем не ми пукаше, но все пак, вече нищо нямаше значение lol). Пристигнахме малко по-рано в ресторанта. Направихме снимки на ротондата.... Имаше локви и се притреснявах да не си омажа прекалено роклята... Помагаха ми да не се влачи, но и от това вече не се притеснявах особено....
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 10, 2010, 01:58:45 »

Гостите се събраха... Длъжностното лице ни обясни какво да правим....И...ритуалът започна smile... На снимките се смея много..., даже преди да подпишем.... В началото не ми беше особено тържествено, все едно е шега, но накрая се поразплаках..., леко lol), явно осъзнавайки, че нещата сас сериозни  smile.. Към края, когато дл. лице каза, че връчва Брачното свидетелство... на Вас, Г-ЖО Мезан.... и аз заподскачах от щастие lol)). Адски ми беше хубаво да си чуя новото име. Цялата зала се разсмя lol).
Следваха поздравленията от гостите. Малко разминаване стана, но и така беше о.к. След това "посрещането" с платното, захранване и менче. След това излязохме на терасата на ресторанта, за да пуснен няколко бели гълъба  (от клетка, на свобода lol(трябвало да е навън веднага след подписването, но нали имаше промяна в плана).
Следва първи танц. В крайна сметка беше Wonderful tonight, E. Clapton. Класическа прекалено, незначеща нещо особено за нас, но, вярвайте ми, нищо не чувах smile! Със същия успех можеше да е почти всяко кдруго парче smile. В този момент нищо нямаше значение освен любимият мъж в прегръдките ми и аз в неговите Wink!
След това речта на кума ...и кумата. Кумата направо ме разплака smile. Толкова хубави неща каза. Да вметна, че кумът е най-добрият приятел на мъжо, а кумата - моята най-добра приятелка (от 15 години lol (не са двойка).
Имаше хоро май някакво след това... Първото и последното ми - много не обичам, толкова и мога  smile. И се започна.... Имах чувството, че съм като пренавита кукла... Подскачаше ми се, танцуваше ми се, усмихваше ми се, не можех да стоя на едно място, а и нямах тази възможност smile... Май и другите се чувстваха така. Мисля, че беше вечело smile. Хората много танцуваха...и млади, и по-възрастни, поздравяваха нас и родителите ни с любими песни..., ние тях също. Четох разказа на Велвет..., и при нас имаше дива радост на AC/DC и подхвърляне на младоженеца, добре че поне таванът беше висок lol)).
По някое време разчупихме питка, хвърлях букет и В. жартиер, който уж беше свалил по-рано (т.е. никой не ми се е завирал под полата, поне не публично  blum). Нямаше време за игра с обувки, даже и двойки не викахме при разрязването на тортата. Някъде към 2ч. приключихем в ресторанта и голяма част от младите се пренесохме в една дискотека, та чак до 6ч. сутринта. Аз издържах на високите и уж супер неудобни обувки през цялото време... Почти всички мацки се събуха или преобуха още в ресторанта, а аз си подскачах непрекъснато и всички ми се чудеха, но явно адреналинът си казва думата smile (а и аз съм свикнала с високи обувки). В диското беше супер яко smile. Не бях с булчинската рокля, но другата рокля пак беше бяла (по случайност lol, бях си с белите обувки и с булото lol)). И разни непознати ни снимаха, мн беше сладко smile.
Прибрахме си се вкъщи на сутринта...и така..., започна нашият семеен живот smile.
Накратко - сватбата мина страхотно smile. Не съм и мечтала, че ще е толкова хубаво. Не съм си представяла, че ще чувствам така... smile. Най-щастливата булка на света smile!
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 10, 2010, 02:38:46 »

Преди сватбата виждаха колко съм притеснена, дали всичко ще мине о.к. и по план..., предупреждаваха ме, че винаги има нещо, което няма да стане, както го искаме и това не бивало да ми пречи, да не съм се притеснявала..... Тогава аз не исках и да си представя, че нещо ще се обърка (времето например, трябваше да подпишем на езерото lol и се ядосвах ужасано при мисълта, че толкова дълго планираме сватбата, а може нещо да се продавали в последния момент и твърдях, че е невъзможно да отделиш толкова време, старание, внимание, нерви и да не ти пука какво ще се получи накрая... НО, повярвайте ми, мили мои, вторачващи се в детайла и затаили дъх в очакване на прогнозата за времето бъдещи булки....,  дойде ли денят...., дойде ли мъжът  smile, ...дойде ли мигът, в който ще си кажете "да"....., ако ще и земята да се отвори и небето да се продъни....., няма да разберете, няма да чуете, няма да видите.... heart heart heart... Нищо друго няма значение, нищо не може да развали настроението ви... lol))). Любовта е толкова всепоглъщащо чувство, осланяйте се на нея и ще имате най-невероятната сватба на света smile!

