Координатор на сватбата!

<< < (7/70) > >>

gostenka_82:
Цитат на: tasty в ноември 27, 2008, 15:21:58

от коя агенция?

моята сватба беше в Пловдив

iolly_:
Тоест от постовете до тук можем да кажем, че координаторите на сватбата са нещо напълно необходимо и полезно, когато са си на мястото и си вършат добре работата. Не можем да съдим по някой, който не работи добре, за цялата общност координатори, нали така? Както в едно училище има и кадърни и не толкова кадърни учители. От там нататък, който има възможност и желание може да си наеме такъв, който няма възможност или желание, ще помоли свой близък да поеме тези задължения. Разликата е в опита и в това, че единият си е на работното място, а другият е отишъл да се весели, а вие сте го помолили да работи. Но все пак всички помагаме на приятели и в това няма нищо лошо.

gostenka_82:
iolly,

напълно съм съгласна с теб!!!!!!!!!!!!!

kali_gali:
Да се включа и аз-ние имахме такъв координатор.Жената беше от сватбена агенция,но предлага и такава услуга само за деня.Много съм доволна,не разбрах нищо от бюрократичните изисквания около сватбата,нито пък ангажирах някой от гостите.Жената си свърши перфектно работата.Цената и беше 50лв но аз и дадох 100лв.Единствено си тръгна по-рано с мое разрешение за което малко съжалих.Трябваше да остане до края за да се оправи с останалия алкохо защото на другия ден се оказа че всичко е свърширо - странно ми се стори.Ама здраве да има и да са си взели от ресторанта за наше здраве е било,почерпили са се.Но иначе не съжалявам за агентката.Иначе всичко сама съм си правила.

tasty:
за кой град говориш? Много евтино ми се струва  :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница