Координатор на сватбата!

<< < (9/70) > >>

salasar:
На сватбата на нашите кумове,която беше след нашата-аз бях координатор само за ресторанта,но.....не се лъжете ,че е много лесно!А пък като вземат да се мешат Татко,Мама,Свекър или Свекърва,знаете ли какво става-КАША!!!Аз много години съм работила управител по заведения и винаги съм искала всичко да е перфектно и кумовете именно заради това искаха да им помогна.Но в последния момент Тати решава,че тези или онези хора няма да стоят там,а другите еди-къде си,че на онзи там не му е мястото и стана страшно.Да не говорим,че ресторанта се опитаха да скрият половината им алкохол,въпреки,че аз си имах списъка на коя маса какво трябва да си има и им казвах.Но идея си нямаха,че аз съм в час с тези неща и взеха да продават краставици на краставичар!!! P-( Ужас и накрая като нищо ще ви представят сметка с чудеса вътре,а вие в тази голяма еуфория така ще си я платите,че три дена после ще пируват за Ваше здраве!!!Бъдете внимателни и подберете правилен човек за да следи всичко,иначе все ще бъдете излъгани *THUMBS*

kremmito:
Здравейте момичета
на нашата сватба наехме сватбена агентка, която да присъства. Нито за миг не съм съжалявала за това. Отпадат ти толкова ангажименти, а и не ми се искаше някои мой близък човек да се занимава с това, все пак и той е гост на сватбата. Т.к. имахме коктейл за гостите преди да влезнат в ресторанта, помощта на агентката ни беше безценна, тя се погрижи за всичко, както на коктейла така и с настаняването в ресторанта. Моето мнение е, че това не е излишен разход

Бухтичка:
Ние така или иначе мислим да ползваме услугите на сватбена агенция и това да има човек, който да следи за всичко в деня на сватбата беше едно от условията ни. Определено не ми се иска да ангажирам роднините и приятелите си с тези задължения, те са там, за да се забавляват. А аз искам да се отпусна максимално и да не се притеснявам за нищо...освен детето :)

valia_diva:
аз също мисля да имаме координатор и това ще е близка приятелка, която е имала сватбена агенция и съм сигурна, че винаги има нужда от такъв човек на сватбата. И понеже булките са тези, които по принцип подготвят сватбите, така ще им бъде спестено притеснението дали всичко върви по план график. Сега си спомнам за сватбата на една приятелка, на която в същия ден й излезна прякора "Генералшата", защото вървеше непрекъснато наляво и надясно да следи кое как става и да дава наставления на всички какво да правят и какво не.

buboleche:
тай като аз няма да ползвам услуги на агенция, а определено не ми се занимава с организационни въпроси в деня на самата сватба... съм помолила приятелка, която е много организирана, изобретателна, сръчна и въобще не се шашка. Правила е много събития в нейната работа и с удоволствие прие да ми помага. много се радвам, защото ми е много близка и със сигурност двете с нея ще поемем цялата организация на сватбата. вкусовете ни са еднакви и се разбираме без думи... така че тя определено е моят човек за сватбен организатор ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница