Координатор на сватбата!

<< < (11/70) > >>

peteto77:
момичета, а какви са поо-точно задълженията на този координатор. някой може ли да ми обсясни. Всички сте се нтурнали да наемате. Той за цял ден ли е или само за тържеството и какво точно прави. Аз си мисля, че само настанява гостите и това е

peteto77:
момичета, никой не ми отговаря...   :( какво прави координаторът и какви правомощия има  *crazy*

tasty:
Ми аз лично искам координатор за не се занимавам с нищо в самия ден. Координатора се грижи всичко да си е на мястото - халки, чаши, пити и т.н, украсява колите после събира документите и ги дава където трябва, след това в ресторанта настанява гостите, следи храната кога се изнася, може да нареди тейбълки и разни такива неща, накрая брои бутилките  пълни и празни, абе общо взето се занимава с досадните неща *THUMBS*

Harmonia:
С две ръце съм за координатор в деня на сватбата, защото в цялата лудница се забравят доста неща. Поне нашата агентка много ни помогна и освен това, което е споделила Tasty, аз й бях приготвила от предния ден в едно кашонче необходимите неща за ритуалната зала и църквата и повече не съм мислила дали си нося личната карта например. Тя отиваше половин час преди нас на съответното място и подготвяше нещата. Ние имахме и украса в ритуалната, която използвахме после в църквата и ресторанта - та тя отговаряше и за това. На следващия ден върна и стойката от тортата в сладкарницата. Освен това имахме и свободна консумация в ресторанта, та тя следеше да не се надпише сметката - всяка поръчка минаваше през нея! И накрая се погрижи всички цветя и подаръци да бъдат транспортирани до нас. Следеше за ритуалите с ди-джея и така... Сигурно пропускам нещо, но определено пести не само нерви, а и доста пари в ресторанта *THUMBS*
А за нас остава само забавлението 8P

Amelia:
Може ли някой да ми каже какъв е нормалният хонорар на координатор. Вие колко сте плащали?

аз много се притесних за сметката и надписването и, както и за кражбите на алкохола...мислех, че с хонарара на агентката ще се припокрият двете неща, защото си мислех, че взимат по 700-900лв. Обаче като гледам, май нещо съм се объркала. Ако взимат, както няколко момичета споменават около 150-200лв, тогава си заслужава да се наеме.

а координаторът отговаря ли за украсата на ресторанта, тейбълки и т.н.? Тези нещо влизат ли в задълженията им или ще се оправяме сами за тях?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница