Координатор на сватбата!

<< < (6/70) > >>

Nina Style:
Цитат на: iolly_ в ноември 02, 2008, 01:10:26

Здравейте ще ви кажа нещо от опит. Голяма грешка е да се постави на вратата близък роднина, който да познава всички гости и той да ги посреща. Присъствах на една сватба, на която разсъждавайки именно, че е най-добре да е човек, който познава всички, сложиха брата на младоженеца. При което стана една опашка, защото всички го заприказваха на входа по пет минути, защото го познават, ама не са се виждали отдавна. Имаше и доста дърпане на бузи от лели и баби и изказвания на далечни роднини...."Еееее..последно майка ти ми показва твои снимки..ти какво завърши..." Предполагам, че вече добре си представихте нещата.

Варианта с таблото също не е добър. Струпват се гостите и се започва вадене на очила.

Най-добре е или координатор, напълно непознат на всички, който ги посреща със списък по азбучен ред. Или същото да направи някой от сервитьорите на ресторанта.

Дано да съм помогнала.

Абсолютно съм съгласна със това ! А и сватбения агент  определено  спестява много нерви на младоженците !  Той не само настанява хората ,но и през цялото време контролира персонала ,какво се изнася от кухнята и бара . Гостите по всяко време могат да се обърнат към него за всякакви въпроси ,а младоженците постоянно имат човек под ръка за всичко 1

nqma me:
Цитат на: nasi в ноември 26, 2008, 20:23:00

Абсолютно съм съгласна със това ! А и сватбения агент  определено  спестява много нерви на младоженците !  Той не само настанява хората ,но и през цялото време контролира персонала ,какво се изнася от кухнята и бара . Гостите по всяко време могат да се обърнат към него за всякакви въпроси ,а младоженците постоянно имат човек под ръка за всичко 1

Е как няма да си съгласна....като самата ти си сватбен агент........Според мен изказаването ти е пристрастно.....Не винаги сватбения агент спестява на младоженците......точно обратното. В БЪлгария е пълно с псевдо агенти, които не разбират нищо от работата си, а мислят че работят добре. Това е много дълга и обширна тема.....сред масата агенти е трудно да уцелиш истински добрите.......
А и да отбележа става дума за координатор при разпределянето на гостите.....а не за агент!

Nina Style:
Цитат на: bibsi в ноември 26, 2008, 20:33:56

Е как няма да си съгласна....като самата ти си сватбен агент........Според мен изказаването ти е пристрастно.....Не винаги сватбения агент спестява на младоженците......точно обратното. В БЪлгария е пълно с псевдо агенти, които не разбират нищо от работата си, а мислят че работят добре. Това е много дълга и обширна тема.....сред масата агенти е трудно да уцелиш истински добрите.......
А и да отбележа става дума за координатор при разпределянето на гостите.....а не за агент!

Това да работиш във Сватбена Агенция и да си сватбен агент или координатор /което е едно и също казано по два различни начина / е съвсем различно ! Обикновенно сватбените агенции имат точно определени и обучени хора , които изпълняват тази роля - координатор ! Аз определено не работя това и нямам желание да го работя !

gostenka_82:
ей,

мацки, на моята сватба имах  координатор, който ми го осигури агентката;

разположи хората по масите без проблем, по мои списъци, а не ги познаваши изобщо;

същото това момче ми преброи бутилките - пълни, празни и пр.;

следеше за вечерята и обслужването на гостите;

водещата пък се грижеше всичко да е по програмата, а честно казано - от ресторанта не спираха с простотиите; но освен те (водеща, координатор, персонал) и аз, никой друг не разбра;

за подаръците - имахме уелкъмдринк в началото и шаферките с шафепите прибраха всички подаръци по колите;

и след това всички се забавляваха и си бяха като гости;

а наетите за тази цел хора - си гледаха работата - програма, вечеря, торта сервиране, обслужване и пр.

tasty:
от коя агенция?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница