Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:28:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24019 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« -: април 14, 2010, 10:22:44 »

Скоро ще дойде твоята сватба, Rainwoman  air_kiss Пожелавам ти този месец да бъде изпълнен със спокойствие и удовлетворение от успешната подготовка. Всеки ден да бъде незабравим и хубав, изпълнен с мечти  smile За да бъдеш най-прекрасната, усмихната и обичана булка  smile

П.П. Само да допълня- с нетърпение чаках момента за тази тема. Все пак ще е на най-любимата ми бъдеща булка  smile И страшно много се вълнувам за сватбата   LOVING

« Последна редакция: април 14, 2010, 10:24:37 от michelle » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 14, 2010, 10:27:26 »

Лелеее, заваляха темички за предстоящи сватби! yahoo Личи си, че пролетта е дошла smile

Rainwoman, ще следя подготовката ти с голям интерес. Пожелавам ти спорни дни, никакви спънки и една прекрасна сватба, като сбъдната мечта! give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 14, 2010, 11:04:22 »

И аз да се включа в поздравленията  Bravo

Времето ще отлети бързо, но нека остави приятни и топли спомени за дните на подготовка. give_rose
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 14, 2010, 12:30:48 »

Rainwoman, честита темичка и от мен  Bravo . Пожелавам ти много красиви емоции и щастлив семеен живот  Bravo
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 14, 2010, 12:36:00 »

Rainwoman честита темичка и от мен,мила! give_rose
Пожелавам ти много вълнуващи и емоционални дни около подготовката за сватбата,една много красива сватба и много щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство! give_rose
Някоя снимчица около подготовката ще видим ли? blush
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 15, 2010, 12:44:08 »

Честита темичка и от мен smile с пожелания за прекрасен месец, изпълнен с много положителни емоции smile Успех
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 15, 2010, 13:02:49 »

Честита темичка. smile
Пожелавам ти незабравима сватба, изпълнена с много любов и усмивки, а в съвместния ви живот да се обичате повече с всеки изминал ден.  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 20, 2010, 21:39:13 »

Лелеле, момичета, супер мили сте!!!!! Много ви благодаря smile! give_rose
(Мишелче,  heart Girl_hide)
Напоследък не пиша често, но тайно се надявах и за мен да има тема и да ви разкажа как вървят нещата  blum!
Депресионни моменти и при мен имаше, но май ми се оправя настроението и скоро ще съм съвсем или поне в задоволителна степен убедена, че всичко ще е наред и ще изглеждам добре на сватбата си  blum.

Днес момичетата от агенцията ни направиха демо сесия на декорацията на ресторанта. Доволна съм, мисля, че ще стане хубаво smile. Ще ви покажа снимки, след като ми ги пратят. Последно цветята ще са алиум, два нюанса лилав люляк, розово-зелена и бледо розова роза, светло розова алстромерия, тъмно лилав трахелиум и така любимата ми еустома/лизиантус smile.

Какво остава да се направи (хич не малко):
- да поръчаме тортата и погачите - от 100 гр. сладки. Представям си я бледо лилава (тортата smile ), а отстрани да са апликирани тъмно лилавите заврънкулки от поканата (можело и да стърчат над блатовете smile, супер го обясних smile ), (така мисля аз, да видим какво ще кажат "сладките", като се видим smile ). Качих една не много хубава снимка в галерията, може да добиете представа за поканите;
- да си направя късметчетата - имам 3 цвята тюл, в събота ще ги правим с кумата, след като купим разни панделки и т.н. от Слънчоглед;
- обувки, колан и бельо за младоженеца;
- 2ри чифт обувки за мен - наличните не са от най-удобните, ще ги снимам утре да ви ги покажа;
- пробна прическа;
- пробен грим??;
- среща с фото и ди джей;
- солаиум;
- още 2,5 кила надолу, че как ме дразнят  beating;
- да пия витамини, че ноктите ми са ужасни smile;
- да изпусна малко парата, че било хубаво и забавно да се жени човек и не трябвало да се превръща в късане на нерви и денонощен стрес - така съм чувала  pardon...

Момичета, благодаря ви още веднъж smile! Желая и на вас спорна, забавна и трепетна подготовка за Големия ден smile. Прегръщам ви много smile!
« Последна редакция: април 20, 2010, 22:00:22 от Rainwoman » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 21, 2010, 06:25:52 »

ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА!  yahoo
МНОГО ВЕСЕЛА И ХУБАВА СВАТБА ПОЖЕЛАВАМ!  tease
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: април 21, 2010, 09:15:25 »

Цветята изглеждат страхотно и ще бъде доста оригинална украсата good Някои дори не ги бях чувала, а уж поназнайвам нещичко в тази област blush Ще се получи супер!
За витамините и аз трябва да захващам. Имам същия проблем, а Геритамин-а нещо прашасва вкъщи crazy

Дано успееш да се поуспокоиш скоро, че мен тепърва ме хваща нервата с тия дреболии в последния месец blush pardon
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 21, 2010, 10:27:08 »

Rainwoman, дано успееш да се отървеш от предсватбената треска.  blum

За ноктите - препоръчвам ти не витамини, защото ефектът от тях е по-бавен, а да ги мажеш с масло на Икаров, течен калции и всякакви други такива преки процедури. Ако имаш възможност посещавай всяка седмица и маникюрист да ги подхранва с техните си професионални препарат...така, ще имаш гарантиран ефект.

Като гледам колко задачки имаш още...килцата бързо ще се стопят  blum а солариума и разкрасителните процедури определено ще ти "изпуснат парата"

Целувки от мен и чакам с нетърпение снимките girl_wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 21, 2010, 11:40:27 »

...Като гледам колко задачки имаш още...килцата бързо ще се стопят  blum а солариума и разкрасителните процедури определено ще ти "изпуснат парата"...

