Координатор на сватбата!
Nina Style:
Цитат на: Amelia в април 18, 2009, 13:38:58
Много благодаря и на двете. @}->-- Може ли на ЛС да ми пратите с кои агенции сте били, за да знем към кого дасе насочвам.
Хармония, аз разбрах, че си доволна от агентката си. Пиши ми на ЛС от коя агенция е. Твоята с украсата в ресторанта занимава ли се е?
П.С. Май украсата си е отделно ноистина. Аз гледах сега сайта на Сватбарите и си имаше отделно цена за украса.
По принцип координатора няма нищо общо с украсата ! Ако е мащабна украса тя се прави с доста повече хора и се започва минимум 3-4 часа преди тържеството ! Вече ако я помолите да сложи някои елементи като подаръце на гостите или нещо друго това си по лична договорка !
Amelia:
Да, разбирам, че е така. Просто аз съм си избрала по-проста украса и за това така си питам. за мен в ума ми просто не е толкова сложна задачата...но така или иначе вече видях, че цените за украсяването са си отделно от присъствието на деня и като му дойде времето ще се говори с агенцията. Видях цените и съм много щастлива, че този форум го има! аз какво бях гледала не знам , но бях сигурна, че координаторът излиза към 700-900лв, а всъщност може да се приключи до 200лв!
Сега имам друг въпрос - поръчвахте ли куверт и за координатора? Все пак си мисля,ч е е редно...цял ден да се занимава...
И на коя маса седи???
kali_gali:
Да,куверти имаше и за двамата DJ-и,ФОТО И ВИДЕО.Координатора седи на тяхната маса.Поне така беше при нас.
Harmonia:
И при нас беше така - една маса близо до изхода на кухнята и сервитьорите за четирима - фотограф, 2 видеооператоти и агентката. За тях също имаше куверти, както и за ди - джея
thomson:
Няма ли момичета от Търново.....исках да ви попитам за конкретно за една агенция :[
Навигация
[0] Списък на темите