Координатор на сватбата!

<< < (12/70) > >>

valia_diva:
Зависи как се разберете. Имат различни пакети с услуги. Нищо не ти пречи да направиш среща с организатор. мисля че за това не се заплаща.

Amelia:
Мерси, Валя. То идеята ми е от снощи и е прясна, прясна и изобщо нищо не знам и не ми е подредено в главата.

Мен ме притесняват най-вече цените. Да не ми поискат за това нещо 600лв, защото за нещо такова няма да ги дам. Но цена от 200лв ми се вижда много прилична.
Псах на ена съфорумка да ми каже коя е била нейната агенция, предоставила й координатора, дано ми отговори!

Вие също споделяйте опит  ;)

Harmonia:
Ние също платихме 200 лв. миналата година, като това е цената само за сватбения ден, но тя свърши много повече работа от уговореното - аз вече писах малко по-горе *THUMBS*

Бухтичка:
Цената на моята агенция за присъствие в деня на сватбата е 150 лв. Украсата мисля, че си е отделно.

Amelia:
Много благодаря и на двете.  @}->-- Може ли на ЛС да ми пратите с кои агенции сте били, за да знем към кого дасе насочвам.

Хармония, аз разбрах, че си доволна от агентката си. Пиши ми на ЛС от коя агенция е. Твоята с украсата в ресторанта занимава ли се е?

П.С. Май украсата си е отделно ноистина. Аз гледах сега сайта на Сватбарите и си имаше отделно цена за украса.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница