Координатор на сватбата!

(1/70) > >>

fiibi_bg:
Цитат

Цитат на: prin4ipessa в май 13, 2007, 15:57:45

Ох, според мен е малко сложно да се избере човек, който да се занимава с това. Всеки би предпочел да се весели  :Drinkz: отколкото да следи за реда.  :hunter:

и аз имах такова притеснение относно кой да задалжа да прави това а не да се весели и ми обясниха 4е този кординатор си седи на масата и се забавлява а само когато има нещто пора4ано допалнително или каквото и да се изнаса от бара или ресторанта управитела отива при кординатора и му казва...там толко....там това и така....незнам и ние не сме решили още ама 4естно казано не искам и 1лв да им дам + така и така се 4удят какво ли йне да измислят от този ресторант само и само още и още пари4ки  за тях....и този комисион 7%  }:-> 4упливост още не мога да ги преживея   

Това мнение ме наведе на идеята да направя тази темичка!Мислите ли да си имате координатор на сватбата?Човек от агенция ли ще бъде или някой ваш близък роднина?А може би приятелки или шаферки?С какви задачки ще ги нагърбите и те съгласни ли са с това?

Rossistela:
И аз за това се зачудих днес *crazy* -някой в някоя темичка споделяше,че от агенцията са им предложили такъв координатор и ми се стори доста добра идея!Защото почти няма сватба,на която сватбарите да не са "ужилени" с надписани сметки,че някъде и по-лошо-крадлив персонал,изядена торта,изчезнали подаръци :womanfuy: На сватбите на приятели досега винаги са си "назначавали" някой роднина или дружка да следи за злоупотреби,но и така не става съвсем-нали и този човек е част от купона,и той иска да се повесели,да седне,да похапне на спокойствие,а не само да ходи и да дебне кой къде отнесъл поредното кафе,дали тортата е разрязана правилно....незная,ще го мислим,голяма дилема си е,за какви проблеми съм чувала...не можеш им хвана края :GROAN:

fiibi_bg:
Да де,ама може примерно да са двама координатори.Единият да се погрижи за настаняването ,за подаръците,за почерпката след гражданското ицърквата,а другия например за рестораната-сметките,алкохола и т.н.Разбира се може и един човек да бъде,но.......така няма да разбере нищо от сватбата!От друга страна ако ползвате човек от агенцията например,от къде ще сте сигурни че няма и той да ви измами.Най-добре е някой близък според мен.Поне при нас така беше!

maria_lakova:
И според мен трябва да е близък човек, защото не можеш да имаш доверие на непознат  :\
Може така да се разпределят задачите, че да не натежи на никой и да се забавлява заедно с другите! Всичко е въпрос на организация  *THUMBS*

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: maria_lakova в май 14, 2007, 09:12:10

И според мен трябва да е близък човек, защото не можеш да имаш доверие на непознат  :\
Може така да се разпределят задачите, че да не натежи на никой и да се забавлява заедно с другите! Всичко е въпрос на организация  *THUMBS*

Съгласна съм, но този някой все пак трябва и да познава всички гости, за д аможе да ги настани правилно по масите, нали? ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница