Координатор на сватбата!
Nina Style:
Цитат на: InLove_Girl в декември 21, 2013, 16:35:14
Всичко изброено от Нина Стил го прави управителката в нашият ресторант, за което съм й безкрайно благодарна. Тя комуникираше с профитата, тя се погрижи за настаняването, като преди да влезем ме уведоми кой не е дошъл. Според мен, чисто непрофесионално мнение, сватбен координатор е подходящ за сватба на открито, с много компоненти - кетъринг, танци, песни, програма. Профитата на моята сватба се координираха директно с управителката, като ДЖ беше говорил с нея два дни преди събитието, фотото и видеото също са се стиковали с нея и с ДЖ преди нашето влизане. Аз мога да кажа за моята сватба, че нямаше нужда от координатор, но ще ми е интересно да чуя няколко мнения на булки, които са имали.
Ето това е проблема! Хората си мислят,че управителя е длъжен да прави всичко това,че ако може и украсата да им направи. Много погрешно мислене. Не знам за вашия ресторант,но всички големи хотели още при първата среща обясняват,че не извършват подобни услуги! Управителя е там да прави много други неща свързани не само с настоящето тържество! Краси тук не става въпрос за това че фотографа пуши! Това,че е излезнал да изпуши една цигара не го прави лош фотограф. Още по-малко некадърен. Идеята беше да разберат хората,че винаги има непредвидени ситуации и е добре да има някой, който да ги посрещне! Не разбирам как само вашата професия е важна и само вашето възнаграждение си струва...? Не ми отговаряйте,защото за мен въпроса е приключен. Няма да влизам в спорове и да се стига до заключване на темата само защото някои хора просто не виждат повече от това,което те самите правят. *THUMBS* Мисля, че колежката от Ваня Стил може да напише какво точно прави по сватбите,защото тя лично го практикува като услуга. Сигурна съм,че може да ви обясни, защо тези хора са важни в деня на сватбата. *THUMBS*
Pachoran:
Имам чувствто, че всичко у нас е изкривено до неузнаваемост. Особено в провинцията ! И до днес не мога точно да определя причините за това. Мога ли да попитам аз, какво точно ще обсъждам с управителката на един ресторант ? Какво точно тя ще ми помогне в моята работа ? Управителка - хостеса ? Или координатор ? А нейната работа кой ще свърши ? Аз ?
Мисля, че подобно поведение е несериозно и непрофесионално. Въпросът в същност е в нивото на консуматора, в частност младоженците. В стремежа си да спестят определена сума те толерират подобно поведение, което е недопустимо.Така се създава илюзия за повече свършена работа, а в същност нивото на обслужване в ресторанта е занижено. Няма логика подизпълнители да се срещат с управител на ресторант, това е именно работа на КООРДИНАТОР НА СВАТБАТА / не визирам хостесите /. Координаторът на сватбата е този, който комуникира с височайшата управителка, а не подизпълнителите. Аз с управителя няма какво да си кажа.
blackisback:
Цитат на: Nina Style в декември 21, 2013, 18:21:39
Не разбирам как само вашата професия е важна и само вашето възнаграждение си струва...?
За това ли е цялата работа? Да се оправдае едно възнаграждение?
Пак и отново се въртите около едно нещо и някакви частни случаи. Ще рече човек, че всички фотографи пушат, като чете тук. Или, че на всички булки им се късат роклите, та координаторите хвърчат и шият рокли. Или пък всички ходят в "големи хотели".
И докато си общувате на "профи" ниво, аз бъдещата булка не мога да разбера защо е хубаво да имам координатор на сватбата. И защо никой не отговаря на моите въпроси, които в темата не са спорадични? Мисля, че форумът е ориентиран към младоженците, а не към професионалистите. Защо бягате от диалог? Един пейст на длъжностна характеристика също върши работа. Отговори ли нямате?
DjNick Mc:
Ето че пак се стигна до този важен момент - Добрия професионалист или посредствения "професионалист"
Тук става въпрос за всички подизпълнители които сте наели, които да работят като един екип.
Фотографа си пуши - в това няма нищо лошо. Отишъл е да пуши на вън - пак няма нищо лошо.
Нещата в този момент опират до Dj !!! Може ли един истински професионален сватбен Dj да започне ритуал без да се огледа за фото и видео колегите - дали са в готовност. Това няма как да стане ако и Dj е на ниво и е на ясно с това какво и как да се прави. Работата на Dj не е само и единствено свързана с музика и водене - Dj сам по себе си трябва да е и координатор, независимо дали има такъв назначен. Трябва да следи кой от важните хора за сватбата, къде се намира във важните моменти, за да прави каквито и да е ритуали.
Ако Dj Ви беше добър професионалист нямаше да забележите че фотографа е излязъл да пуши
Ако фотографа Ви беше добър професионалист щеше да се информира какво предстои да се случва
- Разбрахте ли ми мисълта ?!?!
И отново мотото на моя пост - Наемайте добри професионалисти за всяко перо от сватбеното парти за да не се налага да отчитате негативи после тук във форума.
Навигация
[0] Списък на темите