Хаххах, това прозвуча ОСОБЕНО успокоително smile. Да не говорим, че има още доста неща, които пропуснах да изредя снощи smile...
Благодаря за съветите, трябва да има атака и отвън, и отвътре smile. Ще мажа кремове, масла, спя с ръкавици.., да не говорим колко пари дадох за един заздравител на Мавала ..... Girl_hide..,

Велвет, не се излагай накрая.... Щом досега не си се притеснявала, няма за кога вече! Опровергай клишето за стресираната булка-терорист  yahoo... Аз влязох в статистката вече, какво да се прави... girl_impossible.
Качвам снимки от вчера smile.
Алиумът и люлякът бяха малко спаружени, ама са поръчвани миналата седмица, защото не беше ясно кога ще се прави демонстрацията. За сватбата щели да са Фносни от Холанд  blum, по-големи и определено по-свежи smile. Надявам се да ви харесат smile.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 21, 2010, 11:44:30 »

Декорацията е много хуабва - поздравления! Bravo
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 21, 2010, 12:34:21 »

Честита темичка и от мен give_rose и на мен също ми хареса декорацията  smile
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 21, 2010, 14:42:07 »

Честита темичка!Както виждам организацията върви чудесно.Украсата се е получила страхотно.Дано и напрежението да отмине Wink
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #15 -: април 21, 2010, 14:45:42 »

Честита темичка smile
Страхотни неща виждам в галерията ти, всичко е подбрано с много вкус и любов heart
Къде ще бъде сватбата?
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 21, 2010, 20:29:41 »

Мерси, момичета smile!
В р-нт Лебед, Панчарево ще е сватбата. Стискайте палци времето да е хубаво, че ще правим и изнесен ритуал там - на т.н. ротонда над езерото smile. Няма да има стандартна арка, а две високи дървени кашпи с цветя и клонки, които ще се събират над главите ни. Всички ми казват да се настроя за лошо време (тогава подписвнето ще трябва да е вътре sad), защото прогнозите за май хич не били хубави, но на мен не ми иска да го повярвам sad.
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 21, 2010, 20:42:45 »

Според мен е рано още да се говори за прогнози.Реално всичко може да се очаква.Но,каквото си пожелаеш,много е вероятно да стане.Така,че за 15 май(а също и за 16 май  blush ) аз си пожелавам  Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #18 -: април 22, 2010, 09:09:29 »

Прекрасен избор, не съм ходила в този ресторант, но съм разглеждала доста снимки. Много е стилен smile
Не се връзвай на прогнозите за лошо време, мисли слънчево и позитивно. Много е голям периода, за да се разчита на синоптиците smile Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Rossito
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 23, 2010, 13:39:35 »

Rainwoman, честита темичка, пожелавам ти само прекрасни емоции през последните дни от подготовката, страхотен сватбен ден и много  Sunshine. Тогава ще имаш прична да си смениш ника на Sunwoman  blum
Прекрасни неща си показала в галерията  Bravo
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 23, 2010, 15:44:14 »

Миличка честита темичка и от мен blum
За времето и аз силно се надявам да е хубаво. Най-важното е да не вали blum
Стискам палци всичко да мине така както сте го планирали good
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 23, 2010, 20:25:07 »

Хахахаах, наистина никът подлъгва - предпочитам слънце, благодаря! smile
Нещо се оказа, че не можем да си изберем пълнеж за тортата smile.. Не се борят килограми с тая нескончаема дегустация на пасти.... tease, дано скоро вземем решение smile!
Утре ще майсторим късметчета с кумата, ще кача снимки след това smile.
Поздрави и слънчев уикенд smile!

Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 27, 2010, 17:56:48 »

Rainwoman, честита темичка и от мен!
Аз отдавна не бях влизала из този раздел и ето че изведнъж завалели темичките на майските булки...  Girl_hide

Страхотна украса са ти направили, много добре се е получила. Ще ми споделиш ли с коя агенция работиш (може и на лични)?
Май е страхотен месец за сватба, стискам палци наистина да имате хубаво време.
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: април 28, 2010, 13:45:07 »

Текама се казва агенцията, която ще се заеме с декорацията. Момичетата имат страхотен вкус и са супер професионалисти. Организират и други събития, не само сватби. Засега залагат само на устна реклама от доволни клиенти, но работят и над сайт, където да покажат какво могат smile. Мога да ти дам координати, ако искаш smile.

В петък съм на пробна прическа, в събота на козметик. Вече се замислям за ноктопластика или каквото сега правят за привеждане на ноктетата в приличен вид. Не искам орлов маникюр, но все пак да има нещо за боядисване  blum.
Днес трябва да опитаме още два пълнежа за тортата и да поръчваме окончателно.
Мъжо има вече обувки, остава колан.
Хм, интересно, тъкмо говорих с личния лекар за медицинските. Каза, че Васермана бил по желание - само печатът от психодиспансера бил задължителен. Вие какво ще кажете по въпроса?
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: април 28, 2010, 14:20:45 »

За първи път чувам,че Васермана е по желание  *crazy*На нас ни го изискват от съвета.
Иначе,Rainwoman,голямо ядене на торти е паднало при вас  :torte:В крайна сметка на какъв пълнеж се спряхте?Ние поръчахме направо без да дегустираме-крем шампанско за сватбената и крем ванилия за кумската торта  blum
Покажи снимки от пробната прическа,че и аз още умувам за моята.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 28, 2010, 14:30:44 »

васермана е задължителен, защото това е законова пречка да се сключи брак
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 28, 2010, 14:38:44 »

Rainwoman, благодаря и тук за координатите. Аз си имам агенция, но съм малко нещо скептична и ако не ми хареса пробната украса, която ще правим след месец, ще се възползвам от твоята информация може би.
Извинявай за офтопика.  blush

Васермана и аз знам, че го искат задължително. Те друго и не правят като цяло, останалото са печати и това е, прегледи май никой не прави.  nea
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: април 28, 2010, 14:59:55 »

И аз така знам за Васермана, ама нали постоянно променят нещо, да питам и вас smile!
Отиваме сега за тортата.., ще пиша после smile!
Цуффф smile
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 06, 2010, 17:03:44 »

Rainwoman,докъде стигнахте с подготовката?Похвали се с нещо,че то не остана време  girl_wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 07, 2010, 21:18:21 »

Ей ме, лейдис smile!

Медицински - готови и предадени на длъжностното лице. В лабораторията на Пиротска 10 отидохме, няма нужда да се ходи след това при личен лекар или в психодиспансера.
Поръчахме тортата - еклерова с малини и питките.
Видяхме се с ди джейя и фотото.
Готови сме с разпределението на гостите по масите.
Късметчета, кошница, чаши и шампанско са украсени.
В понеделник ще занесем напитките в ресторанта. Трябва да направим последни уточнения с тях.
В четвъртък - ноктопластика.
В петък - концерт на АС/DC.
В събота - сватба  tease yahoo Girl_hide...

Още не сме съвсем готови.
Не съм си купила туилет за след сватбата, мъжо няма колан (и гащи blum), трябва да пратя списък с песни на ди джея и да доуточним тази за първия танц, че избраната нещо не ми харесва съвсем. (Е. Clapton - Wonderful tonight..., иска ми се да е  нещо не толкова класическо.....предложения???)

Утре трябва да си взема роклята. Стискайте палци вече да е о.к.  smile. Вечерта ще е и моминското парти smile. Време не остана...

Какви сладки/бонбони да купим за черпене след подписването?

Ставам, че мъжо гладен..., още седмица поне трябва да го мамя, че съм добра домакиня... diablo, пък после... beating tease yahoo danceg beating blush blum
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 08, 2010, 10:55:09 »

funnytooth това последното ме разсмя  ROFL
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 13, 2010, 23:10:48 »

Забравихте ме вие мене smile.
Вече всичко е готово - хахха, ден преди сватбата smile (а започнахме 6 месеца по-рано lol.
Всъщност, трябва да си взема роклята утре, да дораздам покани и младоженецът да оздравее!!!.... Момчето ми е с ужасен гърлобол, едвам говори sad. Какъв късмет само... Днес не можахме да се видим с кумовете да си разменим подаръците.... Дано утре е по-добре, че  вечерта трябва да сме и на концерт на Ац/ДЦ smile... , а и в събота също имаме малко работа!!!
Другото ужасно е прогнозата за времето...., но, каквото-такова! При все доброто ми желание и неимоверните усилия..., оставам някои неща, които не са ми в областта на компетенции - да се разбира - накъде ще се ориентира вулканичният облак (моля, не към Италия къде другия четвъртък girl_impossible), както и гръмотевичните прогнози за София в събота.... angry
Утре нося дисагите при мама и тате, малко релакс и глезотии с кумата и сестра ми, след това по-задачки...., малко музика вечерта (ако сме здрави) и дано нещата се подредят вече, че нямам търпение да се оженим и да мине тоя масраф от главите ни  yahoo (да се разбира - от моята blum).
Отивам да видя какви обувки ще взимам за втори чифт... Да не говорим, че ниски не успях да си купя, а аз такива просто нямам smile. Ето, забравих, че обещах на концерта да съм с единствените си равни обувки (кецове)..., пф.., и тях трябва да мъкна... bad
Не качвам снимки засега, след това ще коомпенсирам smile.

П.П. Моминското парти беше сууупер smile! Първо се събрахме в една от девойките. Пристигам аз закъсняла, а те ме посрещат подредили се с  гръб към мен и танцувайки в такт. Вглеждам се аз, а те с еднакви потници, на гърбовете на които пише с текстилна боя "Бандата на булката" (дело на кумата lol. Щях да падна smile...Застава кумата на вратата на спалнята и ми казва - събличай се...(добре, че не бях с рокля  blum)..., аз още по-втрещена..., ма събличам се...., какво да я правя..., кума е - слушам я...., а тя ми носи моя потник -  бял, с надис на гърба "Булката" lol). Връзва ми розов шал, розова значка с надпис "Принцеса", розова плюшена коронка и чантичка - розова овца  yahoo. Ходих си така цяла вечер. Бяхме така и в диското и беше адски забавно smile! Много се бяха постарали момичетата, въобще не очаквах. Адски мило беше smile. Подариха ми страшно бельо и въобще нощта беше незабравима smile. Абе, защо да не ви покажа smile... Вижте в галерията smile...
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 14, 2010, 00:18:19 »

Хей, Rainwoman, още съвсем мъничко остава - последен предстартов ден!!!  blum Пожелавам ти да мине леко и всичко да ти върви по вода, без изненади! Снимките от партито са супер, изглежда много забавно сте си изкарали, много хубаво е да имаш такива добри приятелки! Браво!  smile
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 14, 2010, 06:56:57 »

Rainwoman, страхотно парти са ти спретнали.  Bravo Поздравления за страхотните приятелки, които имаш.Като гледам каква весела банда сте, изобщо не се и съмнявам, че ще направите голям купон на сватбата.  good Пожелавам ти спокоен последен ден преди голямото събитие и после никаква организационни мисли.Утре мисли само за това, че ще си принцеса и ще изживееш своята приказка.Пожелавам ти го.  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #34 -: май 14, 2010, 08:06:09 »

Кой те е забравил?  Wink Няма такива работи  smile Чакахме те с разказче. Това е най-готиното моминско парти, което някога съм виждала  Bravo С най- закачливата и купонджийски настроена булка. С такива хора сватбата наистина ще е незабравима. А аз вярвам, че специално за вас двамата с бъдещия младоженец поне за мъничко над водите на езерото Панчарево ще се покаже едно хубаво пролетно слънце  smile И ще бъде много, много красиво  smile

П.П. Макар че твоята усмивка ще сгрее повече от всяко слънце  smile Весела сватба!!! 
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 14, 2010, 08:08:03 »

Rainwoman партито си личи, че е било страхотно danceg
Пожелавам ти утрешния ден да мине по мед и масло, да успеете да се насладите на всеки един от прекрасните моменти, които ви очакват и се усмихвайте напук на времето. Бъдете мнооооооооого щастливи!
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 14, 2010, 08:38:08 »

Хайде и аз стискам палци,освен всичко друго утре да изгрее и едно прекрасно пролетно слънце  Sunshine Пък и нали знаеш,че дъжд на сватбения ден е на хубаво-ще ви върви по вода през целия живот  Wink
Пожелавам ти една приказна сватба и страхотен купон!
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #37 -: май 14, 2010, 08:43:44 »

Rainwoman страхотно парти са ти спретнали girl_wink Направо ти завидях /благородно разбира се/ blush
Стискам палци за една прекрасан сватба ,много настроение и много слънце Sunshine
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 14, 2010, 10:15:25 »

Страхотни дружки имаш, мила  Bravo Надявам се те да допринесат за още повече усмивки и настроение и в сватбения ден blum

Пожелавам ти много слънце и никакви гафове!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 14, 2010, 10:51:39 »

Страхотно парти сте си спретнали!  Bravo
За утрешния ден ти пожелавам много спокойствие и добро настроение и стискам палци времето да е хубаво.  good
Младоженецът ти да оздравява, че да може да каже утре ясно и силно "да"...  Wink
Пожелавам ви страхотна сватба!
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 14, 2010, 13:42:52 »

Еййй, супер парти smile Дано грее слънчице - поне за малко да ви зарадва - браво за приготовленията smile Дай една ракийчица на милото - греяна за гърлото  Wink Той като се стресира утре напълно ще забрави за гърлото - това ще му е най-малкият проблем хихихи. Стискам палци всичко да мине успешно и да бъде една незабравима сватба
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 14, 2010, 23:37:44 »