Ще пиша и в темата "Свършена/несвършена работа", но искам и тук да спомена хората, благодарение на които сватбата ни беше прекрасна Wink. Факт е, че всички бяха блестящи. Само времето не си свърши работата, но ще си търпи неустойките diablo!!! lol))
Не ги подреждам по-важност, всички са еднакво важни, ама не мога да ги събера на един ред smile!

1. Ресторант Лебед - нямам забележки, ако ще се женим пак, пак там smile.
1. Агенцията, която се занимаваше с поканите и цялостната декорация на сватбата  - ТЕКАМА - най-невероятните на света!!!!! Ако успея да си кача снимките, ще се убедите сами smile! Украсата беше стилна, оригинална, богата, прекрасна smile! На много от гостите им направи впечатление. Момичетата са невероятни - родени таланти smile!!!! Помогнаха за цялостната организация и координация в деня! Безкрайно съм щастлива, че имах щастлието и късмета да са до мен в сватбения ми ден и да го превърнат в цветна приказка smile!!! Нямам забелелжки smile.
1. Ди джей беше Стоян Петров - изключително възпитан и приятен човек, с мелодичен глас. Не говори излишно, не изпитва нездравата нужда да оригиналничи и да превръща себе си в център на вниманието. Пускаше чудесна музика, изпълни желанията ни и тези на гостите ни. Нямам забелелжки smile.
1. Фотограф Любо Любенов - просто фантастичен  smile. Само да кача снимките  pardon. Аз не се харесвам на снимки по принцип. Може би , защото досега не ме е снимал Любо smile. Не съм предполагала, че ще се харесам на толкова мн снимки (почти на всички lol ). Нямам забелелжки smile.
1. Видео - Влади, Волк Вижън - филмът е чудесен. И снимките, и филмът са супер, въпреки тъмния ресторант. Нямам забелелжки smile.
1. Торта - 100 гр. сладки...., хм - те особено вкусна торта нямат. Избрахме ги, защото си мсилехме, че декорацията ще е безупречна... Е, не се бяхме разбрали очевидно. Малко постна беше украсаста, при все, че ние също не харесваме натруфени неща. Тортата е единственото леко разочарование на сватбата, но може би трябваше да уточним по-добре какво искаме.

1. Рокля - Проновиас, Брайдъл фешън. Заради роклите им можеш да поискаш да се омъжиш пак..., и пак..., и пак smile! Щастлива съм, че намерих моята рокля smile. Чувствах се неповторима в нея smile. А дизайнерката им направи поправките перфектно, все едно роклята беше шита за мен smile! Чувствах се като принцеса smile!!! Нямам забелелжки smile.
1. Грим - Джулия Ангелова smile. Направо си търся повод, по който да отида да ме гримира пак. Златна, невероятна, изключителна smile!!! Притеснявах се, че, поради известността си, ще се държи така, все едно ми прави услуга да ме пооцвети между височайшите си клиенти, но тя беше адски внимателна, усмихната, слънчева smile. Всъщност, такъв (надут) ми звучеше Кирил Чалъков, от това, което бях чела за него и от негово интервю, докато тя изглеждаше много земна....и затова си записах час при нея... Оказах се права, Джули е съкровище smile! Нямам забелелжки smile. Гримът беше траен и много хубав.
1. Прическа - Таня, салон "Ади" в Лозенец. Познавам я отдавна и й имам пълно доверия smile. Прекрасна и като човек, и като професионалист. Косата ми не мръдна цяла нощ!!!
1. Костюм на младоженеца - Агресия. Много хубав костюм. И ризата, която му  ушиха, беше перфектна.

Всичко това е важно за доброто протичане на сватбата, но не е достатъчно, не то е най-важното...
Важни са хората и обичта smile!
Щастлива съм, че имаме най-страхотните родители (и аз сестричка smile  ) и приятели на света smile, защото без тях сватбата нямаше да е такава, каквато беше smile!

Разчитайте на вашите и ще изпитате едни от най-хубавите мигове в живота си smile!

Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 10, 2010, 02:47:58 »

Леле.., прекалих май smile. Сигурно сте се предали още на втория пост  blum. Аз бих  blum!
Ако все пак има някой, който е стигнал дотук и има още сили и желание, може да види малко снимки тук smile!
http://www.facebook.com/album.php?aid=178396&id=715869508&l=2bf7ac7d09
и тук smile
http://www.facebook.com/album.php?aid=178419&id=715869508&l=f301686e8d
Не успявам да кача в албума и са големи за галерията...

Благодаря ви, че бяхте с мен smile!

П.П.  Разбирате ме, че нямам нерви да препрочета всичко това отново, за да проверя за грешки, нали smile... Надявам се да ме извините, за които  blum
« Последна редакция: юни 10, 2010, 02:53:19 от Rainwoman » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 10, 2010, 06:58:55 »

Леле, Мариелка, благодаря ти, че сподели с нас своите емоции! give_rose Много мило ми стана, докато четях, и от все сърце искам да ви пожелая усмивките от снимките да греят по лицата ви и след 30, 40 години, семейният уют, разбирателството да бъдат с вас и хубавото тепърва да предстои give_rose
Снимките са страхотни, меко казано! Ти си много нежна и красива, и най-важното - греете от щастие heart За украсата ще остана без коментар - тя говори сама за себе си Girl_hide И забелязах, че имате много кандидат булки на сватбата - каква тълпа за букета blum При нас бяхе 3-4 момичета. но пък ние имахме доста бременни, та си пожелах, ако е заразно, бързо да прихвана от някоя pardon

Всичко най- най ви пожелавам, а проблемите, които неизменно ще застават на пътя ви да решавате заедно и сплотени give_rose
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 10, 2010, 07:27:16 »

Rainwoman, разказа ти е невероятен и наистина все едно бях част от вашата приказка.Благодаря ти за това  give_rose
Сватбата ви изглежда невероятно весела, изискана и всичко е безупречно.С младоженеца сте толкова щастливи и лъчезарни, дано останете такива още дълги години и дано в живота ви преобладава това настроение, което сте имали във важния за вас ден. girl_in_love twohearts
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #66 -: юни 10, 2010, 08:19:21 »

Мариела, останах без думи невероятно красива булка си girl_wink
Много стилна прическа, грим и рокля-неслучайно си ги похвалила в темичката.
Декорацията е прекрасна smile
Дано целият Ви живот е една приказка, чието начало сте поставили в сватбения си ден!
« Последна редакция: юни 10, 2010, 09:27:56 от Мименце » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #67 -: юни 10, 2010, 08:44:22 »

Ей, появи се ти  Wink Чакам тук, "дебна" за снимки и разказче. Даже вече не вярвах, че ще пишеш пак  Wink
 Прочетох всичко на един дъх. После пак. Сигурно ще има и трети, и... Ох, невероятно е!!!
 Но според мен е така, понеже е създадено за двама невероятни младоженци-обичащи се, пълни с идеи, енергия и желание да имат своята чудесна сватба. От вас двамата идва всичко-този силен заряд, усмивките, настроението  smile
 Поздравления за приятелите и близките ви! Толкова положителни и истински, и държащи на някого хора не съм виждала. Нека през целия си живот сте заобиколени от тях и такива като тях  smile
 Да ти казвам ли, че си била страшно красива булка?  Wink Само погледни снимките. Не само роклята, прическата, грима-изпипани докрай. Ти си направо като слънце-толкова много щастие и красота излъчваш. Мариела, бъди във всеки един миг от живота си такава прекрасна жена  give_rose
 На снимките видях един мнооого, ама много влюбен младоженец. Пожелавам ти винаги да те гледа така горд, доволен и безкрайно радостен от избора си.
 Бъдете много щастливи, семейство Мезан!!!  Flower
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 10, 2010, 09:25:28 »

Rainwoman четейки разказа ти за момент се ппренасяш там на мястото в деня на събитието  smile а като се има предвит че по стечение на обстоятелствата майка ми е била гост на сватбата ви -една вечер сигурно разглеждах линк със снимки от сватбата 3 часа -милото правеше ремонт вкъщи  и  аз от 8 и 30 до 11 се бях залепила едва ли не за вас  -накрая ми се искаше отново да ги почна give_rose give_rose give_rose Страхотни сте били грима ти е чудесен  наистина  give_rose а  и изобщо цялата визия- много стилна и нежна булка  girl_wink
Всичко е прекрасно украса обстановка  и  настроенито лъха от снимките само  yahoo
 За да бъда честна ще ти призная че благодарение на теб реших да имам къса рокля -мама ми каза  че много те е харесала с късата рокля и че идеята е много добра а и удобна  smile и така си откраднах идеята за къса рокля  give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 10, 2010, 10:45:27 »

Rainwoman,сватбата ти е била ПРЕКРАСНА  Bravo Всичко изглежда толкова красиво и стилно,а вие сте толкова щастливи и непосредствени.Личи си,че е било много весело  Party time
Особено много ми хареса букета,тортата и украсата  good ,а за зарята-без коментар  yahoo
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 10, 2010, 11:16:58 »

Rainwoman, прекрасна, страхотна, невероятна! Браво, от разказа ти настръхнах, а снимките са разкошни!
И визията ти, и излъчването ти са прекрасни, а купонът е бил на макс, като гледам.  Wink
Засякох и няколко познати от гимназията по снимките, както предполагах. smile

Супер и че си доволна от изпълнителите – ние също сме ангажирали Стоян Петров и Любо и обмисляме за Влади. Радвам се, че всичко е минало толкова гладко и ви пожелавам да се гледате все така влюбено и след 50 години!  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 10, 2010, 11:46:54 »

Момичета, страшни сте lol)! assetо, stefanel , savka, michelle, Мименце, Dallila, velvet, страшно ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания smile!
Влязох с нетърпение днес, но реално не очаквах някой да е писал вече, а вие как приятно ме изненадахте smile give_rose!
На нас ни беше хубаво, но ние се женим..., няма какво друго да ни е било....smile. Най-много се притеснявах, дали гостите ще имат настроение и ще им е весело. Това  е важното smile.

savka, коя е майка ти? smile Пиши ми лично съобщение, ако искаш smile. Надявам се да е прекарала добре и да й е харесало smile. Относно роклята..., по-удобно е да е къса, но в деня и в чувал да те сложат, пак ще намериш начин да се движиш lol)). На моята се скъса копчето, което порикрепяше шлейфа под дупето, безопасна игла не го държеше и си го несех цяла вечер (че и отпред беше малко по-дълга и я позастъпвах smile ), но ми беше хубаво да си придържам полата (кокетно, поне в моите очи lol) и си танцувах и така чудесно smile.
Избери си каквато рокля искаш smile. Има много стилни и оригинални къси такива, мога да ти пратя линк да видиш една моя приятелка с каква прекрасна къса, но истинска булчинска рокля е била на сватбата си (моята втората е просто бяла рокля). А и щом имаш красива крака за показване, приветствам с две ръце smile! (аз едвам се навих да купя късата  smile ).
И зарята беше много хубава, изненада от баща ми smile. Пак да кажа, че родителите ни са страхотни и направиха мечтаната ни сватба реалност smile.
Много от приятелите ни дойдоха от Германия специално за сватбата..., толкова бях щастлива, че са с нас smile.
velvet, прихващай съвсем скоро, миличка smile....и ние на това се надяваме, но да видим smile... Желая и на вас цялото щастие на земята, много любов, топлина, разбирателство и детски смях smile!!!
Мишелкаheart give_rose heart!

Айде, пак се увлякох smile!
Благодаря ви отново за хубавите думи smile! Страхотни сте smile!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 10, 2010, 11:51:11 »

Rainwoman сватбата ви е била прекрасна. Дано да сте много щастливи заедно. От снимките си личи, че всички са се забавлявали много, начело с младоженците. Много сте лъчезарни и двамата и дано го предадете някой ден и на дечицата си.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 10, 2010, 13:25:03 »

Rainwoman, зареди ме много положително с разказа и снимките  Bravo
Нека винаги така силно да се обичате и усмивката да не слиза от лицата ви! heart И както казат: "Таз година булка, догодина люлка" girl_wink
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 10, 2010, 13:47:39 »

Rainwoman, умееш по неописуем начин да разказваш за сватбата ти, не ми достигна дъх да го прочета, имах чувството, че чувам как щракаш по клавиатурата с нечуван ентусиазъм...  ROFL И успя, наистина успя да ни заразиш с твоята радост, можеш да си сигурна! Можем само да се надяваме нашите сватби да имат настроението и духа, който е витаел на твоето тържество! Страхотна булка, страхотен младоженеж, супер сватба! Честито!  Flower
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: