Координатор на сватбата!
thomson:
Исках и аз да споделя нещо с вас...аз съм си наела такъв организатор във Велико Търново и ми струва 150 лв ,отговаря ми за подеждането на масите, настаняване на гостите и :[ понеже ще вкарваме малко неща в ресторанта предният ден ще се занимава с това да опише всичко...по добре от колкото да ангажирам някого с моите неща...
buboleche:
аз все повече се замислям.... а и като чета темата тук... дали да не си взема и аз координатор в деня на сватбата. преди време присъствах на сватба организирана от една агенция Perfect event и може би нея ще наема. много отговорна и сериозна ми се стори мацката. няма смисъл излишно да натовармав с куп задължения най-близката ми приятелка. по-добре е да се весели с нас.. а не да се занимава с координация, гости и т.н. добре че беше тази тема та да се осъзная колко работа има да се върши в самия сватбен ден.
Nina Style:
Цитат на: buboleche в март 29, 2009, 11:33:52
аз все повече се замислям.... а и като чета темата тук... дали да не си взема и аз координатор в деня на сватбата. преди време присъствах на сватба организирана от една агенция Perfect event и може би нея ще наема. много отговорна и сериозна ми се стори мацката. няма смисъл излишно да натовармав с куп задължения най-близката ми приятелка. по-добре е да се весели с нас.. а не да се занимава с координация, гости и т.н. добре че беше тази тема та да се осъзная колко работа има да се върши в самия сватбен ден.
Щом вече имаш впечатления от работата на това момиче бих те посъветвала да я наемеш ! Повярвай ми ще си спестиш хиляди нерви и напрежение постоянно да мислиш дали всичко е наред ,дали нещо не е забравено или с красивата бяла рокля да тичаш след сервитьори или да влезеш в кухнята и да се разправяш с готвачи ! На фона на всички нерви 150 -200 лв. за хонорар на координатор ще ти се сторят смешни ! Вярно е че ако булката има близка приятелка или роднина която може да се справи с това спокойно могат да се спестят тези пари ! Успех в подготовката ! *THUMBS*
buboleche:
и аз така мисля.... пък и така ще съм спокойна в сватбения ден и няма да мисля за глупости, а само ще се забавлявам и наслаждавам на този така специален за нас ден, ще обръщам внимание на милото и гостите. Агентката е много организирана и ще планираме деня по часове и минути, ще следи и за доставките. Но има много време до тогава. Иска ми 250... не знам дали е много...аз я наемам само за координация в сватбения ден... и затова си мисля, че може би цената е нормална. Макар че тя толкова ми помага с идеи...
liva82:
мисля че цената дори е малка...мале момичета аз като сум виждала с какво се занимава кординатора, чак го съжалявам...работата наистина е доста повярвайте и в този ден си заслужава да имаш спокойствие и някой друг поне веднуж да се грижи за тези неща
Навигация
[0] Списък на темите