Момичета, златни сте smile!
Много ви благодаря! Дано всичко утре мине ок. smile
Отивам да спя и ще разказвам после....
Благодаря ви още веднъж  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 15, 2010, 05:21:04 »

Rainwoman, ЧЕСТИТО!  Сватбаааа
Бъдете много щастливи и много се обичайте!  weddingday
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 15, 2010, 07:13:28 »

Rainwoman, пожелавам ти незабравима сватба, никактв дъжд и много положителни емоции.  marriage Party time
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 15, 2010, 07:18:43 »

СВАТБААААА  chee
Ето,че и твоят уникален,единствен и неповторим сватбен ден дойде!Желая ти да се почувстваш най-красивата,обичана и щастлива жена на света  Dance
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #45 -: май 15, 2010, 10:01:35 »

Пожелавам ви един незабравим и наситен с приятни емоции ден!  good
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #46 -: май 17, 2010, 08:07:47 »

Честито  мило  семейство!!!
Да сте много щастливи, влюбени и здрави!
Знам , че е раничко още , ама да си знаеш, че си чакаме снимките и разказчето blum
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 17, 2010, 08:19:21 »

Честито, младо семейство!
Пожелавам ви много любов, щастие и разбирателство.Дано целия ви живот е прекрасен като сватбения ви ден. (защото предполагам, че наистина е бил като приказка)
Чакаме разказ и много снимки.  tease
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #48 -: май 17, 2010, 08:46:47 »

Ето че една от най-красивите ти мечти е вече реалност  smile Честито ! Пожелавам ви много да се обичате, разбирате и винаги да имате нужда един от друг както сега. Винаги да останете така важни и скъпи един за друг. И да имате още много, много сбъднати мечти, които да ви правят щастливи  give_rose

Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 17, 2010, 08:57:18 »

Честита Сватба  yahoo
Желая ви много дълги години здраве и любов!!!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 17, 2010, 09:15:41 »

Честито! Нека във вашето семейство винаги да цари любов, разбирателство и хармония!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 17, 2010, 11:58:11 »

Честито и от мен, сигурна съм, че сте имали прекрасна сватба!
Пожелавам ви дълги години любов и семейна хармония, и много сбъднати общи мечти!  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 18, 2010, 22:29:40 »

Благодаря ви, момичета!
Сватбата беше фантастична smile! Толкова съм щастлива smilesmilesmile! Всички са супер доволни - и ние, и родителите, и приятелите.... (смеят ли да кажат друго  diablo).
Не всичко беше по план (времето например beating), но нищо не можеше да ми наруши спокойствието (всички бяха втрещени от учудващо и необичайно спокойната булка  blum) и да ми развали настроението  smile )!
Не съм си предтавяла, че ще се чувствам толкова добре и всичко ще е толкова хубаво smile! Единственото жалко е, че минава като миг...
В четвъртък заминаваме, но се надяваме да имаме снимки, след като се върнем. Ще разкразвам подробно тогава.
Благодаря ви за всичко още веднъж smile!
Целувки много и предупреждение към бъдещите булки..... Момичета, сватбата е НЕПОВТОРИМО, НЕОПИСУЕМО и НЕСРАВНИМО преживяване smile! Подгответе се за нещо разтърсващо, once in a lifetime  yahoo!!!

Поздрави и много целувки
г-жа yahoo Мезан
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 18, 2010, 23:29:08 »

Честито и от мен г-жо Мезан  give_rose
Приятно сватбено пътешествие!Чакаме с нетърпение снимки и още разказ.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 18, 2010, 23:48:57 »

Лелеее, Rainwoman, настръхнах направо! Да си изкарате хубаво и като се върнеш да разказваш много и подробно! Да знаеш, че ни зарази със щастието си!  infatuated
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 19, 2010, 06:54:28 »

Rainwoman, разказа ти наистина е много вдъхновяващ и можем да почувстваме поне малко вашата емоция на сватбения ден.Въпреки че времето е било лошо, важното е, че сте имали прекрасен празник.Нямам търпение да видя снимки както от сватбата, така и от пътешествието.  Bravo give_rose
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #56 -: май 19, 2010, 08:11:57 »

г-жо Мезан, пожелавам Ви едно вълшебно сватбено пътешествие , изпълнено с много любов и щастливи моменти smile
После ще си чакаме снимките girl_wink
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 19, 2010, 16:06:41 »

Леле, звучи супер, и аз настръхнах!  smile (Искам и ааааааз...)
Чудно сватбено пътешествие ви пожелавам и да знаеш, че чакаме снимки.  Wink
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 03, 2010, 12:15:20 »

Честито и от мен,г-жо Мезан!Ще чакаме с нетърпение снимки и разкази за сватбата и пътешествието Wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 10, 2010, 01:03:05 »

Момичета, защо не мога да кача никакви снимки в албума? sad
Уж следвам стъпките, но не се получава...  
Поне да разкажа и аз за нашия сватбен ден smile. Така...
14.05.2010
Някои от вас може да помнят, че в последните дни (седмици... diablo) преди сватбата бях доста изнервена smile, зла и безпричинно (поне за околните) крещяща на същите (околните)(за себе си бях убедена, че винаги имам основателна причина за което lol. Младоженецът се беше поразболял, времето се очертаваше кофти....
Затова решихме с кумата и сестра ми поне в деня преди сватбата да се опитаме да се отпуснем малко (те уж си бяха спокойни, аз трябваше да поолабя малко напрежението  lol със сауна, парна баня, релакс стая и бла-бла. Та имаме среща с тях в 11 ч. в спа центъра на един хотел близо до наште. Планът е да стана по-рано, да си занеса багажа в наште, след това сауна с кумата и сестрата, след това среща с кума и младоженеца за размяна на подаръците, взимане на роклята от дизайнерката, среща с още една приятелка, която идва от Германия и на която не бях дала поканата още, за да й дам нейната покана + още няколко smile за другите от Германия, след това концерт на АС/DC с младоженеца и кума, прибиране в наште и на следващия ден - само сватба blum. Всичкото сайт и списания, които изринах по време на 6-те месеца подготовка, заръчват последния ден да не правите нищо особено - почивка, мотане, спокойствие - о.к., ще се постарая за следващата сватба  tease(сребърна, златна, диамантена, ей такива мисля да са следващите lol. (поне маникюкът беше готов предния ден).
Така. Това беше планът. Сега изпълнението.
Успах се аз обаче, приготвям си тепърва багажа (обувки, бельо, бижута, бла-бла..), закъснявам за срещата, изнервям се от което, бързам...., абе настройвам се за релакс - нямам думи smile! Пристигам най-накрая, но решавам, че ще си взема телефона с мен..., все пак може нещо важно да се случи, а и няма да вдигам на всеки.... Естествено, скъсаха се да звънят всички..., аз не знам за какво - та пусто любопитство - вдигам на всички. Младоженецът звъни - трима приятели казали, че няма да дойдат в последния момент, баща му ударил колата (малко, слава Богу)... Абе, пълна лудница....На всичкото и отгоре в т.н. релакс стая имаше и  една леля, която  крещеше по работа, та чудно се отпуснахме... Както и да е lol). (Аз й се скарах накрая обаче и тя си тръгна  blum). Така. Поне кожичката стана гладичка и мекичка след парната баня, идеална за гримиране smile.
Отиваме да се видим с кума и младоженеца след това и по пътя виждаме супер случайно една от немските приятелки, на която връчих всички покани и ми отпадна един ангажимент. Междувременно, на мен започва леко вече да не ми пука от нищо... Може би се бях изтощила прекалено вече и организмът ми отказа да се терзае за каквото и да било... Кой ще дойде, как ще дойде, какво ще е времето и т.н.....Седнахме с кумовете за малко, след това взехме роклята с кума и младоженеца и я закархме в наште. Набутахме се в супер задръстване, та нямаше време за нищо друго преди концерта. Купихме си светещи рогца и си заехме местата (буквално, това е първият концерт, на който ме вдигат от мястото, на което съм седнала случайно и ме карат да си търся указаното на билета  tease). Излизат AC/DC, крещят всички, радват се, Мариела чете и препрочита списъка - "Всичко за сватбата" и праща смс-и на сестра си да купи лепенки от някоя аптека. Както и да е smile. По едно време виждам пропуснато повикване от фотографа и ми става лошо...- казвам си - край, звъни да каже, че не може да дойде утре. Владимир казва "Ще го убия, ако не дойде" (не че наистина  smile, ама да ме успокои и да покаже някаква съпричастност към моето късане на нерви, в липса на което беше обвинен преди това от мен  blum), а аз: "Моля ти се, все ми е едно, наистина, каквото и да ми каже..". Той гледа...и ен вярва на ушите си. (бях го побъркала и него в последните дни). Е, човекът звънял да пита последно в колко часа да е при фризьорката на следващия ден lol))). Размина му се  pleasantry.
Съвсем не ми е пукало вече, след като ядох Макдоналдс след концерта...., вечерта преди сватбата си, представяте ли си smile. (нали помните драмата с ония 2 кила lol.
Оставиха ме при наште,  подмотвам се малко, лягаме си със сестра ми и започваме да си говорим... Тя преуморена, милата, не може дад заспи...., говори й се..., мен ми се спи, та две не виждам. (а уж булките нервни предната нощ, въртели се, не могат да заспят...ок  Girl_hide).. Какво ти, чакам го да млъкне това дете, не, а това, а онова... - не издържах и казвам, виж, пиле, кака ще заспива вече, че не издържа, а и се предполага, че трябва да съм отпочинала за утре...Ама да ме събудите рано, дад помагам и аз в приготовленията...

« Последна редакция: юни 10, 2010, 02:51:52 от Rainwoman » Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 10, 2010, 01:58:11 »

Става утре smile. 15.005.2010г. smile.
Оглеждам се в леглото, сестра  ми е станала..., чувам, че всички са станали, приготвят се..., а на мен ми се спи...., хич не ми се става pardon. Като ви казвам, че нещо ми беше станало  girl_impossible. Цял лиген с валериан да бях изпила, нямаше да се чувствам така smile.
Станах, де... взех душ и айде на фризьор - вече леко закъсняла (11.15ч. вместо 11ч., за тези, които се интересуват smile как да планират сватбения ден).  Там фотографът вече чакаше за най-прекрасните снимки - без прическа и което е по-плашещото - без грим  beating  Bravo.
Фризьорката ми е позната, ама като се съсредоточи...и ни дума, ни стон..., а на мен ми е скучно.... - нали се женя - трябва да е весело smile. Започнах да разказвам разни неща..., та стана приятно (на мен поне). Въобще не я гледах какво прави, пълно доверие и отпускане... чак накрая, за да уточним предния кичур накъде да го заметне lol) (а по принцип се вглеждам дразнещо във всеки детайл). Като ви казвам, че бях изхабила всички нерви до обяда на предния ден..., вие сигурно не сте повярвали smile...  Супер стана накрая, аз поен сее харесвах много smile. Междувременно навън започва да ръми..., абе валеше си направо smile.
В 14ч. бяхме при гримьорката. Пообясних какво искам, показах роклята на снимка и се оставих в нейни ръце... Резултатът беше невероятен, адски бях доволна smile. Не съм си представяла, че ще се харесам повече smile! Гримът отне около 45 мин.
Пристигам вкъщи, където трябваше да бъде кумата след фризьор, за да я гримира една приятелка на сестра ми. Кумата обаче без никакв прическа, ужасно притеснена, посърнала. Оказва се, че фризурата от прехваления й фризьор не издържа и 30 мин. и трябва да ходи пак на фризьор, а и гримът нещо не й допадаше съвсем.... Добре че в нашия блок има салон  Bravo, а тя е супер хубава и не й трябва кой знае какъв грим, за да изглежда прекрасно lol)). Тя обаче притеснена, като никога... Та в един момент се оказа, че аз я успокоявах и увещавах, че всичко е о.к. lol). Сестра ми се върна от пприческа, гримират нея..., кумата пак я фризират.... и няма кой да облече булката  tease. Въртя се нагоре - надолу, вече са дошли разни близки вккъщи, ама всеки си се суети с нещо и няма кой да облече булката  blum. Изчаках ги да се наконтят и ме премениха и мен, че сама нямаше как smile.
Чувствах се страхотно, невероятно..., много красива smile. Ама ходя и питам всеки....: "Хубава ли е булката, а, хубава ли е?"  smile. Казваха, че съм хубава, смеят ли нещо друго, а... beating..
Става време да идват младоженецът и кумът.... Аз стоя по средата на хола и кърша ръце... Казват, че са долу и разбира се, тук поне нямаше отклонения от прочетеното във форумите, започвам да треперя.... Не помня какво сме си казали, когато влезе Владимир... Поимня само, че обувките му седяха супер с костюма  smile (дни преди сватбата мери обувките с костюма най-накрая и хич, ама хич не ми харесаха как седят! tease). Прегръдки, целувки, снимки, наздравици... Кумата закичи най-близките. Знам, че трябваше аз, ама бях толкова трепереща, че щях само да надупча родата излишно....
Букетът беше разкошен. Знаех само, че ще е кръгъл, с голи дръжки. Фантастичен беше, страшно ми хареса.
След известно помотване вкъщи, тръгнахме към ресторанта. Междувременно беше ясно, че церемонията ще е върте в ресторанта - времето не позволяваше. Ще излъжа, ако кажа, че съвсеееем не ми пукаше, но все пак, вече нищо нямаше значение lol). Пристигнахме малко по-рано в ресторанта. Направихме снимки на ротондата.... Имаше локви и се притреснявах да не си омажа прекалено роклята... Помагаха ми да не се влачи, но и от това вече не се притеснявах особено....
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 10, 2010, 01:58:45 »

