Координатор на сватбата!

<< < (8/70) > >>

kali_gali:
София.Да,не беше скъпо.Това беше ноември миналата година.Може би има коригиране на цените тази година но едва ли е с много.

tasty:
коя е агенцията?

kali_gali:
Току що влязох в сайта им и видях,че цените са актуализиране - координиране на сватбата струва 90-120лв.Ако все още те интересува ще ти я напиша на лични.

salasar:
ако питате мен най-добре е да си имаш Приятелка,която си има агенция и тя да ти предложи услугата координатор на сватбата.Нормално е агенцията и ресторанта.който ти я препоръчва да са партия.

mila_5:
Здравейте момичета!
Видях темата и реших да споделя мнението си. Сестра ми се омъжи на 25.10. тази година. Първоначално смятахме , че ролята на сватбен координатор ще я играя аз. Оказа се обаче че това не е проста работа. Не става въпрос само да поканиш гостите в ресторанта и да им помогнеш да се настанят по масите. Има страшно много тичане като започнеш от прическата на булката рано сутринта та чак до изпращането на гостите късно вечерта. Координаторът "дърпа конците" и следи за правилното протичане на сватбата във всеки един етап.
Сестра ми реши, че е по-добре да повери тази работа на професионалисти. И слава богу! Сватбата мина невероятно - беше красиво декорирана и перфектно организирана. Водещата просълзи всички гости с уникални ритуали, а момичето което беше координатор не седна за минута - беше навсякъде и с усмивка си вършеше работата. Наемането на сватбен координатор струваше 100 лв. но аз мисля че си струва.
Препоръчвам ви горещо агенция Звезден празник. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница