Координатор на сватбата!
Daninka:
Здравейте момичета,
днес май не ми е ден - улучвам само проблемни теми /от една страна е добре да си подготвен, от друга - малко натоварват и все пак са полезни *THUMBS*/, но както и да е.
Искам да попитам дали някой от вас има впечатления от Глория палас - Дипломатическия корпус, от персонала, обслужване и т.н. Какво да очаквам =]
Вече сме капарирали, но всяка информация ще ми от полза...
Благодаря ви предварително @}->--
А също така - имали ли сте човек, който да е "отговорник" за това какво се случва в ресторанта - дали на всички е сервирано, дали някой от персонала не злоупотребява с внесения алкохол и пр. един вид надзирател на персонала P-( Аз лично смятам, че това е отживелица и е егоистично да лишиш свой гост /при това със сигурност ще е някой близък/ от възможността да се забавлява. Но след всичко, което изчетох.....
Дайте съвет :[
roskish:
Цитат на: Daninka в септември 10, 2008, 12:20:45
Здравейте момичета,
днес май не ми е ден - улучвам само проблемни теми /от една страна е добре да си подготвен, от друга - малко натоварват и все пак са полезни *THUMBS*/, но както и да е.
Искам да попитам дали някой от вас има впечатления от Глория палас - Дипломатическия корпус, от персонала, обслужване и т.н. Какво да очаквам =]
Вече сме капарирали, но всяка информация ще ми от полза...
Благодаря ви предварително @}->--
А също така - имали ли сте човек, който да е "отговорник" за това какво се случва в ресторанта - дали на всички е сервирано, дали някой от персонала не злоупотребява с внесения алкохол и пр. един вид надзирател на персонала P-( Аз лично смятам, че това е отживелица и е егоистично да лишиш свой гост /при това със сигурност ще е някой близък/ от възможността да се забавлява. Но след всичко, което изчетох.....
Дайте съвет :[
Ние ползвахме сватбената агентка. Тя се беше заела с всичко от ритуалната зала до украсата на ресторанта и настаняването на гостите. Също така следеше кога да се сервира основното ястие и следястието. Наблюдаваше алкохола (ние имахме такса за отворена бутилка) и дали се сменят пепелниците редовно. Ако искаш да наемеш човек само за ресторанта в сватбения ден, цената е около 150 лв.
tasty:
аз определено съм за *THUMBS* Вече говорих с няколко агенции цената на тази услуга варира от 150-700 лв в зависимост от агенцията. Някой слагат високи цени защото само с това не им се занимава }:->, но по принцип аз бях нещо като координатор на сватбата на една приятелка и честно да си призная нищо не видях от сватбата, добре че имаше видео после :[ По-добре да е някой който има стриктен план за деня, но е на работа и е длъжен да се придържа към него ако иска да вземе парички :P това е мое мнение де, а другите гости на сватбата :danceg:
DJ - Ivo:
Най-добрее да натоварите агенцията с тази задача. И без това има техен човек в ресторанта. А ако нямате такъв, най-доре кажете на управителя или на главния сервитьор,празните бутилки да ги връщат в кашоните при пълните и така после може да си ги преброите и да видите колко ви липсват.Ако не липсва нито една, дайте една или две на персонала да се почерпят и те са хора. :)
iolly_:
Здравейте ще ви кажа нещо от опит. Голяма грешка е да се постави на вратата близък роднина, който да познава всички гости и той да ги посреща. Присъствах на една сватба, на която разсъждавайки именно, че е най-добре да е човек, който познава всички, сложиха брата на младоженеца. При което стана една опашка, защото всички го заприказваха на входа по пет минути, защото го познават, ама не са се виждали отдавна. Имаше и доста дърпане на бузи от лели и баби и изказвания на далечни роднини...."Еееее..последно майка ти ми показва твои снимки..ти какво завърши..." Предполагам, че вече добре си представихте нещата.
Варианта с таблото също не е добър. Струпват се гостите и се започва вадене на очила.
Най-добре е или координатор, напълно непознат на всички, който ги посреща със списък по азбучен ред. Или същото да направи някой от сервитьорите на ресторанта.
Дано да съм помогнала.
Навигация
[0] Списък на темите