Гостите се събраха... Длъжностното лице ни обясни какво да правим....И...ритуалът започна smile... На снимките се смея много..., даже преди да подпишем.... В началото не ми беше особено тържествено, все едно е шега, но накрая се поразплаках..., леко lol), явно осъзнавайки, че нещата сас сериозни  smile.. Към края, когато дл. лице каза, че връчва Брачното свидетелство... на Вас, Г-ЖО Мезан.... и аз заподскачах от щастие lol)). Адски ми беше хубаво да си чуя новото име. Цялата зала се разсмя lol).
Следваха поздравленията от гостите. Малко разминаване стана, но и така беше о.к. След това "посрещането" с платното, захранване и менче. След това излязохме на терасата на ресторанта, за да пуснен няколко бели гълъба  (от клетка, на свобода lol(трябвало да е навън веднага след подписването, но нали имаше промяна в плана).
Следва първи танц. В крайна сметка беше Wonderful tonight, E. Clapton. Класическа прекалено, незначеща нещо особено за нас, но, вярвайте ми, нищо не чувах smile! Със същия успех можеше да е почти всяко кдруго парче smile. В този момент нищо нямаше значение освен любимият мъж в прегръдките ми и аз в неговите Wink!
След това речта на кума ...и кумата. Кумата направо ме разплака smile. Толкова хубави неща каза. Да вметна, че кумът е най-добрият приятел на мъжо, а кумата - моята най-добра приятелка (от 15 години lol (не са двойка).
Имаше хоро май някакво след това... Първото и последното ми - много не обичам, толкова и мога  smile. И се започна.... Имах чувството, че съм като пренавита кукла... Подскачаше ми се, танцуваше ми се, усмихваше ми се, не можех да стоя на едно място, а и нямах тази възможност smile... Май и другите се чувстваха така. Мисля, че беше вечело smile. Хората много танцуваха...и млади, и по-възрастни, поздравяваха нас и родителите ни с любими песни..., ние тях също. Четох разказа на Велвет..., и при нас имаше дива радост на AC/DC и подхвърляне на младоженеца, добре че поне таванът беше висок lol)).
По някое време разчупихме питка, хвърлях букет и В. жартиер, който уж беше свалил по-рано (т.е. никой не ми се е завирал под полата, поне не публично  blum). Нямаше време за игра с обувки, даже и двойки не викахме при разрязването на тортата. Някъде към 2ч. приключихем в ресторанта и голяма част от младите се пренесохме в една дискотека, та чак до 6ч. сутринта. Аз издържах на високите и уж супер неудобни обувки през цялото време... Почти всички мацки се събуха или преобуха още в ресторанта, а аз си подскачах непрекъснато и всички ми се чудеха, но явно адреналинът си казва думата smile (а и аз съм свикнала с високи обувки). В диското беше супер яко smile. Не бях с булчинската рокля, но другата рокля пак беше бяла (по случайност lol, бях си с белите обувки и с булото lol)). И разни непознати ни снимаха, мн беше сладко smile.
Прибрахме си се вкъщи на сутринта...и така..., започна нашият семеен живот smile.
Накратко - сватбата мина страхотно smile. Не съм и мечтала, че ще е толкова хубаво. Не съм си представяла, че ще чувствам така... smile. Най-щастливата булка на света smile!
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юни 10, 2010, 02:38:46 »

Преди сватбата виждаха колко съм притеснена, дали всичко ще мине о.к. и по план..., предупреждаваха ме, че винаги има нещо, което няма да стане, както го искаме и това не бивало да ми пречи, да не съм се притеснявала..... Тогава аз не исках и да си представя, че нещо ще се обърка (времето например, трябваше да подпишем на езерото lol и се ядосвах ужасано при мисълта, че толкова дълго планираме сватбата, а може нещо да се продавали в последния момент и твърдях, че е невъзможно да отделиш толкова време, старание, внимание, нерви и да не ти пука какво ще се получи накрая... НО, повярвайте ми, мили мои, вторачващи се в детайла и затаили дъх в очакване на прогнозата за времето бъдещи булки....,  дойде ли денят...., дойде ли мъжът  smile, ...дойде ли мигът, в който ще си кажете "да"....., ако ще и земята да се отвори и небето да се продъни....., няма да разберете, няма да чуете, няма да видите.... heart heart heart... Нищо друго няма значение, нищо не може да развали настроението ви... lol))). Любовта е толкова всепоглъщащо чувство, осланяйте се на нея и ще имате най-невероятната сватба на света smile!

Ще пиша и в темата "Свършена/несвършена работа", но искам и тук да спомена хората, благодарение на които сватбата ни беше прекрасна Wink. Факт е, че всички бяха блестящи. Само времето не си свърши работата, но ще си търпи неустойките diablo!!! lol))
Не ги подреждам по-важност, всички са еднакво важни, ама не мога да ги събера на един ред smile!

