Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:44:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 7-ма част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 7-ма част (Прочетена 158231 пъти)
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
Отг: Халките - 7-ма част
«
Отговор #165 -:
май 26, 2010, 17:23:18 »
само така,
да се надявам че това ще ми е единствената сватба , тъй че.... колко мога всичко ще дам !!!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #166 -:
май 26, 2010, 17:50:15 »
Цитат на: divanetata в май 25, 2010, 20:29:06
Не се ядосвай! Твоята приятелка кога ги е гледала тези цени? Защото аз цена, по - ниска от 45 лв., никъде не видях, а това беше преди 2-3 месеца.
Ние преди месец си поръчахме халките от Пазарджик (от там са ни кумовете) за 39лв/грам. Изработката е идеална. На живо халките изглеждаха още по-хубави - поръчахме си ги по каталог. А още тогава в София и ние под 45лв не видяхме.
Активен
stefi84
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #167 -:
май 26, 2010, 18:32:22 »
BUBU_123 можеш ли да ми дадеш име на магазина, от който сте купили халките, не за първи път чувам, че в Пазарджик цената е подобна......
аз съм от Разлог, но за подобна цена бих отишла до Пазарджик...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Активен
gurugeri
Любопитен
«
Отговор #168 -:
май 27, 2010, 06:53:47 »
Най-накрая и ние си поръчахме халките
Дано и като станат готови да ми е такава реакцията, защото ги очакваме точно два дни преди сватбата, може и по-рано де, но това е крайният срок. Взехме ги от магазин в София, който работи със Сара Трейд:) Надявам се да не се забавят...
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #169 -:
май 27, 2010, 09:13:56 »
stefi84 на сертификата на халките пише фирма "Емил Велев" ЕООД. Кумата каза, че магазина май се казвал Колорадо, но не е много сигурна. Магазинът се намира точно до едни дюнери, а работилницата на самия златар е по едни стълбички надолу в мазето.
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #170 -:
май 27, 2010, 17:23:52 »
Да , цената беше в деня в който си ги бяхме вече взели нашите, което значи преди 1 седмица. И би трябвало все още да са толкова. А за на
stefi84
мога да ти кажа къде се намира точно този магазин, за който ти обяснява
bubu_123
, защото съм учила в Пазарджик, а и моя град е на 30 мин от там
Най-лесно е за ориентация като спретре и питате някого как да стигнете до "колоната" и той магазина си е на 3 метра от самата колона
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #171 -:
май 27, 2010, 17:59:23 »
Наканих се най-после да направя снимка на нашите халки. Слагам я в галерията. Много си ги харесвам, особено моята
Активен
stefi84
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #172 -:
май 27, 2010, 20:18:33 »
Момичета благодаря за информацията, ще си запиша за да не се чудя като ми потрябва, как пак да Ви питам.....
Активен
Vessy
Сватбар
влюбена в живота и в мъжа си :-)
«
Отговор #173 -:
май 28, 2010, 11:15:51 »
И нашите са готовииииии
снимка в албума ( нещо в галерията немога да ги качвам, затова всичко е в албума)
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #174 -:
май 28, 2010, 16:46:22 »
Момичетааааа, имаме си халки
Всъщност не сме ги взели още, защото чакаме да ги гравират, но отидохме да си ги видим (и да доплатим) и още веднъж се убедих, че са най-хубавите (бях ги позабравила малко как изглеждат наживо) в галерията ми има снимка на модела, а тези дни като ги вземем ще кача и снимка да ви покажа колко добре ни стоят
Честито Vessy, и вашите са много хубави!!!
виждам, че вашите са модел на същата фирма от която си взехме и ние.
Сега остава да изчакаме и да дойде деня да си ги сложим
«
Последна редакция: май 28, 2010, 16:50:02 от vilenceto
»
Активен
spzd
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #175 -:
май 28, 2010, 21:07:08 »
Момичета от къде си поръчахте халки във Варна? Имате ли мнение за Тринкетс на ген.Киселов? Малко скъпичко ми се стори златото там- 55 лв грама.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #176 -:
май 29, 2010, 11:04:27 »
spzd, нашите халки са от Хугасян (мисля че по-назад бях казала)
не съм чувала за Тринкетс и нямам впечатления от там. Ние лично много бързо избрахме Хугасян, защото всички ни казваха че там има голям асортимент на готови халки, а аз държах да ги видим наживо. За цената на грам честно казано не мога да ти кажа колко е, защото ние давахме злато и нещо се обърках в цените, но мога да ти кажа, че нашите халки излязоха 408 лв - двете (дадохме злато за 257 лв и доплатихме 151 лв
), за да се ориентираш горе-долу моят пръст е доста тъничък а на милото пък пръстите му са като "кебапчета", неговата тежеше доста. Все пак, днес трябва да си ги взем вече гравирани и мога да попитам каква е цената за грам.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #177 -:
май 30, 2010, 08:42:02 »
Много моля за помощ
Спряхме се на много необичаен модел халки(снимка в галерията ми). Обиколих къде що видях магазини за бижута в София и навсякъде ударих на камък. Добре беше, когато казваха, че не могат и не им е известно или поне не се наемат да ги направят. На други места директно ми обясняваха как се изпълняват подобни халки с гравиране на повърхността и по никакъв друг начин, което е пълна глупост
Молбата ми е дали можете да ме насочите към място, където сте виждали такива модели? Или евентуално към бижутер, който би се навил да му предоставя всичката информация за техниката на изработката им, която е доста специфична?
От месеци разглеждаме и нищо, ама нищо друго не ни харесва
Активен
onedream
Любопитен
«
Отговор #178 -:
май 30, 2010, 09:52:29 »
Franseto
, не се ядосвай. Вярно е, че надценката става към 100 лв заради грамажа, но пък сте си открили точно модела, който сте търсили и сте останали доволни. А и тези дни бях в Алтънбаш, Валентин и Италголд и там цените са двойни - окло 100лв/гр излизат. Затова- смятам, че все пак покупката е изгодна. А и трябва да добавя, че халките им поне на мен не ми се сториха по-различни от тези на другите места.. И да имах парите не бих ги дала. (подчертах халките, защото имат други бижута- красота
)
gurugeri
, можеш ли да ми дадеш координати на магазина, който работи със Сара Трейд, ще съм ти благодарна. Харесах си модел от тях и мислех да ги правя в Еспер, защото съм от София и не ми се ходеше до Раковски. А щом има от къде тук да се поръчат - няма смисъл от друго място.
Активен
slaveia87
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #179 -:
май 30, 2010, 15:16:08 »
Цитат на: michelle в май 30, 2010, 08:42:02
Много моля за помощ
Спряхме се на много необичаен модел халки(снимка в галерията ми). Обиколих къде що видях магазини за бижута в София и навсякъде ударих на камък. Добре беше, когато казваха, че не могат и не им е известно или поне не се наемат да ги направят. На други места директно ми обясняваха как се изпълняват подобни халки с гравиране на повърхността и по никакъв друг начин, което е пълна глупост
Молбата ми е дали можете да ме насочите към място, където сте виждали такива модели? Или евентуално към бижутер, който би се навил да му предоставя всичката информация за техниката на изработката им, която е доста специфична?
От месеци разглеждаме и нищо, ама нищо друго не ни харесва :'(
http://www.peterheim.de
michelle, виж тези май са нещо подобно и се предлагат от Valentin .Незнам дали някой ще може да ги направи..
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...