1. Ресторант Лебед - нямам забележки, ако ще се женим пак, пак там smile.
1. Агенцията, която се занимаваше с поканите и цялостната декорация на сватбата  - ТЕКАМА - най-невероятните на света!!!!! Ако успея да си кача снимките, ще се убедите сами smile! Украсата беше стилна, оригинална, богата, прекрасна smile! На много от гостите им направи впечатление. Момичетата са невероятни - родени таланти smile!!!! Помогнаха за цялостната организация и координация в деня! Безкрайно съм щастлива, че имах щастлието и късмета да са до мен в сватбения ми ден и да го превърнат в цветна приказка smile!!! Нямам забелелжки smile.
1. Ди джей беше Стоян Петров - изключително възпитан и приятен човек, с мелодичен глас. Не говори излишно, не изпитва нездравата нужда да оригиналничи и да превръща себе си в център на вниманието. Пускаше чудесна музика, изпълни желанията ни и тези на гостите ни. Нямам забелелжки smile.
1. Фотограф Любо Любенов - просто фантастичен  smile. Само да кача снимките  pardon. Аз не се харесвам на снимки по принцип. Може би , защото досега не ме е снимал Любо smile. Не съм предполагала, че ще се харесам на толкова мн снимки (почти на всички lol ). Нямам забелелжки smile.
1. Видео - Влади, Волк Вижън - филмът е чудесен. И снимките, и филмът са супер, въпреки тъмния ресторант. Нямам забелелжки smile.
1. Торта - 100 гр. сладки...., хм - те особено вкусна торта нямат. Избрахме ги, защото си мсилехме, че декорацията ще е безупречна... Е, не се бяхме разбрали очевидно. Малко постна беше украсаста, при все, че ние също не харесваме натруфени неща. Тортата е единственото леко разочарование на сватбата, но може би трябваше да уточним по-добре какво искаме.

1. Рокля - Проновиас, Брайдъл фешън. Заради роклите им можеш да поискаш да се омъжиш пак..., и пак..., и пак smile! Щастлива съм, че намерих моята рокля smile. Чувствах се неповторима в нея smile. А дизайнерката им направи поправките перфектно, все едно роклята беше шита за мен smile! Чувствах се като принцеса smile!!! Нямам забелелжки smile.
1. Грим - Джулия Ангелова smile. Направо си търся повод, по който да отида да ме гримира пак. Златна, невероятна, изключителна smile!!! Притеснявах се, че, поради известността си, ще се държи така, все едно ми прави услуга да ме пооцвети между височайшите си клиенти, но тя беше адски внимателна, усмихната, слънчева smile. Всъщност, такъв (надут) ми звучеше Кирил Чалъков, от това, което бях чела за него и от негово интервю, докато тя изглеждаше много земна....и затова си записах час при нея... Оказах се права, Джули е съкровище smile! Нямам забелелжки smile. Гримът беше траен и много хубав.
1. Прическа - Таня, салон "Ади" в Лозенец. Познавам я отдавна и й имам пълно доверия smile. Прекрасна и като човек, и като професионалист. Косата ми не мръдна цяла нощ!!!
1. Костюм на младоженеца - Агресия. Много хубав костюм. И ризата, която му  ушиха, беше перфектна.

Всичко това е важно за доброто протичане на сватбата, но не е достатъчно, не то е най-важното...
Важни са хората и обичта smile!
Щастлива съм, че имаме най-страхотните родители (и аз сестричка smile  ) и приятели на света smile, защото без тях сватбата нямаше да е такава, каквато беше smile!

Разчитайте на вашите и ще изпитате едни от най-хубавите мигове в живота си smile!

Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 10, 2010, 02:47:58 »

Леле.., прекалих май smile. Сигурно сте се предали още на втория пост  blum. Аз бих  blum!
Ако все пак има някой, който е стигнал дотук и има още сили и желание, може да види малко снимки тук smile!
http://www.facebook.com/album.php?aid=178396&id=715869508&l=2bf7ac7d09
и тук smile
http://www.facebook.com/album.php?aid=178419&id=715869508&l=f301686e8d
Не успявам да кача в албума и са големи за галерията...

Благодаря ви, че бяхте с мен smile!

П.П.  Разбирате ме, че нямам нерви да препрочета всичко това отново, за да проверя за грешки, нали smile... Надявам се да ме извините, за които  blum
« Последна редакция: юни 10, 2010, 02:53:19 от Rainwoman » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 10, 2010, 06:58:55 »

Леле, Мариелка, благодаря ти, че сподели с нас своите емоции! give_rose Много мило ми стана, докато четях, и от все сърце искам да ви пожелая усмивките от снимките да греят по лицата ви и след 30, 40 години, семейният уют, разбирателството да бъдат с вас и хубавото тепърва да предстои give_rose
Снимките са страхотни, меко казано! Ти си много нежна и красива, и най-важното - греете от щастие heart За украсата ще остана без коментар - тя говори сама за себе си Girl_hide И забелязах, че имате много кандидат булки на сватбата - каква тълпа за букета blum При нас бяхе 3-4 момичета. но пък ние имахме доста бременни, та си пожелах, ако е заразно, бързо да прихвана от някоя pardon

Всичко най- най ви пожелавам, а проблемите, които неизменно ще застават на пътя ви да решавате заедно и сплотени give_rose
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 10, 2010, 07:27:16 »

Rainwoman, разказа ти е невероятен и наистина все едно бях част от вашата приказка.Благодаря ти за това  give_rose
Сватбата ви изглежда невероятно весела, изискана и всичко е безупречно.С младоженеца сте толкова щастливи и лъчезарни, дано останете такива още дълги години и дано в живота ви преобладава това настроение, което сте имали във важния за вас ден. girl_in_love twohearts
Активен
Мименце
Професор

Искам всичко!!!

« Отговор #66 -: юни 10, 2010, 08:19:21 »

Мариела, останах без думи невероятно красива булка си girl_wink
Много стилна прическа, грим и рокля-неслучайно си ги похвалила в темичката.
Декорацията е прекрасна smile
Дано целият Ви живот е една приказка, чието начало сте поставили в сватбения си ден!
« Последна редакция: юни 10, 2010, 09:27:56 от Мименце » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #67 -: юни 10, 2010, 08:44:22 »

Ей, появи се ти  Wink Чакам тук, "дебна" за снимки и разказче. Даже вече не вярвах, че ще пишеш пак  Wink
 Прочетох всичко на един дъх. После пак. Сигурно ще има и трети, и... Ох, невероятно е!!!
 Но според мен е така, понеже е създадено за двама невероятни младоженци-обичащи се, пълни с идеи, енергия и желание да имат своята чудесна сватба. От вас двамата идва всичко-този силен заряд, усмивките, настроението  smile
 Поздравления за приятелите и близките ви! Толкова положителни и истински, и държащи на някого хора не съм виждала. Нека през целия си живот сте заобиколени от тях и такива като тях  smile
 Да ти казвам ли, че си била страшно красива булка?  Wink Само погледни снимките. Не само роклята, прическата, грима-изпипани докрай. Ти си направо като слънце-толкова много щастие и красота излъчваш. Мариела, бъди във всеки един миг от живота си такава прекрасна жена  give_rose
 На снимките видях един мнооого, ама много влюбен младоженец. Пожелавам ти винаги да те гледа така горд, доволен и безкрайно радостен от избора си.
 Бъдете много щастливи, семейство Мезан!!!  Flower
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 10, 2010, 09:25:28 »

Rainwoman четейки разказа ти за момент се ппренасяш там на мястото в деня на събитието  smile а като се има предвит че по стечение на обстоятелствата майка ми е била гост на сватбата ви -една вечер сигурно разглеждах линк със снимки от сватбата 3 часа -милото правеше ремонт вкъщи  и  аз от 8 и 30 до 11 се бях залепила едва ли не за вас  -накрая ми се искаше отново да ги почна give_rose give_rose give_rose Страхотни сте били грима ти е чудесен  наистина  give_rose а  и изобщо цялата визия- много стилна и нежна булка  girl_wink
Всичко е прекрасно украса обстановка  и  настроенито лъха от снимките само  yahoo
 За да бъда честна ще ти призная че благодарение на теб реших да имам къса рокля -мама ми каза  че много те е харесала с късата рокля и че идеята е много добра а и удобна  smile и така си откраднах идеята за къса рокля  give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 10, 2010, 10:45:27 »

Rainwoman,сватбата ти е била ПРЕКРАСНА  Bravo Всичко изглежда толкова красиво и стилно,а вие сте толкова щастливи и непосредствени.Личи си,че е било много весело  Party time
Особено много ми хареса букета,тортата и украсата  good ,а за зарята-без коментар  yahoo
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 10, 2010, 11:16:58 »

Rainwoman, прекрасна, страхотна, невероятна! Браво, от разказа ти настръхнах, а снимките са разкошни!
И визията ти, и излъчването ти са прекрасни, а купонът е бил на макс, като гледам.  Wink
Засякох и няколко познати от гимназията по снимките, както предполагах. smile

Супер и че си доволна от изпълнителите – ние също сме ангажирали Стоян Петров и Любо и обмисляме за Влади. Радвам се, че всичко е минало толкова гладко и ви пожелавам да се гледате все така влюбено и след 50 години!  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 10, 2010, 11:46:54 »

Момичета, страшни сте lol)! assetо, stefanel , savka, michelle, Мименце, Dallila, velvet, страшно ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания smile!
Влязох с нетърпение днес, но реално не очаквах някой да е писал вече, а вие как приятно ме изненадахте smile give_rose!
На нас ни беше хубаво, но ние се женим..., няма какво друго да ни е било....smile. Най-много се притеснявах, дали гостите ще имат настроение и ще им е весело. Това  е важното smile.

savka, коя е майка ти? smile Пиши ми лично съобщение, ако искаш smile. Надявам се да е прекарала добре и да й е харесало smile. Относно роклята..., по-удобно е да е къса, но в деня и в чувал да те сложат, пак ще намериш начин да се движиш lol)). На моята се скъса копчето, което порикрепяше шлейфа под дупето, безопасна игла не го държеше и си го несех цяла вечер (че и отпред беше малко по-дълга и я позастъпвах smile ), но ми беше хубаво да си придържам полата (кокетно, поне в моите очи lol) и си танцувах и така чудесно smile.
Избери си каквато рокля искаш smile. Има много стилни и оригинални къси такива, мога да ти пратя линк да видиш една моя приятелка с каква прекрасна къса, но истинска булчинска рокля е била на сватбата си (моята втората е просто бяла рокля). А и щом имаш красива крака за показване, приветствам с две ръце smile! (аз едвам се навих да купя късата  smile ).
И зарята беше много хубава, изненада от баща ми smile. Пак да кажа, че родителите ни са страхотни и направиха мечтаната ни сватба реалност smile.
Много от приятелите ни дойдоха от Германия специално за сватбата..., толкова бях щастлива, че са с нас smile.
velvet, прихващай съвсем скоро, миличка smile....и ние на това се надяваме, но да видим smile... Желая и на вас цялото щастие на земята, много любов, топлина, разбирателство и детски смях smile!!!
Мишелкаheart give_rose heart!

Айде, пак се увлякох smile!
Благодаря ви отново за хубавите думи smile! Страхотни сте smile!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 10, 2010, 11:51:11 »

Rainwoman сватбата ви е била прекрасна. Дано да сте много щастливи заедно. От снимките си личи, че всички са се забавлявали много, начело с младоженците. Много сте лъчезарни и двамата и дано го предадете някой ден и на дечицата си.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 10, 2010, 13:25:03 »

Rainwoman, зареди ме много положително с разказа и снимките  Bravo
Нека винаги така силно да се обичате и усмивката да не слиза от лицата ви! heart И както казат: "Таз година булка, догодина люлка" girl_wink
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 10, 2010, 13:47:39 »

Rainwoman, умееш по неописуем начин да разказваш за сватбата ти, не ми достигна дъх да го прочета, имах чувството, че чувам как щракаш по клавиатурата с нечуван ентусиазъм...  ROFL И успя, наистина успя да ни заразиш с твоята радост, можеш да си сигурна! Можем само да се надяваме нашите сватби да имат настроението и духа, който е витаел на твоето тържество! Страхотна булка, страхотен младоженеж, супер сватба! Честито!  Flower
Активен
BrideToBe
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #75 -: юни 11, 2010, 05:08:09 »

Rainwoman, БОЖЕСТВЕНА БУЛКА! Невроятна украса, луд купон, страхотни снимки, просто.... уникална сватба, нямам думи! Желая ви прекрасен семеен живот! give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 11, 2010, 09:48:39 »

Rainwoman успях и аз най-накрая да се добера до снимките, от които си личи, че сватбата е била невероятна. Двамата сте много сладки, а украсата, ресторанта и всичко е толкова стилно и подбрано с вкус. Личи си, че и купона е бил на шест good
Поздравления за добрия вкус Bravo
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #77 -: юни 11, 2010, 10:03:57 »

Лелеееееееее, разказът ти трябва да спечели и Пулицър, и Оскар и Грами даже!!!  Bravo  Bravo  Bravo
Никога не съм преживявал нещо толкова силно само четейки, направо ми взе акъла!
Съжалявам, че не съм следила толкова подробно подготовката ти, защото всичко е прекрасно, стилно, изумително!  give_rose
А ти си толкова красива .....
Пожелавам ти завинаги да бъдеш толкова усмихната и емоционална!!!  Bravo
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #78 -: юни 15, 2010, 17:42:46 »

Честита първа "месечинка"  smile Бъдете все така влюбени, усмихнати и щастливи   Flower
Активен
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: